פורסם במקור על ידי scizor-x ? איזה מ"ת שני? רגע יואב! שהמשחק יהיה פתוח ל-4 משתמשים ששלושה מהם זה אני דניס ועומר! בדיוק,הוא יקרא ארבעת הנבחרים
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דניס,איזה מ"ת שני? יואב,יופי ככה זה יהיה לך הכי קל למרות ש-4 זה גם טיפה מעייף אבל אתה תוכל לשרוד. אני כמעט קורס עם 8
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
שאני הכנתי ונמחק לי..
פורסם במקור על ידי Machine X כן,ואפשר לעשות סקס טוב,חייב לעוף.ביי! יש!!!!! יש!!!!!!!!!!!!! וואווו!!!! תודה יא מלך!! איזה כיף!
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
אתם מפגרים Xd
אתה כל-כך מתרגש מלעשות סק* במ"ת זה לא נוגד את החוקים?
מה?
יואב, אני רוצה אחת שקוראים לה רבקה סתם חח.. אבל תעשה להם שמות של כוסיות
יונתן בוא מרתון
טוב תפסיקו את השיחה האידיוטית הזאת..
אין לי כוח. עשיתי קודם.
פורסם במקור על ידי scizor-x אתה כל-כך מתרגש מלעשות סק* במ"ת זה לא נוגד את החוקים? לא, גם היה סק* במ"ת של שקד ולא עשו כלום זה אחלה.. D:
תענה לי לשאלה.. מה נוגד את החוקים?
פורסם במקור על ידי anubis יונתן בוא מרתון הוא עשה קודם, ופיספסת!!! חעחחעחעחע
דניס,חשבתי שמ"ת שאפשר לעשות בו ס** נוגד את החוקים אבל אין שום חוק נגד זה. באיזה משחק של שקד היה סק*. בונא במלך הגנבים ששקד פתח הוא כתב תגובות ממש מושקעות. הכי מושקעות שראיתי אי פעם. לא משנה מה אתם חושבים בהארי פוטר זה בלתי אפשרי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום