דניס:
"זה יותר טוב חייל!" הוא אומר לך מרוצה, רצת כבר בערך חצי סיבוב
תומר:
ברגע שאבן אחת פוגעת בשניה מתרחש פיצוצון שעושה חורי טיפוס בכל הצד ומעלים את האבנים הנופלות.
"מצוין! עלית על זה!" אומר אליוט בהפתעה.
ליאור:
המפלצת עוזבת אותך ובורחת אתה רואה שהדרך של הגפנים עכשיו פתוחה ואתה יכול ללכת בה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
דניס:
אתה רץ מהר מאוד ומסיים את הסיבוב "לא רע.. תגיד מה בלעת את השפן של דוראסל?" הוא אומר וצוחק "תוצאה מצוינת טוראי, אני נותן לך את 5 נקודות הניסיון שלך ואת הדרגה הבאה, אתה רשמית טוראי" הוא אומר ורושם את הדרגה החדשה ונקודות הניסיון בפנקס "המבחן הבא עוד שבוע,אבל אתה יכול בינתיים ללכת לחדרי האימונים ולקבל שם משימות חזור לחדר שלך עכשיו" הוא אומר "אה ואל תשכח לקחת את זה" הוא אומר ומביא לך קסדה ונעליים של טוראי רשמי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
דניס:
הוא מחייך חצי חיוך עקום וסוגר אחריך את הדלת אתה הולך לחדר ורואה שם רק את היילי
"עברתי!" היא אומרת בשמחה "כל שאר הבנות עוד נבחנות מה איתך איך הלך לך?"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סליחה שלא הייתי הרבה זמן היה לי המון דברים על הראש,והקצב לא יהיה כזה מהר אבל זה שהפורום כללי אכן החזיר אותי מפרישה![]()
דניס:
"אני הייתי צריכה לטפס על חבל.. הייתי בסדר אבל עליה שפכו מים כי היא נפלה" היא אומרת בחיוך "שאר הבנות תכף יגיעו אתה רוצה לעשות משהו בינתיים?" היא אומרת.
ליאור:
אתה רץ אל המפקד ומסיים את האתגר "מצוין אתה טוראי עכשיו כל הכבוד! קדימה קח את המדים ולך מכאן יש לי עוד לבחון" הוא אומר בחצי חיוך עקום,נותן לך את המדים וסוגר מאחוריך את הדלת.
תומר:
אתה עולה דרך החורים ואתה ממש קרוב אבל לפתע מתנפח משום מקום סוג של מתקן מתנפח וכמעט פוגע לך בלסת ואתה מחליק. "אני מלא הפתעות הא? מה חשבת שזה קל?" הוא צוחק בצחוק פרוע במיוחד.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר:
אתה מוצא איזה אבן חדה אבל המתנפח נעלם "ההפתעות לא נגמרו אבל אל תדאג המבחן הזה קשה כי אני קלטתי שיש לך פוטנציאל,אם תצליח בו אני אקפיץ אותך 2 דרגות ולא אחת!" הוא אומר.
ליאור:
בחוץ אתה רואה את המלצרית מהמסעדה ממקודם "אני שמה לב שעברת כל הכבוד" היא אומרת לך ומחייכת.
דניס:
חחחחחחח
--------------------
"אפשר.. ללכת לבית קפה אם אתה רוצה.." היא אומרת ומסתכלת עליך.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)