Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 15 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 213
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    דייוויד:
    אתה מתחיל ללכת אבל אחרי 20 דק' אתה מתעייף ומוצא את עצמך ליד הבר "התלתן הירוק" של פאטריק או'דונל,מה תעשה?

דניס:
    אתה בוחן אותך במבטך ורואה מישהי מאוד מאוד יפה(מן הסתם חחחח),אבל כמו שהיא יפה ככה התור ארוך והוא די ארוך,נדמה לך שלמרות שאתה מחכה כבר 10 דק' התור לא זז אפילו קצת.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    דניס:
    אתה בוחן אותך במבטך ורואה מישהי מאוד מאוד יפה(מן הסתם חחחח),אבל כמו שהיא יפה ככה התור ארוך והוא די ארוך,נדמה לך שלמרות שאתה מחכה כבר 10 דק' התור לא זז אפילו קצת.
    חחח תיאור.. תיאור XD
    ---
    אשאר בתור ואחשוב לעצמי 'עם הזמן אנשים מתייאשים, האנשים יתייאשו ויעברו לתור השני'.

3. משתמש מנוסה
    שם: דוד
    דייוויד:
    אתה מתחיל ללכת אבל אחרי 20 דק' אתה מתעייף ומוצא את עצמך ליד הבר "התלתן הירוק" של פאטריק או'דונל,מה תעשה?
    אני מנסה לדעת מאיפה הלכתי אבל אני לא מבין אז אני נכנס לבר ומבקש שיחה (להיתקשר למונית)
    בברכה דוד

4. משתמש וותיק מאוד
    דיוויד:
    "תראו תראו חייל שאבד לא מפתיע כי הוא לא נראה נחמד" שר לך בחרוזים הברמן השיכור פאטריק או'דונל, "במה אני יכול לעזור לך? אתה רוצה שיחה? אתה חושב שהבר שלי הוא בדיחה?" הוא שואל שוב בחרוזים "סתם אני צוחק,קח את הטלפון ותתקשר למי שאתה רוצה" הוא אומר ומצביע לך על טלפון שלידו.

דניס:
    חחחחח מה אתה חושב שאני לא עייף? חח
    ----------------------------------------------------
    אתה ממשיך לחכות עוד איזה חצי שעה ורואה שהתקדמת קצת ואכן כמה מחליטים לפרוש ולעבור לצד של המכוערת כדי לזרז תהליכים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. היכל התהילה
    דניס:
    חחחחח מה אתה חושב שאני לא עייף? חח
    ----------------------------------------------------
    אתה ממשיך לחכות עוד איזה חצי שעה ורואה שהתקדמת קצת ואכן כמה מחליטים לפרוש ולעבור לצד של המכוערת כדי לזרז תהליכים.
    אמשיך לחכות בעקשנות ביודעי שעוד אנשים יעברו תור.
    'אני לא זז' אחשוב לעצמי 'אני בתור הזה נשאר!'

6. משתמש מנוסה
    דיוויד:
    "תראו תראו חייל שאבד לא מפתיע כי הוא לא נראה נחמד" שר לך בחרוזים הברמן השיכור פאטריק או'דונל, "במה אני יכול לעזור לך? אתה רוצה שיחה? אתה חושב שהבר שלי הוא בדיחה?" הוא שואל שוב בחרוזים "סתם אני צוחק,קח את הטלפון ותתקשר למי שאתה רוצה" הוא אומר ומצביע לך על טלפון שלידו.
    אני מחייג את המספר של חברת מוניות ומבקש מהם להגיע לבר "התלתן הירוק" של פאטריק או'דונל
    בברכה דוד

7. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    אתה רואה את הביניין ונכנס ובפנים אתה רואה שתי מזכירות,מכוערת ויפה למכוערת יש תור קצר ליפה יש תור ארוך לאן תלך?

דניס:
    אתה מחכה כבר המון זמן ואתה רואה שעוד איזה 10 דק' אתה כבר שם, לפתע מחליט אחד מאלה לפניך לעבור לתור של המכוערת ומקצר לך את הזמן שאתה מחכה,לאט לאט אתה רואה כאלה מאחוריך שעוברים לתור של המכוערת.

דיוויד:
    "עוד פעם חייל נתקע בבר של השיכור הזה? בסדר אני מגיע אני אהיה שם עוד 5 דק', אבל תשתדל לא לשתות שם זה לא עושה רושם על המפקדים" עונה לך נהג מונית
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. היכל התהילה
    דניס:
    אתה מחכה כבר המון זמן ואתה רואה שעוד איזה 10 דק' אתה כבר שם, לפתע מחליט אחד מאלה לפניך לעבור לתור של המכוערת ומקצר לך את הזמן שאתה מחכה,לאט לאט אתה רואה כאלה מאחוריך שעוברים לתור של המכוערת.
    זה מ"ת שכולם באותו עולם או שכל אחד בעולם שלו?
    ---
    'רק עוד עשר דקות' אחייך כי התאוריה שלי עבדה 'בסוף התור של המכוערת יהיה יותר ארוך מהתור הזה'

9. משתמש מנוסה
    דיוויד:
    "עוד פעם חייל נתקע בבר של השיכור הזה? בסדר אני מגיע אני אהיה שם עוד 5 דק', אבל תשתדל לא לשתות שם זה לא עושה רושם על המפקדים" עונה לך נהג מונית
    --------------
    אני מגחך ועונה לו בסדר אני יחכה לך מחוץ לבר תגיע מהר
    בברכה דוד

10. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    עולם משלו
    ------------------
    הבעיה עם התיאוריה שלך היא שהמכוערת מאוד מהירה והיא מתקתקת את התור מהר, לעומת היפה שהיא איטית,מאחוריך מלא עוברים לצד של המכוערת, והיפה קולטת את זה ונהיית עצובה. עוד כ5 דק' יגיע התור שלך

דיוויד:
    אחרי 5 דק' הוא מגיע ומעלה אותך אל המונית, הוא מתחיל לנסוע "יש לנו עוד איזה רבע שעה עד שנגיע,ואל תדאג לחיילים זה חינם אני נהג מונית של הצבא" הוא אומר לך*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. היכל התהילה
    דניס:
    עולם משלו
    ------------------
    הבעיה עם התיאוריה שלך היא שהמכוערת מאוד מהירה והיא מתקתקת את התור מהר, לעומת היפה שהיא איטית,מאחוריך מלא עוברים לצד של המכוערת, והיפה קולטת את זה ונהיית עצובה. עוד כ5 דק' יגיע התור שלך
    אשאר בתור בהחלטיות, לא משנה כמה ארצה לעבור תור ולסיים עם זה, אחליט שאני מעדיף להיות בתור הזה

12. משתמש מנוסה

[b]דיוויד:כעבור 5 דק' הוא מגיע ומעלה אותך אל המונית, הוא מתחיל לנסוע "יש לנו עוד איזה רבע שעה עד שנגיע,ואל תדאג לחיילים זה חינם אני נהג מונית של הצבא" הוא אומר לך*
    תודה רבה לך אדוני הייתה פעם בצבא? עם כן אתה יכול לתת לי קצת עצות?
    בברכה דוד

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    אתה רואה את הביניין ונכנס ובפנים אתה רואה שתי מזכירות,מכוערת ויפה למכוערת יש תור קצר ליפה יש תור ארוך לאן תלך?
    אני ניגש לתור של המזכירה המכוערת ואחכה לתורי.כשאגיע תורי אומר למוכערת" הי שלום.באתי להתייס לצבא היתי אמור להיות פה לפני יומים אבל בריונים תקפו אותי אז הגעתי לבית חולים צבאי.אז איפה אליוט נראה לי שאני צריך לפגוש אותו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    "אליוט יהיה מוכן לקבל אותך רק מחר,אתה תהיה בפנימיה שלנו עד אז,אתה תהיה בחדר 324 בקומה 2 של הביניין האדום" היא אומרת ומצביעה לך מהחלון על הביניין האדום שליד הביניין הכתום "יהיו איתך בחדר עוד 5 שותפים יש לך דרישות לגבי מי הם יהיו,בנים,בנות בנים ובנות?" היא שואלת

דניס:
    לפתע אתה מוצא את עצמך מולה לבד,אף אחד לא מאחוריך ולא מלפניך,לעומת זאת ליד המזכירה המכוערת יש די הרבה אנשים "זה בגלל שאני איטית נכון? קח את הטופס הזה ותמלא אותו" היא אומרת,מביאה לך עט ובוכה
    אתה מסתכל על הטופס ורואה:
    "שם:
    מצב בריאותי:תקין לחלוטין/אלרגי לחיסונים/אלרגי לתרופות/חולה"

דיוויד:
    "כן הייתי פעם בצבא הגעתי לדרגת סמל ראשי, אבל אני לא יכול לתת לך טיפים פשוט כי אין, רק תדע להחזיק בנשק ולהקשיב למפקד שלך אליוט" הוא אומר
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. היכל התהילה
    דניס:
    לפתע אתה מוצא את עצמך מולה לבד,אף אחד לא מאחוריך ולא מלפניך,לעומת זאת ליד המזכירה המכוערת יש די הרבה אנשים "זה בגלל שאני איטית נכון? קח את הטופס הזה ותמלא אותו" היא אומרת,מביאה לך עט ובוכה
    אתה מסתכל על הטופס ורואה:
    "שם:
    מצב בריאותי:תקין לחלוטין/אלרגי לחיסונים/אלרגי לתרופות/חולה"
    "אל תבכי" ארגיע אותה "מיד כשראיתי את התורים החלטתי להיות בתור הזה, למרות שהוא היה יותר ארוך".
    "בכל מקרה, אני מאמין שאת לא יותר איטית, אלא יותר יסודית" אחייך "אפשר גם לקרוא לזה ככה, בשביל איכות צריך לחכות".
    אמלא את הטופס:
    שם: קייל ארמונד
    מצב בריאותי:תקין לחלוטין

עמוד 5 מתוך 15 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •