Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 213
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    תומר:
    "ילד סמוך עליי אני כבר חצי דקה נוהג" הוא אומר לך בזמן שהוא משהק וכמעט מאבד שליטה על האוטובוס,כל החיילים צועקים עליו בעצבים. "סתם,אני נוהג כבר ממזמן,ואני מכיר את המסלול כמו כף היד שלי,אבל כשאני שיכור כף היד שלי קטנה יותר.. נקווה שגם המסלול" הוא מתבדח ושותה עוד מהבירה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    תומר:
    "ילד סמוך עליי אני כבר חצי דקה נוהג" הוא אומר לך בזמן שהוא משהק וכמעט מאבד שליטה על האוטובוס,כל החיילים צועקים עליו בעצבים. "סתם,אני נוהג כבר ממזמן,ואני מכיר את המסלול כמו כף היד שלי,אבל כשאני שיכור כף היד שלי קטנה יותר.. נקווה שגם המסלול" הוא מתבדח ושותה עוד מהבירה
    אצחק טיפה ואשאל "אז איך זה שנותנים לבחור שיכור כמוך לנהוג ברכב מלא חיילים ?"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "מכמה סיבות *שיהוק* הראשונה היא שרק אני יכול לנהוג באוטובוס הזה והשניה היא שהקודם שנהג באוטובוס הזה הוא גוסטב מקמילן-או'דונל הוא סבא רבא שלי והוא יצא לגמלאות לפני שבוע.. מסתבר שלהיות שיכור כשנוהגים לא כל כך עזר לו כשהוא כמעט נכנס עם הקלנועית שלו לתוך מטווח אימונים.. סבא רבא או'דונל יצא בחיים אבל מאותו יום הוא לא נוהג יותר. אבל אני החלטתי שאני מחליף אותו כי אני מספיק צעיר כדי לראות את הדרך,אבא שלי לא מספיק צעיר הוא כבר מרכיב משקפיים עם מספר ענקי וסבא שלי כמובן גם הוא לא צעיר" הוא אומר ומוציא עוד בירה ממקפיא נסתר מה ששוב,מקשה עליו את הנהיגה "יש לך 18 ילד?" הוא שואל
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "מכמה סיבות *שיהוק* הראשונה היא שרק אני יכול לנהוג באוטובוס הזה והשניה היא שהקודם שנהג באוטובוס הזה הוא גוסטב מקמילן-או'דונל הוא סבא רבא שלי והוא יצא לגמלאות לפני שבוע.. מסתבר שלהיות שיכור כשנוהגים לא כל כך עזר לו כשהוא כמעט נכנס עם הקלנועית שלו לתוך מטווח אימונים.. סבא רבא או'דונל יצא בחיים אבל מאותו יום הוא לא נוהג יותר. אבל אני החלטתי שאני מחליף אותו כי אני מספיק צעיר כדי לראות את הדרך,אבא שלי לא מספיק צעיר הוא כבר מרכיב משקפיים עם מספר ענקי וסבא שלי כמובן גם הוא לא צעיר" הוא אומר ומוציא עוד בירה ממקפיא נסתר מה ששוב,מקשה עליו את הנהיגה "יש לך 18 ילד?" הוא שואל
    "מין הסתם וממתי להיות שיכור עוזר לנהוג ?"אשאל.

5. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "זה לא.. אבל בוא לא נתעסק בשטויות אני כבר רואה את מבנה הצבא" הוא אומר ומצביע לך על המבנה,לראשונה מאז נפגשתם הוא הצליח לסיים משפט בלי לשהק. כל החיילים יורדים מהאוטובוס,חלקם מקללים את האדם שנתן לפאטריק או'דונל רישיון.. "קדימה קדימה רד לי מהאוטובוס" הוא אומר ומצחקק "אה ואם אתה אי פעם באיזור תבקר בפאב האירי שלי "התלתן הירוק" ברחוב סנט פאטריק 278 זה לא כל כך רחוק מפה"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

6. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "זה לא.. אבל בוא לא נתעסק בשטויות אני כבר רואה את מבנה הצבא" הוא אומר ומצביע לך על המבנה,לראשונה מאז נפגשתם הוא הצליח לסיים משפט בלי לשהק. כל החיילים יורדים מהאוטובוס,חלקם מקללים את האדם שנתן לפאטריק או'דונל רישיון.. "קדימה קדימה רד לי מהאוטובוס" הוא אומר ומצחקק "אה ואם אתה אי פעם באיזור תבקר בפאב האירי שלי "התלתן הירוק" ברחוב סנט פאטריק 278 זה לא כל כך רחוק מפה"
    "אני אזכור את זה, תצפה לביקור ברגע שאני יכול לשתות אני אצלך בבר"אומר והלך לכיוון המבנה.

7. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "אני אזכור" הוא אומר ונוסע משם אתה הולך לכיוון המבנה עד שאתה נכנס,אתה רואה שתי מזכירות,אחת מכוערת שהיא קצת עסוקה עם אנשים ואחת יפה שעסוקה עם המון אנשים, לאיזה תור תלך כדי למלא את שאלון המצב הצבאי?
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "אני אזכור" הוא אומר ונוסע משם אתה הולך לכיוון המבנה עד שאתה נכנס,אתה רואה שתי מזכירות,אחת מכוערת שהיא קצת עסוקה עם אנשים ואחת יפה שעסוקה עם המון אנשים, לאיזה תור תלך כדי למלא את שאלון המצב הצבאי?
    'אני לא מתכוון לדפוק אותן 'אחשוב לעצמי ואלך לתור הקצר יותר.

9. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    המזכירה המכוערת מסיימת לעסוק עם כולם והיא מתפנה אליך
    "נא למלא את הטופס הבא" היא אומרת בקול שנשמע כמו חריקת ציפורניים על לוח שכותבים בו עם גיר.
    "שם:
    מצב בריאותי:האם יש מחלות מסוימות/אלרגי לחיסונים/תרופות מסוימות או מצב תקין לחלוטין" "מלא אותו מהר יש עוד מלא אחריך" היא אומרת ומגישה לך עט
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    המזכירה המכוערת מסיימת לעסוק עם כולם והיא מתפנה אליך
    "נא למלא את הטופס הבא" היא אומרת בקול שנשמע כמו חריקת ציפורניים על לוח שכותבים בו עם גיר.
    "שם:
    מצב בריאותי:האם יש מחלות מסוימות/אלרגי לחיסונים/תרופות מסוימות או מצב תקין לחלוטין" "מלא אותו מהר יש עוד מלא אחריך" היא אומרת ומגישה לך עט
    אלן וולקר
    18
    מצב תקין
    אכתוב את הדברים הבאים ואז אשאל "למי צריך להביא את הדף?"

11. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "לי" היא אומרת ולוקחת ממך את הדף "אוקיי תשמע עכשיו אליוט פיטרסן לא יכול לקבל מתגייסים חדשים הוא עסוק, אז אתה תצטרך לבלות בפנימייה שלנו, אל תדאג היא צבאית אבל עושים בה כיף. בגלל שאתה נראה לי בן אדם הגון אני אשאל אותך, בכל חדר בפנימיה יש 6 שותפים(5 ואתה) ואני יכולה להצמיד לך שותפים(וגם שותפות) לחדר,יש לך דרישות מיוחדות לגבי ה5?" היא שואלת.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "לי" היא אומרת ולוקחת ממך את הדף "אוקיי תשמע עכשיו אליוט פיטרסן לא יכול לקבל מתגייסים חדשים הוא עסוק, אז אתה תצטרך לבלות בפנימייה שלנו, אל תדאג היא צבאית אבל עושים בה כיף. בגלל שאתה נראה לי בן אדם הגון אני אשאל אותך, בכל חדר בפנימיה יש 6 שותפים(5 ואתה) ואני יכולה להצמיד לך שותפים(וגם שותפות) לחדר,יש לך דרישות מיוחדות לגבי ה5?" היא שואלת.
    "לא, אז איפה הפנימיה ?"אשאל.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    אתה הולך עם המדים עליך(אני אעדכן את הדמות שלך בתוך האיזור שלך ברשומים ובהמשך הבא אני אראה לך איך יצא חח)
    ואז אתה רואה בדרך כמה ביריונים מציקים לילד,אין לך עוד נשק אבל הם לא כל כך נראים חזקים משום מה..
    מה תעשה?
    אני מתחיל לרוץ בפזיזות רבה לעבר הברינונים.תוך כדי שאני רץ אני אומר להם" תעזבו את הילד הזה במנוחה ". אני נותן בוקס חזק לכול אחשד מן הבריונים שיתעלפו מהמכה שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "אוקי.. תצא החוצה ותראה בניין כזה אדום בהיר ליד הבניין שלנו,בניין די גדול זאת הפנימיה,תכנס תחפש בקומה שנייה את חדר 242 ואז תפתח אותו עם המפתח הזה" היא מושיטה לך מפתח "אהה ואם זה מעניין אותך יש רשימה של חברי החדר ליד הדלת"

ליאור:
    אחד מהם מתעלף והילד בורח אבל לפתע אתה רואה את השניים האחרים מחזיקים קרשים
    "אם אתה לא רוצה אחד כזה בראש כדאי שתתחפף!" אומר אחד הביריונים שנראה חזק יותר מהשני והשני מתחיל לרוץ אליך עם הקרש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

ליאור:
    אחד מהם מתעלף והילד בורח אבל לפתע אתה רואה את השניים האחרים מחזיקים קרשים
    "אם אתה לא רוצה אחד כזה בראש כדאי שתתחפף!" אומר אחד הביריונים שנראה חזק יותר מהשני והשני מתחיל לרוץ אליך עם הקרש.
    אני אומר לבריונים" איזה נדיבים אתם אתם נותנים לי טיפ על איך להשיאר בחיים ממכם.תודה לכם ועכשיו אממש את הטיפ שלכם.אז להתראות בריונים ". אני מתחיל לרוץ הכי מהר שאני יכול כדי שהבריונים לא ישיגו אותי וירביצו לי עם הקרשים שלהם.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •