מה זה?
טוב Mal(קיצור של Myanimelistׂ) או בעברית רשימת האנימה שלי.זה אתר שיש בו מלא מידע על אנימות/ומנגות שנכתב על ידי.המידע כולל את הדברים הבאים: תמונה של האנימה/מנגה,תקציר של האנימה/מנגה,מידע על הדמיות של המנגה/האנימה,מידע על המדובבים של הדמויות,יש שם את שמות הפתיחים והסיומות של האנימה ובאיזה פרק ועד איזה פרק הם שודרו.יש גם ת.ז על האנימה/מנגה.בנוסף לכול זה יש ביקורות על/מנגה/אנימה.נותנים שם המלצות .יש שם מידע על קבוצות הפאנסאב שמתרגמות את האנימות לשפות שונות(אין שם קבוצות פאנסאב ישראליות).
רשימת האנימה/מנגה שלי.
אחת האופציות שיש באתר זה רשימת המנגה/האנימה שלי.כדי לעשות זאת תצטרכו להירשם לאתר.מתחת לכול סיקור/אנימהמנגה יש הוספה לרשימת האנימה/מנגה שלי.אם תלחצו על זה יופיע לכם כול מיני דברים.דברים שיופיעו לכם זה:הציון שאתם נותנים,מס' הפרקים שקראתם/ראיתם,ואת מצב הגדרה של האנימה/מנגה שלכם שזה אומר אם אתם צופים באנימה/מנגה,השלמתם אותה וכולה.לאחר שעשיתם זאת.האנימה/מנגה תתוסף לרשימה שלכם.כדי להיכנס לרשימה שלכם תחלצו למעלה בלושניות:anime-view List,מנגה אותו דבר רק נכנסים לשונית מנגה.
כתכנסו יופיע לכם הרשימה שלכם.הרשימה תהיה בטבלאות שמוחלקות לקטעים.קטע ראשון זה האנימה/מנגה שאתם רואים או קוראים כרגע,קטע שני זה מה שסימת לראות/לקרוא,הקטע השלישי זה הקפאה-אנימה/מנגה שראיתם או קראתם אך הפסקת ואתם מתכננים לחזור אליהם בעתיד,קטע רביעי זה ירד אנימה/מנגה שלא תראו או תקראו יותר.אחרון זה קטע מה אתם מתכננים לראות או לקרוא בעתיד.
מתחת לכול טבלה(אנימה) היא לכם כתוב :כמה אנימות יש פה,כמו OVA יש פה,כמה סרטים,כמה שפיסשלים,כמה פרקים בסך הכל יש בקטע,ימים,ממוצע הדירוגים שלכם שנתתם לאנימות.במנגה יש את הדברים הבאים:מס' הצ'אפטרים,מס' הווליומים,מס' הימים,דירוג הממוצע שלכם.אפשר גם לעצב את הרשימה שלכם באופן עצמאי ולא באופן עצמאי.
סיכום
אם תרצו עלה תמונות אבל זה יקח לי זמן.
אני אקווה שהסיקור יגרום לכם גם לעשות רשימה כמו שיש לי.
אם יש לכם כזה אז אשמח אם תפרסמו פה.
יש עוד דברים אם תרצו אכניס אותם גם לסיקור.
הנה רשימת האנימה שלי
רשימת המאנגה שלי
הפרופיל שלי