פורסם במקור על ידי
פרופסור פטריק
איוונט!!
דניס:
אתה הולך אחרי היילי ויוצא מהבסיס הצבאי, לפתע 4 אנשים ענקיים ומפוצצים בשירירים חוטפים את היילי ממך. "תציל אותי בבקשה!!" היא מתחננת כשהם מתחילים להעלם משדה עינייך. "אוי ואבוי לי 4 המפחידים ועוד בבסיס שלנו!" אומר לך איזה חייל גמד שעומד לייך ומסתכל,הוא מנסה להחזיק רובה מאג וזה כבד לו. "תשמע,מדובר ב4 איריים שעושים צרות פה ליד הבסיס שלנו.. אף אחד לא הצליח לנצח אותם כבר מלא זמן, כי כמו ששמת לב הם חזקים בטירוף. השמות שלהם זה ככה, דאריוס מק'קולן, הראשון הוא החלש מביניהם אבל חזק בעוצמה של 100 חיילים עם נשק,היכולת שלו היא להדוף כדורים לא משנה לאיפה תירה בו,הוא בעצם סוג של סייבורג.. השני אנגוס מק'פארלן, הוא חזק יותר מדאריוס, בעוצמה של 200 חיילים עם נשק היכולת שלו היא שיש לו סוג של יכולת לירות להבות מהאצבעות.. השלישי אנדי קבאנו, הוא חזק יותר מאנגוס, בעוצמה של 400 חיילים עם נשק והיכולת שלו זה האגרופים שלו,כל בוקס שלו יכול להרוג חייל במקום. והאחרון הוא המפחיד ביותר, שיימוס או'דונגה, הוא בגובה 4 מ', זה לא ייצור אנושי במיוחד, הוא סייבורג שדומה מאוד לאדם,אך הוא חזק מאוד ועוצמתו תקשיב טוב, הוא יכול להתמודד עם 5000 חיילים לבדו בלי אף עזרה,הכוחות שלו הם הכוחות של כל החיילים ביחד. הם בטח הלכו לבסיס שלהם שהוא 5 דק' מפה,אני יודע איפה הדרך אבל נראה לי שנצטרך להזעיק עזרה מה אתה אומר?" הוא אומר לך בדאגה.