Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 15 ראשוןראשון ... 31112131415 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 213
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    תומר:
    "כן,קשה" הוא אומר כי במקום שיופיע מתנפח מופיע אגרופן מעור שפשוט מעיף לך את האבן מהפה וכמעט גם כמה שיניים ביחד איתה "אין יותר אגרופנים/מתנפחים,מבטיח" הוא אומר ואתה רואה באמת שבמקומם יש חורים גדולים בהר. אתה מתחיל לקלוט שלידך מופיעים יצורים מוזרים שרוצים להפיל אותך למטה, וזה עוד כשאתה צריך את שתי הידיים לטפס. "אל תזלזל במבחן הזה לא קל לעלות 2 דרגות ברצף!" הוא אומר לך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי פרופסור פטריק צפה בהודעה
    תומר:
    אתה מוצא איזה אבן חדה אבל המתנפח נעלם "ההפתעות לא נגמרו אבל אל תדאג המבחן הזה קשה כי אני קלטתי שיש לך פוטנציאל,אם תצליח בו אני אקפיץ אותך 2 דרגות ולא אחת!" הוא אומר.

ליאור:
    בחוץ אתה רואה את המלצרית מהמסעדה ממקודם "אני שמה לב שעברת כל הכבוד" היא אומרת לך ומחייכת.

דניס:
    חחחחחחח
    --------------------
    "אפשר.. ללכת לבית קפה אם אתה רוצה.." היא אומרת ומסתכלת עליך.
    ׳יעני דייט?׳ אחשוב לעצמי בשמחה ואשתדל לא לעשות סלטה באוויר מאושר XD
    ״סבבה, אבל אני משלם״ אגחך לאישור

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר:
    "כן,קשה" הוא אומר כי במקום שיופיע מתנפח מופיע אגרופן מעור שפשוט מעיף לך את האבן מהפה וכמעט גם כמה שיניים ביחד איתה "אין יותר אגרופנים/מתנפחים,מבטיח" הוא אומר ואתה רואה באמת שבמקומם יש חורים גדולים בהר. אתה מתחיל לקלוט שלידך מופיעים יצורים מוזרים שרוצים להפיל אותך למטה, וזה עוד כשאתה צריך את שתי הידיים לטפס. "אל תזלזל במבחן הזה לא קל לעלות 2 דרגות ברצף!" הוא אומר לך.
    אחזיר את האבן לפי ואתחיל לטפס ברגע שאראה שהיצורים מתקרבים אליי אשען אחורה אתפוס את אחד החורים עם יד אחת ועם היד השנייה אקח את האבן ואנסה לחתוך את היצורים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    בחוץ אתה רואה את המלצרית מהמסעדה ממקודם "אני שמה לב שעברת כל הכבוד" היא אומרת לך ומחייכת.
    .
    אני אומר לצרית , תודה רבה לך.את האדם הראשון שאמר לי כול הכבוד .מצאת עבודה אחרת אחרי שהתפטרת מלהיות מלצרית בבית קפה?.או שהוא עוד לא מצאת עבודה חדשה ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "דייט?!" היא מגחחת ורגע לפני שאתה מלבין ועומד לאבד כל טיפת כבוד שהייתה לך היא מרגיעה אותך אומרת "לא. לא. לדייטים יש לי מקומות טובים יותר מבית קפה בבסיס צבאי.. יש את הפאב של פטריק או'דונל.. שנלך?" היא שואלת

תומר:
    היצורים האלה פשוט מחרפנים אותך.. הם יכולים לגעת בך,אך כשאתה נוגע בהם עם האבן ומנסה לחתוך אותם הם הופכים ל"רוחות".. "אכן כן.. אתה צריך את 2 הידיים שלך לטפס ולהחזיק אבל אבן פשוט לא יכולה לגעת בהם.. אמרתי לך קל זה לא".

ליאור:
    "התפטרתי מלהיות מלצרית אבל האפשרויות החלופיות שיש לי לא כל כך טובות אז אני כרגע מובטלת.. אל תדאג אני עוד אמצא משהו" היא אומרת לך בשמחה "אז שמעתי שפטריק או'דונל עושה מסיבה בפאב שלו אתה רוצה לבוא?" היא שואלת
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. היכל התהילה
    "דייט?!" היא מגחחת ורגע לפני שאתה מלבין ועומד לאבד כל טיפת כבוד שהייתה לך היא מרגיעה אותך אומרת "לא. לא. לדייטים יש לי מקומות טובים יותר מבית קפה בבסיס צבאי.. יש את הפאב של פטריק או'דונל.. שנלך?" היא שואלת
    אמרתי שאני חושב אבל נזרום עם התגובה שלך Xd
    ---
    ״אחרייך״ אחייך אל היילי בשמחה ״ליידיס פירסט״

7. אמאש'ך פלאפי ):
    [
    תומר:
    היצורים האלה פשוט מחרפנים אותך.. הם יכולים לגעת בך,אך כשאתה נוגע בהם עם האבן ומנסה לחתוך אותם הם הופכים ל"רוחות".. "אכן כן.. אתה צריך את 2 הידיים שלך לטפס ולהחזיק אבל אבן פשוט לא יכולה לגעת בהם.. אמרתי לך קל זה לא".
    אנשום עמוק אכניס את הסכין לפה ,אעצום עיניים ואפתח במהרה, לאחר שאפתח את העיניים אמשיך לטפס במהירות מוגברת תוך כדאי התעלמות מהיצורים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    "התפטרתי מלהיות מלצרית אבל האפשרויות החלופיות שיש לי לא כל כך טובות אז אני כרגע מובטלת.. אל תדאג אני עוד אמצא משהו" היא אומרת לך בשמחה "אז שמעתי שפטריק או'דונל עושה מסיבה בפאב שלו אתה רוצה לבוא?" היא שואלת
    אני אומר לה" כע אני אשמח לבוא למסיבה שעורך פטריק בפאב". אני מתחיל ללכת איתה לעבר המסיבה של פטריק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש וותיק מאוד
    איוונט!!
    דניס:
    אתה הולך אחרי היילי ויוצא מהבסיס הצבאי, לפתע 4 אנשים ענקיים ומפוצצים בשירירים חוטפים את היילי ממך. "תציל אותי בבקשה!!" היא מתחננת כשהם מתחילים להעלם משדה עינייך. "אוי ואבוי לי 4 המפחידים ועוד בבסיס שלנו!" אומר לך איזה חייל גמד שעומד לייך ומסתכל,הוא מנסה להחזיק רובה מאג וזה כבד לו. "תשמע,מדובר ב4 איריים שעושים צרות פה ליד הבסיס שלנו.. אף אחד לא הצליח לנצח אותם כבר מלא זמן, כי כמו ששמת לב הם חזקים בטירוף. השמות שלהם זה ככה, דאריוס מק'קולן, הראשון הוא החלש מביניהם אבל חזק בעוצמה של 100 חיילים עם נשק,היכולת שלו היא להדוף כדורים לא משנה לאיפה תירה בו,הוא בעצם סוג של סייבורג.. השני אנגוס מק'פארלן, הוא חזק יותר מדאריוס, בעוצמה של 200 חיילים עם נשק היכולת שלו היא שיש לו סוג של יכולת לירות להבות מהאצבעות.. השלישי אנדי קבאנו, הוא חזק יותר מאנגוס, בעוצמה של 400 חיילים עם נשק והיכולת שלו זה האגרופים שלו,כל בוקס שלו יכול להרוג חייל במקום. והאחרון הוא המפחיד ביותר, שיימוס או'דונגה, הוא בגובה 4 מ', זה לא ייצור אנושי במיוחד, הוא סייבורג שדומה מאוד לאדם,אך הוא חזק מאוד ועוצמתו תקשיב טוב, הוא יכול להתמודד עם 5000 חיילים לבדו בלי אף עזרה,הכוחות שלו הם הכוחות של כל החיילים ביחד. הם בטח הלכו לבסיס שלהם שהוא 5 דק' מפה,אני יודע איפה הדרך אבל נראה לי שנצטרך להזעיק עזרה מה אתה אומר?" הוא אומר לך בדאגה.

ליאור:
    אתם הולכים ביחד ולפתע מסתכלים עליך אנשים בפליאה, או שבעצם זה לא עליך אלא על המלצרית. אחד מהם לוקח אותך לצד ואומר לך "מה אתה לא יודע מי זאת?! היא החשפנית הכי מפורסמת שהייתה בעיר הזאת!" הוא אומר וממש בשניה האחרונה עוצר את עצמו מלבקש ממנה חתימה, מה תעשה?

תומר:
    אתה מנסה לטפס במהירות מוגברת על ההר ומגיע די גבוה, עד שפתאום אחד מהם תופס אותך מהרגליים ומפיל אותך לרצפה,אתה שומע צעקה אתה מסתכל מאחוריך ורואה שטרוריסטים פרצו לחדר והם ירו באליוט.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. אמאש'ך פלאפי ):
    איוונט!!

תומר:
    אתה מנסה לטפס במהירות מוגברת על ההר ומגיע די גבוה, עד שפתאום אחד מהם תופס אותך מהרגליים ומפיל אותך לרצפה,אתה שומע צעקה אתה מסתכל מאחוריך ורואה שטרוריסטים פרצו לחדר והם ירו באליוט.
    oo
    ---
    "שיט"אומר, אקח כמה אבנים מהריצפה, אזרוק על הטרוריסטים בתור הסחת דעת ומיד הרוץ לעבר אליוט לראות את מצבו.

11. היכל התהילה
    איוונט!!
    דניס:
    אתה הולך אחרי היילי ויוצא מהבסיס הצבאי, לפתע 4 אנשים ענקיים ומפוצצים בשירירים חוטפים את היילי ממך. "תציל אותי בבקשה!!" היא מתחננת כשהם מתחילים להעלם משדה עינייך. "אוי ואבוי לי 4 המפחידים ועוד בבסיס שלנו!" אומר לך איזה חייל גמד שעומד לייך ומסתכל,הוא מנסה להחזיק רובה מאג וזה כבד לו. "תשמע,מדובר ב4 איריים שעושים צרות פה ליד הבסיס שלנו.. אף אחד לא הצליח לנצח אותם כבר מלא זמן, כי כמו ששמת לב הם חזקים בטירוף. השמות שלהם זה ככה, דאריוס מק'קולן, הראשון הוא החלש מביניהם אבל חזק בעוצמה של 100 חיילים עם נשק,היכולת שלו היא להדוף כדורים לא משנה לאיפה תירה בו,הוא בעצם סוג של סייבורג.. השני אנגוס מק'פארלן, הוא חזק יותר מדאריוס, בעוצמה של 200 חיילים עם נשק היכולת שלו היא שיש לו סוג של יכולת לירות להבות מהאצבעות.. השלישי אנדי קבאנו, הוא חזק יותר מאנגוס, בעוצמה של 400 חיילים עם נשק והיכולת שלו זה האגרופים שלו,כל בוקס שלו יכול להרוג חייל במקום. והאחרון הוא המפחיד ביותר, שיימוס או'דונגה, הוא בגובה 4 מ', זה לא ייצור אנושי במיוחד, הוא סייבורג שדומה מאוד לאדם,אך הוא חזק מאוד ועוצמתו תקשיב טוב, הוא יכול להתמודד עם 5000 חיילים לבדו בלי אף עזרה,הכוחות שלו הם הכוחות של כל החיילים ביחד. הם בטח הלכו לבסיס שלהם שהוא 5 דק' מפה,אני יודע איפה הדרך אבל נראה לי שנצטרך להזעיק עזרה מה אתה אומר?" הוא אומר לך בדאגה.
    "היילי..." אגיד לעצמי בפחד "היא תהיה בסדר? תראה לי את הדרך לשם!"

12. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "שמע הם לא רוצחים. הם פשוט תאבי בצע.. הם חוטפים חיילים בשביל כסף.. היא תהיה בסדר. ככל שהיא תהיה במצב טוב יותר ישלמו עליה יותר,ובגלל זה הם יטפלו בה. אבל עדיין אם אתה רוצה שהיא תשאר שפויה,לך לחלץ אותה. אתה רוצה תגבורת?" הוא שואל.

תומר:
    אחד הטרוריסטים תופס את האבנים וטוחן אותן לאבק באצבעות שלו,אבל הוא מוסח ואתה מנצל את השניה וחצי הזו לבדוק את מצבו של אליוט, הוא פצוע קל. "קדימה תנצח אותם!" הוא אומר ומצביע לך על רובה מאג שנמצא לידו "קח אותו תירה מהר,אל תדאג לי" הוא אומר.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    אחד הטרוריסטים תופס את האבנים וטוחן אותן לאבק באצבעות שלו,אבל הוא מוסח ואתה מנצל את השניה וחצי הזו לבדוק את מצבו של אליוט, הוא פצוע קל. "קדימה תנצח אותם!" הוא אומר ומצביע לך על רובה מאג שנמצא לידו "קח אותו תירה מהר,אל תדאג לי" הוא אומר.
    "חשבתי שבצבא בטיחות קודמת לכל "אומר אחזיק את הרובה ביד אחד ואת אליוט אשים על הגב, אירה כמה כדורים על הטרוריסטים ואחפש מקום בטוח לשים את אליוט מאחוריו.

14. היכל התהילה
    "שמע הם לא רוצחים. הם פשוט תאבי בצע.. הם חוטפים חיילים בשביל כסף.. היא תהיה בסדר. ככל שהיא תהיה במצב טוב יותר ישלמו עליה יותר,ובגלל זה הם יטפלו בה. אבל עדיין אם אתה רוצה שהיא תשאר שפויה,לך לחלץ אותה. אתה רוצה תגבורת?" הוא שואל.
    ״אם אתה יכול לארגן לי״ אגיד לו ואבקש ממני לצייר לי את הדרך על מפה, אזנק דרך החלון לדרך ואצעק אחורה ״תשלח תגבורת, אני אהיה שם!״

15. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    הוא מצייר לך את הדרך על המפה "אני יכול לארגן לך חצי צבא,המצב קשה ואסור לאפשר חטיפות,אה וקח את זה" הוא אומר לך ומביא לך שלט ומשגר Rpg, "אז אתה בטח חושב,איך אתה תסתיר את המשגר? בשביל זה השלט, לחיצה פה" הוא מדגים ולוחץ "תקטין את הרובה לגודל של מחזיק מפתחות,מה שמתאים לכל כיס ולחיצה פה" הוא מדגים ולוחץ על כפתור אחר "תגדיל את הרובה חזרה,בלי רעש כמובן. והכי חשוב,אפשר לירות עם הרובה הזה פצצת Rpg מוסווית ולהפעיל אותה באמצעות כפתור אחר פה,שאני לא אדגים אבל אצביע עליו" הוא אומר ומצביע עליו "ואז כשאתה כבר ברחת אתה יכול להפעיל את הפצצה והם ימותו. הבעיה היא, אם אתה שואל,היא שאף אחד לא הצליח לעשות את זה ולצאת בחיים."

תומר:
    "בטיחות שמטיחות.. כשיש מצב כזה צריך לעשות הכל כדי לא למות וכדי לא להפקיר חייל בשטח.
    ומה שהכי מצחיק חייל,זה שהמקום הכי בטוח לך פה זה ההר הזה שניסית לעבור,עכשיו מכיוון שאני רוצה לחיות,ניטרלתי את כל המלכודות על ההר ואני צריך שתעלה את שנינו למעלה." הוא אומר,הטרוריסטים אגב,על הרצפה, הם נפגעו מהכדורים אך הסכנה עוד לא חלפה,בעוד דקה או שתיים הם יקומו מהעלפון ויחזרו לתקוף.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 13 מתוך 15 ראשוןראשון ... 31112131415 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •