Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 213
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    דניס:
    אין התנגדות ואתה מחפש את ארמאנד סביב האוטו, ולא מוצא אותו, וממש ברגע שאתה קרוב להיות נואש אתה רואה את ארמאנד בא ממולך ומחזיק שני גלגלים, הוא מגיע לאוטו ומניח את הגלגלים על הרצפה, ואז הואמוציא את הכלים שלו ומרכיב את הגלגל במהירות.. הוא הולך אל האוטו ואתה הולך אחריו,אתם נכנסים אל האוטו. אף אחד לא שואל את ארמאנד איפה הוא היה, אבל שקט מתוח שורר באוטו סטיב נע באי נוחות וברוס מסתכל על הנוף. מה תעשה?
    "אממ.. איפה היית?" אשאל את ארמנד ושבור את השתיקה המתוחה באוטו

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ליאור:
    בלי שתשים לב השלישי קם ואז הוא שם לך רגל בזמן שאתה רץ,אתה מתרסק והם מכים אותך בלי סוף. אתה קם אחרי יומיים, בחדר לבן על מיטת חולים "סוף סוף התעוררת" אומרת לך אחות יפה. לפי המדים הבנתי שאתה חלק מהצבא, אז לקחנו אותך לבית חולים הצבאי, שמנוהל על ידי ג'סטין ויליאמס, שכשאין מלחמה הוא משמש כמנהל של המקום הזה. בקיצור הודעתי לאליוט שאתה תגיע באיחור אז הם לא יבואו לקחת אותך, אני חושבת שעד סוף היום אתה תשתחרר,וכשתשתחרר צא מבית החולים ולך שמאלה ואז ישר עד שתראה את הביניין הכתום והאדום ואת השלט "המחנה הצבאי של אליוט פיטרסן" מה תעשה?

דניס:
    "בסך הכל הלכתי כמה דקות להביא גלגלים מחבר שלי המוסכניק אומברטו אסטאבז שגר פה קרוב כבר עשיתם משלחת חילוץ? הוא שואל וממשיך את הנסיעה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. היכל התהילה
    דניס:
    "בסך הכל הלכתי כמה דקות להביא גלגלים מחבר שלי המוסכניק אומברטו אסטאבז שגר פה קרוב כבר עשיתם משלחת חילוץ? הוא שואל וממשיך את הנסיעה
    "טוב נו.." אעזוב אותו "כמה זמן נסיעה זה עכשיו?"

4. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "זה לא רחוק מפה רק כמה דקות,משהו כמו 2-3 אבל רק שתדע אתה הולך עכשיו למלא שאלון, ואז אתה כנראה הולך לפנימייה הצבאית לאיזה יום-יומיים עד שאליוט פיטרסן יוכל לקבל אותך,יש יותר מדי מתגייסים עכשיו.." ארמאנד אומר לך, ברוס וסטיב ממשיכים לשתוק
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. היכל התהילה
    דניס:
    "זה לא רחוק מפה רק כמה דקות,משהו כמו 2-3 אבל רק שתדע אתה הולך עכשיו למלא שאלון, ואז אתה כנראה הולך לפנימייה הצבאית לאיזה יום-יומיים עד שאליוט פיטרסן יוכל לקבל אותך,יש יותר מדי מתגייסים עכשיו.." ארמאנד אומר לך, ברוס וסטיב ממשיכים לשתוק
    "שאלון?" אתהה "אני אקבל אותו שם נכון?"
    "ואין לי בעיה עם פנימיה, הייתי נווד וז יותר קשה כמו שידוע לג'ונסון" אמשיך.

6. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "אני מבקש עדיף שתקרא לי ברוס, ככה זה עכשיו אני יודע שקשה לך להתרגל, אתה תקבל את השאלון שם וד''א הפנימיה הזאת כל כך טובה שהיא אחת הסיבות שהפסקתי להיות נווד,אתה תראה." הוא אומר "ועצה שלי למרות שהתור ארוך לך למזכירה היפה, זאתי עדיין רווקה אבל זה רק כי אף אחד לא רוצה להתחיל איתה,הם מפחדים" סטיב גם הוא שובר את השתיקה שלו ומחייך חיוך מוזר.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. היכל התהילה
    דניס:
    "אני מבקש עדיף שתקרא לי ברוס, ככה זה עכשיו אני יודע שקשה לך להתרגל, אתה תקבל את השאלון שם וד''א הפנימיה הזאת כל כך טובה שהיא אחת הסיבות שהפסקתי להיות נווד,אתה תראה." הוא אומר "ועצה שלי למרות שהתור ארוך לך למזכירה היפה, זאתי עדיין רווקה אבל זה רק כי אף אחד לא רוצה להתחיל איתה,הם מפחדים" סטיב גם הוא שובר את השתיקה שלו ומחייך חיוך מוזר.
    אחייך אליו בחזרה "ברור שאני אלך אליה לפי איך שאתם מתארים אותה, למה אתם לא הלכתם אליה?".

הכנתי:

8. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "אתה חושב שלא רצינו?" שואלים אותך ביחד סטיב וארמאנד "רצינו אבל בתקופה שלנו היה לחץ של חיילים והתור אליה היה מתחילת הרחוב עד אליה, אז הלכנו בלית ברירה למכוערת... אבל ברוס שלנו היה לו מספיק מזל להכנס לתור שלה" הם אומרים וברוס מסמיק "נו מספיק כבר" הוא אומר ואתם ממשיכים לנהוג "אנחנו ממש ממש קרובים אני רק עושה עוד פנייה" אומר ארמאנד "ו..הגענו!" הוא אומר ומצביע לך על הביניין הכתום "זכור אותנו קייל,אנחנו עכשיו הולכים להמשיך את ההתמחות שלנו,וברוס הולך עכשיו לקורס קצינים,הוא קיבל הודעה שהקדימו לו את הקורס." ארמאנד אומר לך.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. היכל התהילה
    דניס:
    "אתה חושב שלא רצינו?" שואלים אותך ביחד סטיב וארמאנד "רצינו אבל בתקופה שלנו היה לחץ של חיילים והתור אליה היה מתחילת הרחוב עד אליה, אז הלכנו בלית ברירה למכוערת... אבל ברוס שלנו היה לו מספיק מזל להכנס לתור שלה" הם אומרים וברוס מסמיק "נו מספיק כבר" הוא אומר ואתם ממשיכים לנהוג "אנחנו ממש ממש קרובים אני רק עושה עוד פנייה" אומר ארמאנד "ו..הגענו!" הוא אומר ומצביע לך על הביניין הכתום "זכור אותנו קייל,אנחנו עכשיו הולכים להמשיך את ההתמחות שלנו,וברוס הולך עכשיו לקורס קצינים,הוא קיבל הודעה שהקדימו לו את הקורס." ארמאנד אומר לך.
    "זוכר אותו, מאיזו סיבה אני צריך לזכור אותו?" אשאל "ולאן אני אמור ללכת פה?"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Krauser;1195480]ליאור:
    בלי שתשים לב השלישי קם ואז הוא שם לך רגל בזמן שאתה רץ,אתה מתרסק והם מכים אותך בלי סוף. אתה קם אחרי יומיים, בחדר לבן על מיטת חולים "סוף סוף התעוררת" אומרת לך אחות יפה. לפי המדים הבנתי שאתה חלק מהצבא, אז לקחנו אותך לבית חולים הצבאי, שמנוהל על ידי ג'סטין ויליאמס, שכשאין מלחמה הוא משמש כמנהל של המקום הזה. בקיצור הודעתי לאליוט שאתה תגיע באיחור אז הם לא יבואו לקחת אותך, אני חושבת שעד סוף היום אתה תשתחרר,וכשתשתחרר צא מבית החולים ולך שמאלה ואז ישר עד שתראה את הביניין הכתום והאדום ואת השלט "המחנה הצבאי של אליוט פיטרסן" מה תעשה?
    /QUOTE]

.אני אומר לאחות " תודה לכם שטיפלתם בי בזמן שהיתי בבית החולים פה " אני אחכה עד שיחרו אותי מבית החולים ואז אלך שמאלה וישר.כשאגיע לבניין כתום ואדום אכנס אליו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "אותנו" הם נעלבים ולא מסבירים לך למה אתה צריך לזכור אותם "לך לביניין הכתום ותכנס לשם זהו." הם אומרים לך באי נוחות ניכר עליהם שהם רוצים כבר לנסוע ולהמשיך בהתמחויות שלהם.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. היכל התהילה
    דניס:
    "אותנו" הם נעלבים ולא מסבירים לך למה אתה צריך לזכור אותם "לך לביניין הכתום ותכנס לשם זהו." הם אומרים לך באי נוחות ניכר עליהם שהם רוצים כבר לנסוע ולהמשיך בהתמחויות שלהם.
    "בסדר" אגיד ואחליט לא לשאול למה הם לא הסבירו לי, ארד מהרכב ואלך לאותו בניין כתום בריצה.
    'נראלי שזה קשור לבחורה למה הם רוצים שאזכור אותם' אחשוב לעצמי 'בכל מקרה, אני אזכור'.
    ---
    אה חח לא ראיתי את ה- נ' XD

13. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    אלך בריצה? זה דבר שעוד לא ראיתי בחיים אבל בסדר חחחח
    ------------------------------------------------------
    אתה הולך אל הבניין הכתום ורואה שלט "המחנה הצבאי של אליוט פיטרסן" אתה נכנס ואחרי הליכה של דקה או שתיים אתה מוצא את המזכירות, למזכירה היפה יש תור ארוך אבל לא ארוך כמו שהם סיפרו לך,ולמזכירה המכוערת יש תור של 2-3 אנשים
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. היכל התהילה
    דניס:
    אלך בריצה? זה דבר שעוד לא ראיתי בחיים אבל בסדר חחחח
    ------------------------------------------------------
    אתה הולך אל הבניין הכתום ורואה שלט "המחנה הצבאי של אליוט פיטרסן" אתה נכנס ואחרי הליכה של דקה או שתיים אתה מוצא את המזכירות, למזכירה היפה יש תור ארוך אבל לא ארוך כמו שהם סיפרו לך,ולמזכירה המכוערת יש תור של 2-3 אנשים
    חחח העייפות של הבוקר..
    ---
    אלך אל היפה ואחכה בתור, ברור XD
    אסתכל עליה בדרך ואבחן אותה במבטי [אבל בחשאי XD]

15. משתמש מנוסה
    שם: דוד
    התחלה לכולם:
    קמתם במקום שבו נרדמתם לעוד יום חדש(בכוונה רושם ככה כי דניס משחק דמות של הומלס)
    בידכם אתם מוצאים לפתע מכתב,אתם פותחים אותו וקוראים
    "x(מלאו פה את שמכם,זה מכתב כללי אז כשאתם מצטטים את ההמשך תרשמו את השם שלכם) היקר,
    אני אליוט פיטרסן מהצבא ואני מאמן את הטוראים להיות חיילים חזקים בצבא ארצות הברית, לשמאלכם" אתם עוצרים את הקריאה כשלשמאלכם אתם מוצאים קופסא,פותחים אותה ומוצאים בגדים "תתלבשו" אתם חוזרים לקרוא "ואז כשאתם לבושים בואו אל הבסיס הצבאי שלי ברחוב פרנקלין 555,אני מניח שיש לכם אוטו,אם לא אוטו צבאי יחכה מולכם עד שתקומו,לא כתבתי את המכתב הזה מאוחר בלילה לכן הציוד והמכתב עדיין שלמים,פשוט לא רציתי להעיר אתכם.
    *עצירה*
    דניס:
    מולך אתה מוצא את האוטו הצבאי, ועליו חיילים שאתה לא מצליח לזהות,מדיהם מדי סמל צוות,סמל ראשי וסמל ראשי פיקודי "בוא מיד אליוט פיטרסן שלח אליך אותנו כדי לאסוף אותך לבסיס אתה בא או לא?"

המשך ההתחלה לכולם(חוץ מדניס)
    "יש לך 24 שעות להגיע לכאן,ברגע שאתה מגיע לך למזכירות למלא טופס וחכה לפקודות ההמשך ממני.
    אם אינך יכול להגיע חכה 24 שעות במקומך ונבוא לאסוף אותך,אך אם ברצונך ליצור רושם בוא לבד. בהצלחה,
    אליוט פיטרסן"
    מה תעשה?

*הערה:כשאליוט פיטרסן אומר תתלבשו זה אומר שימו את המדים האלה על הדמות שלכם,אם יש לכם בעיות שלחו לי ה''פ
    ליאור אני עוד מעט מתקן את הדמות שלך לדמות של דרים אווטאר כדי שיהיה לך קל יותר לעשות את זה*
    ---
    אני ממלמל לעצמי עם אני ילך ברגל אז כולם יתפעלו ממני ועם אני לא ילך ברגל אז יגידו לי זה עוד ילד אחד בצבא אז אני ילך ברגל (ידוע שדייויד הוא שחצן)

עריכה:
    הכנתי
    נערך לאחרונה על ידי ~Paradise~, 08-11-2011 בשעה 11:43 AM
    בברכה דוד

עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •