Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: איפה נמצא

1. משתמש מנוסה
    אני חייב להגיע לשם בשביל לדבר עם הפרפסור אוק ללכידת שלושת הציפורים האגדיות אם מישהו יודע איפה זה נמצא שיגיד לי בבקשה לפי סרבי רשום שפופסור אוק נמצא שם אז תעזרו לי בקשה

2. היכל התהילה
    אני חושב שזה אמור להיות בעיר ג'וביליף.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

3. משתמש מנוסה
    אתה יכול לתת לי תמונה אייך ניראה המקום?זה חשוב לי מאוד לגרום לפרופסור אוק לשוב לבית שלו אבל קודם אני צריך לדבר איתו בפאל פארק אז אם תוכל לעלות לי תמונה אשמח אה ועוד שאלה למי שהתקדם במשחק בדרך משמעותית כמוני בסרבי רשום שהיריב שלך מתחזק באותו מקום בו נלחמים נגד מנהיגי המכון שהתחזקו אני ראיתי שהוא אישית התחזק עד לרמות של 80 וכמעט אפילו 90 אייך זה יתכן שאני במשחק שלי נלחם נגדו כל יום והפוקמון הכי חזק אצלו זה רמה 65 מישהו מוכן להסביר את זה פליז? אני מדבר על זה

http://serebii.net/platinum/rival.shtml

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בפעם הבאה תרשום את כל הכותרת בכותרת הראשית ולא במשנית.

פאל פארק-לך לעיר של הפרופסור ותרד למטה.
    תגיע לדרכים 219-220-221, ואחרי דרך 221 תגיע לבניין הפאל פארק, שיהיה נעול עד שתשיג את הנשיונלדקס. אחר כך תוכל להכנס לבניין.

לגביי היריב, הבנתי שהוא משתדרג כל סוף שבוע, אבל אני לא בטוח.

5. משתמש מנוסה
    אתה צודק אחי אבל אני לא עשיתי את כל השאלות בבת אחת ערכתי אותם ולכן זה יצא ככה כתבתי שאלה ושלא הבנתי משהו אז עשיתי עוד שאלה וערכתי אותה לא רציתי לפתוח נושא חדש כי זה סתם יהיה דאבל ואני הולך לפי החוקים של הפורום ותודה שעזרת לי מה הייתי עושה בלעדיך

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •