Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 15 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 213
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    תומר:
    שאלתי אותך מי תרצה בחדר אמרת אין לי בעיה אז מגיע לך חחח
    ----------------------------------------
    אופס זה 6 שכחתי עוד שם ברשימה והוא לילי או'דונל :p
    יש בחדר 5 בנות ובן והבנות אומרות לך ביחד "שלום אתה בטח אלן ווקר אנחנו שמחות שהגעת" הן אומרות והן חוזרות למלחמת הכריות שהן היו בה, סטיבן לא כל כך מרוצה,אולי כי נכנסת,אולי כי הן לא נתנו לו להשתתף ואולי כי מעצבן אותו שנוצות עפות עליו "שלום אלן, אני סטיבן" הוא ניגש אליך ולוחץ את ידך "רק רגע" אומרת לילי או'דונל ומסתכלת עליך "אתה אלן ווקר? אבא שלי פטריק סיפר לי עליך,הוא הבעלים של הפאב התלתן הירוק" היא אומרת

דניס:
    היילי קצת מופתעת מזה שהגעת בזמן שהן דיברו עליך "שלום.. לא אמרת לי באמת איך קוראים לך" היא אומרת "תכיר אלה הן החברות שלי "הולי,ג'ינה,בריאנה ואריאנה, שתיהן תאומות" אתה מסתכל על הבנות בחדר ומופתע איך הצליחו להכניס אותך לחדר עם כל כך הרבה בנות יפות

דיוויד:
    זאת תגובה תוקעת איך אני אמור להגיב לתגובה כזו?
    --------------------------------------------------------------
    הוא מוריד אותך ליד הביניין הכתום שכתוב עליו "מתחם צבאי של אליוט פיטרסן".

ליאור:
    אתה נכנס לחדר והוא מלא במלא בנות מאוד יפות "שלום מי אתה?" שואלת אחת מהן "אני דונה,ואלו הן חברותיי לילי,ג'ינה אריאנה וסמנת'ה." היא אומרת בשמחה ומציגה אותן אליך כל אחת שהיא אומרת את שמה אומרת לך "שלום,ברוך הבא"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. היכל התהילה
    היילי קצת מופתעת מזה שהגעת בזמן שהן דיברו עליך "שלום.. לא אמרת לי באמת איך קוראים לך" היא אומרת "תכיר אלה הן החברות שלי "הולי,ג'ינה,בריאנה ואריאנה, שתיהן תאומות" אתה מסתכל על הבנות בחדר ומופתע איך הצליחו להכניס אותך לחדר עם כל כך הרבה בנות יפות
    ''חשבתי שראית בטופס'' אשיב בחיוך ''קייל ארמונד, נעים להכיר אותכן''
    ---
    תיאורים לא יזיקו, אני נהנה בינתיים, נראה מ''ת טוב [=

3. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    אני יודע שתיאורים יעשו רק טוב אבל אני קצת עייף ולא יכול לתאר חוץ מזה יופי זה טעם ייחודי לכל אדם ואני לא יודע מה הטעם שלך חח. אבל אם אתה רוצה אני מוכן לתת לך יד חופשית בלעשות את הדמויות שלהן בדרים אווטאר
    ------------------------------------------------------------------------------
    "נכון אתה קייל!" היא אומרת ונזכרת "שמע אני יודעת שזה מסנוור אבל מחר אנחנו כבר צריכות ללכת למבחני הגיוס אבל אל תדאג אנחנו ניפגש עוד" היא אומרת "אז מה נעשה עכשיו כולנו?" היא שואלת אותך
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    דניס:
    אני יודע שתיאורים יעשו רק טוב אבל אני קצת עייף ולא יכול לתאר חוץ מזה יופי זה טעם ייחודי לכל אדם ואני לא יודע מה הטעם שלך חח. אבל אם אתה רוצה אני מוכן לתת לך יד חופשית בלעשות את הדמויות שלהן בדרים אווטאר
    ------------------------------------------------------------------------------
    "נכון אתה קייל!" היא אומרת ונזכרת "שמע אני יודעת שזה מסנוור אבל מחר אנחנו כבר צריכות ללכת למבחני הגיוס אבל אל תדאג אנחנו ניפגש עוד" היא אומרת "אז מה נעשה עכשיו כולנו?" היא שואלת אותך
    ''לא יודע'' אמשוך בכתפיי ''יש משהו שאפשר לעשות שהוא בסביבת הבסיס או בבסיס?''
    ''חוץ מלצאת למשימות מסוכנות בקווי האויב'' אגחך.
    ---
    חחח סבבה אני אכין מחר

5. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    אפשר לעשות מלחמת כריות גם ככה כל יום מחליפים פה כריות" אומרת אריאנה ובתגובה למשפט הזה הבנות מתחילות לעשות מלחמת כריות אחת עם השניה "תצטרף!" אומרת היילי וזורקת עליך כרית
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

6. היכל התהילה
    דניס:
    אפשר לעשות מלחמת כריות גם ככה כל יום מחליפים פה כריות" אומרת אריאנה ובתגובה למשפט הזה הבנות מתחילות לעשות מלחמת כריות אחת עם השניה "תצטרף!" אומרת היילי וזורקת עליך כרית
    אתכופף כדי לחמוק מהכרית ואסתובב לתפוס אותה.
    'טוב נו.. נזרום' אחשוב ואסתחרר כדי לתת תנופה לכרית ואשחרר מאחיזתה כשהכיוון שהיא תעוף אליו הוא הבנות

7. משתמש מנוסה
    שם: דוד
    דיוויד:
    זאת תגובה תוקעת איך אני אמור להגיב לתגובה כזו?
    --------------------------------------------------------------
    הוא מוריד אותך ליד הביניין הכתום שכתוב עליו "מתחם צבאי של אליוט פיטרסן".
    סליחה לא ידעתי מה להגיד
    ---------------------------------
    אני אומר לנהג תודה ונכנס לבניין
    בברכה דוד

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    אתה נכנס לחדר והוא מלא במלא בנות מאוד יפות "שלום מי אתה?" שואלת אחת מהן "אני דונה,ואלו הן חברותיי לילי,ג'ינה אריאנה וסמנת'ה." היא אומרת בשמחה ומציגה אותן אליך כל אחת שהיא אומרת את שמה אומרת לך "שלום,ברוך הבא"
    אני אומר לבנות" שמי ג'קסון ואנחנו הולכים לעשות חיים משוגעים פה בחדר". אני חושב לעצמי'זה יום המזל שלי אני נמצא בחד עם 5בנות יפהפיות בלי עוד גבר.איזה כיף לי מקווה שאף אחד לא יהרוס תרגע המשולשם הזה ' אני אומר לבנות" אז איפה המיטה שלי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר:
    שאלתי אותך מי תרצה בחדר אמרת אין לי בעיה אז מגיע לך חחח
    אופס זה 6 שכחתי עוד שם ברשימה והוא לילי או'דונל :p
    יש בחדר 5 בנות ובן והבנות אומרות לך ביחד "שלום אתה בטח אלן ווקר אנחנו שמחות שהגעת" הן אומרות והן חוזרות למלחמת הכריות שהן היו בה, סטיבן לא כל כך מרוצה,אולי כי נכנסת,אולי כי הן לא נתנו לו להשתתף ואולי כי מעצבן אותו שנוצות עפות עליו "שלום אלן, אני סטיבן" הוא ניגש אליך ולוחץ את ידך "רק רגע" אומרת לילי או'דונל ומסתכלת עליך "אתה אלן ווקר? אבא שלי פטריק סיפר לי עליך,הוא הבעלים של הפאב התלתן הירוק" היא אומרת
    "
    ואתה חושב שיש לי בעיה עם זה XD?
    איך זה הגיוני שתהיה לו בת אתה מודע לכך שאלכוהול מוריד את אחוזים לילד XD
    -----------
    "כן זה אני , מה קרה כולם כל כך מאושרים "אשאל .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    יש גם את הסבתא שלה אם לא טוב לך הבת -.-
    ----------------------------------------------------------
    "כולנו מאושרים כי זה היום הראשון של כולנו ביחד ומחר כבר צריך ללכת למבחנים" אומרת לך לילי

ג'קסון:
    "פה!" מצביעה לך דונה על מיטה כחולה "שמע צריך להנות עכשיו כי מחר צריך ללכת למבחנים ואנחנו לא יודעות מתי נתראה כולנו ביחד" היא אומרת לך

דיוויד:
    אתה נכנס לביניין ורואה שני תורים,תור אחד קצר של מזכירה מכוערת ותור אחד ארוך של מזכירה יפה.

דניס:
    אתה מעיף כרית על אריאנה והיא מתחמקת,היא מעיפה עליך כרית בחזרה, סטיבן גם הוא מחליט להצטרף אחרי שהולי שזרקה עליו כרית
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר:
    יש גם את הסבתא שלה אם לא טוב לך הבת -.-
    ----------------------------------------------------------
    "כולנו מאושרים כי זה היום הראשון של כולנו ביחד ומחר כבר צריך ללכת למבחנים" אומרת לך לילי
    "הא אה, ולמה הוא מצוברח ?"אומר.
    ------
    תמיד אהבתי קוגריות
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. היכל התהילה
    דניס:
    אתה מעיף כרית על אריאנה והיא מתחמקת,היא מעיפה עליך כרית בחזרה, סטיבן גם הוא מחליט להצטרף אחרי שהולי שזרקה עליו כרית
    מי זה סטיבן?
    ---
    אתגלגל קדימה בחמיקה, ארים את הכרית וארוץ לכיוון הקיר ואבצע טיק טאק, כשאהיה באוויר כתוצאה מהדחיפה אחורה אסתובב ואעיף את הכרית כמו שמשליחים פריזבי.
    --
    הגדרה של טיק טאק מויקיפדיה: טיק טאק (Tic Tac)- האצה זוויתית לעבר קיר, קפיצה, צעד על הקיר עם הרגל הרחוקה ובעיטה עם הקרובה (טיק: אותו הדבר רק בלי הצעד).

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

ג'קסון:
    "פה!" מצביעה לך דונה על מיטה כחולה "שמע צריך להנות עכשיו כי מחר צריך ללכת למבחנים ואנחנו לא יודעות מתי נתראה כולנו ביחד" היא אומרת לך
    אני אומר לדונה" אז מה תרצי שנעשה עד מחר בבוקר לנצל תזמן שאנו שוהיים ביחד?.אני גם בעד הרעיון שנעשה משהו כיפי עד מחר " אני אומר לכול הבנות" יש למישהי הצעה למה נעשה עכשיו ועד מחר שהיו המבחנים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: דוד
    דיוויד:
    אתה נכנס לביניין ורואה שני תורים,תור אחד קצר של מזכירה מכוערת ותור אחד ארוך של מזכירה יפה.
    הולך למזכירה היפה ושואל אותה כאן נרשמים לצבא ארה''ב
    בברכה דוד

15. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    התבלבלתי עם דמות של מישהו אחר
    -----------------------------------------------
    אתה זורק ופוגע... חבל שזה בעוזרת שבדיוק פתחה את הדלת,היא לא נראית כל כך מרוצה "ומי בדיוק ינקה את כל הבלגאן הזה? לא אתם נכון? כל יום אתן עושות לי את זה פעם הבאה אתן מנקות!" היא אומרת בעצבים והולכת,היא לא מתייחסת אליך.

ליאור
    "אין לנו רעיון מסוים" אומרת לך דונה, "אולי תרצה שנלך לבית קפה? יש אחד פה בקומה 5" היא אומרת

דיוויד:
    התור ארוך מאוד ואתה מחכה חצי שעה,ונדמה לך שהוא אפילו לא זז.

תומר:
    איכככ זעזעת אותי לגמרי אין לה סבתא טוב? :o
    -----------------------------------------------------------
    "הוא מבואס כי הוא לא אוהב מלחמת כריות וכי לא רצינו לשתף אותו כי זה רק אנחנו הבנות" אומרת לך לילי
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 7 מתוך 15 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •