הייתי 11 אתמול xd למה לא היית בטוח?
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי Machine X אוקיי,נכנע.ויש לי רעיון די טוב בעצמי זה כולל אויבים חדשים,מסוכנים יותר מאוכלי המוות,וגם מקצוע חדש לגמרי טוב נו שמור לי מקום!!! פורסם במקור על ידי Machine X אתה מתחיל בשנה השישית אה,והמשחק קווידיץ' השתכלל ונהיה מסוכן, מעכשיו משתמשים גם בכשפים על שחקנים יש!! פורסם במקור על ידי scizor-x אני יכול להיות כוסית בלונדינית עם ריאות מפותחות מאוד? ריאות מפותחות זה המצאה שלי! פורסם במקור על ידי Machine X XD אבל יכולה להיות לך חברה כזאת. אני אפתח את ג'סמין, בהרבה XD חזרתי, ועשיתי הודעת 200 בנו"ד
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי scizor-x נו יואב,תרשה לי להיות אחת כזאת. ושלא יהיה רקע כי כולם יעשו שההורים שלהם נרצחו בדרך כזו או אחרת. לא יהיה רקע. ועדיין לא,ותגיב במ"ת :P
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
כי אמרו לי לפני איזה שבועיים שאתה בן 12..
פורסם במקור על ידי Machine X לא יהיה רקע. ועדיין לא,ותגיב במ"ת :P שמור לי מקום!
Wb עומר
פורסם במקור על ידי Machine X לא יהיה רקע. ועדיין לא,ותגיב במ"ת :P למה לא? אוף... רק בגלל שהסכמת לפתוח אז אני מגיב.
פורסם במקור על ידי Druddigon man שמור לי מקום! איזה התלהבות אחי רוצה לשמוע את המקצוע החדש?
יואב תרשה לי להיות! אתה מרשה לי להיות בת כוסית?
תגיב אצלך, משינאקס, ותרשם אצלי
פורסם במקור על ידי scizor-x יואב תרשה לי להיות! אתה מרשה לי להיות בת כוסית? כי ידפקו אותך כל הזמן XD
משינאקס מעליך
כן כן שמור לי מקום.. יונתן אם כככה תזהר שאני לא אתחיל איתה Xd
פורסם במקור על ידי Tigraro תגיב אצלך, משינאקס, ותרשם אצלי אין כוח עכשיו P:
תשמור גם לי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום