[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור:
היא צוחקת בפראות וכמעט נופלת מהכיסא "בוודאי מה חשבתי אגב זה 5 לא 4 טוב לך עכשיו לביניין האדום על הדלת יש רשימה של חברי החדר בהצלחה" היא אומרת
דניס:
"אתה יודע? אני האמת לא המזכירה הראשית פה, זאת משמאלי היא המזכירה סתם רציתי לעשות איתה ניסוי,האמת היא שאני חיילת פה, אני נמצאת בחדר 245 תבוא" היא אומרת ומושיטה את הטופס למזכירה השניה "תלך אליה עכשיו יש לה שאלה אליך" היא אומרת לך והולכת מהמקום
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
דניס
"או כן אתה קייל ארמונד.. היילי ביקשה ממני לשאול אותך אם יש לך דרישות מיוחדות לגבי החדר שאתה רוצה להיות בו, עם מי תרצה להיות,בנים,בנות בנים ובנות.. מספר חדר מסוים ועוד"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
דניס:
"החדר של היילי הא? בטח היית נחמד אליה מאוד אם היא הסכימה לגלות לך את מספר החדר שלה ושל 4 השותפות שלה.. קח את המפתח" היא אומרת וצוחקת,על המפתח כתוב 245 "הביניין האדום קומה שניה" היא אומרת
ליאור:
אתה רואה את הביניין האדום ממש מול העיניים שלך,הוא די גדול מכיל בערך 4-5 קומות וכתוב על שלט לידו "פנימיה צבאית:מנוהלת על ידי האנק באריוס"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר:
למה אתה מצטט לי המשכים שהם לא שלך?
------------------------------------------------------
אתה נכנס אל הביניין ומוצא את המדרגות ממש מולך,אתה עולה בהן עד לקומה 2 ומחפש את חדר 242 ואחרי שיטוט קל אתה מוצא אותו על הדלת שלו אתה מוצא את הפתק הבא:
"רשימת חברי החדר:
ג'סמין סמית'
ג'יל ארמנדס
איימי ריימונדס
סטיבן סיירה
אלן ווקר"
ובזמן שאתה קורא את זה אתה שומע צחקוקים מהחדר.
דניס:
אתה עולה לקומה השניה ולאחר שיטוט קל מוצא את החדר ה245, מבפנים אתה שומע את קולה של היילי וקולה של עוד ילדה.
"פגשתי היום ילד אחד כשהייתי מזכירה והוא היה מאוד חמוד,אז קראתי לו לכאן שיהיה איתנו"
"מה?! אני לא מאמינה שאת עשית את זה ואם הוא מטורף או משהו?"
"אל תדאגי הוא בסדר אני סומכת עליו,אבל כל השאר היו ממש מוזרים."
"טוב היא סתם עצבנית כי לא הבאת מישהו גם בשבילה" אתה שומע קול של ילדה אחרת שצוחקת.
ליאור:
אתה מגיע אל החדר וקורא את רשימת חברי החדר:
"רשימת חברי החדר:
לילי
ג'ינה
דונה
אריאנה
סמנת'ה"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אדפוק על הדלת ואפתח אותה ''היי היילי, כנראה שאני אהיה איתכם בחדר מהיום''דניס:
אתה עולה לקומה השניה ולאחר שיטוט קל מוצא את החדר ה245, מבפנים אתה שומע את קולה של היילי וקולה של עוד ילדה.
"פגשתי היום ילד אחד כשהייתי מזכירה והוא היה מאוד חמוד,אז קראתי לו לכאן שיהיה איתנו"
"מה?! אני לא מאמינה שאת עשית את זה ואם הוא מטורף או משהו?"
"אל תדאגי הוא בסדר אני סומכת עליו,אבל כל השאר היו ממש מוזרים."
"טוב היא סתם עצבנית כי לא הבאת מישהו גם בשבילה" אתה שומע קול של ילדה אחרת שצוחקת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)