תומר:
"טוב" היא אומרת וחוזרת למלחמה, פתאום יש המון נוצות באוויר וכשהן נעלמות אתה רואה את סטיבן ולילי מתנשקים
דניס:
"כמה שנים.. אני כבר בת 22" היא אומרת לך בשקט
ליאור:
"אתה חמוד,אבל אי אפשר לעשות את זה,המסעדה מרוויחה מזה שהם אוכלים פה ומשלמים" היא אומרת והולכת להביא לכן כוס קפה "הם ממש מתייחסים אליה לא יפה זה גועל נפש" אומרת לך אחת הבנות
דיוויד:
"מצוין" אומרת לך המזכירה היפה "שמע בגלל שאתה כזה חמוד ואליוט לא יכול לקבל אותך,יש לך דרישה מסוימת לגבי החדר שאתה רוצה להיות בו בפנימיה? אתה רוצה שם בנים? בנות? בנים ובנות?" היא שואלת
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אחרי הפסקה ארוכה מאוד,סליחה חברים לא היה לי זמן לכלום
אני מוריד את הקצב של המשחק כי עדיין אין לי הרבה זמן
דניס:
"גם אני" היא אומרת ומנשקת אותך בלחי, "קדימה,כדאי שנלך לישון מחר יש יום קשה אבל אל תדאג אני לא אעלם לך כל כך מהר" היא אומרת והולכת לישון.
דיוויד:
"אם כך" היא אומרת לך ומחייכת "תוכל לקבל את החדר שלי,אני נמצאת בו עם עוד 3 בנות ובן,אני לא באמת המזכירה פה סתם עשיתי ניסוי עם המזכירה השניה,היא האמיתית, קוראים לי אליזבת" היא אומרת לך בשמחה ונותנת לך מפתח לחדר 543 "צא מפה אתה תראה ביניין כתום ליד הביניין שלנו,שם בקומה ה5 אתה תראה את החדר הזה" היא אומרת לך.
ליאור:
אתה רואה שהיא בדרך עם הקפה שלך ואז מישהו בדיוק מפיל עוד משהו לרצפה,היא שמה את כוסות הקפה על השולחן שלכם ואז רצה בוכה אל המטבח ואז מנקה את מה שהילד זרק,היא מאוד כועסת ומבולבלת.. "הלוואי שמישהו כבר היה עושה עם זה משהו" אתה שומע אותה לוחשת.
תומר:
ת'אמת זה בדיוק מה שציפיתי Xd
---------------------------------
אתה רואה שהשעה היא 12 בלילה, ואז אתה שם לב לדבר מוזר, סטיבן פתאום מתנתק מלילי ורץ אל הקיר הסמוך ודופק בו את הראש. אתה לא מבין מה קרה וגם הוא לא,כשהוא נופל למזרון,ואז אתה רואה ממש לשניה מהחלון את הפרצוף המחייך של פאטריק או'דונל,הוא נעלם ולילי עומדת מבולבלת.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר:
סטיבן מבולבל ומפוחד ולילי עדיין עומדת מבולבלת,אתה קם ובודק בחלון ואז רואה את פאטריק יושב על ענף עבה של עץ "אוו.. הנה אתה,חשבתי שלא אמצא אותך.." הוא אומר לך "חשבתי שתבוא לפונדק שלי מסתבר שאתה קצת עסוק,שמתי לב במקרה עכשיו שאתה בחדר עם הבת שלי,יפה יפה אבל אני לא אוהב את הסטיבן הזה, שיהיה לך יום קסום" הוא אומר וזורק לך בירה לכיוון שלך(אל תדאג זה ייכנס לחדר זה לא ייפול מהחלון),ואז הוא יורד לאט לאט מהענף עד שהוא מגיע למטה ואז הוא בורח.
לי:
היא הולכת בוכה ואחת הבנות אומרת לך "אתה יודע,אתה יכול להיות פחות מגעיל אתה לא רואה שקשה לה?" היא אומרת והולכת לדבר איתה,עוד בת באה אחריה ונשארו 3 איתך,הן לא ממש מרוצות.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר:
"מה?! אין מצב.. לא יכול להיות!" היא אומרת "לא יכול להיות שהוא ימשיך להתערב לי כשאני רוצה לבחור את החברים שלי,אני רוצה לבחור בעצמי מה הקטע שלו אני כבר בצבא" היא אומרת מעוצבנת.. "אבל כן,לזרוק בירה לחלון של חברים שלו זה סימן ההיכר שלו.." היא אומרת לך.
דניס:
"קום!" אתה שומע שהיילי צועקת עליך "סליחה,אבל אנחנו כמעט מאחרים בוא נרוץ" היא אומרת,אתה מרגיש קצת רטוב ומסתבר שהיא שפכה עליך מים כדי שתתעורר, חצי ישנוני היא גוררת אותך אל ארון הבגדים "תתלבש, אתה צריך להתייצב אצל אליוט בביניין הצהוב,איפה שהמזכירות תמשיך ישר יש שני חדרים אליוט פיטרסן,שזה שלך ונדיה פיטרסן,שזה שלי קדימה הבחינה ב10 ועכשיו 9:50!" היא אומרת בדאגה ורצה להתלבש.
ליאור:
"אני סולחת זה בסדר אתה לא כמו האחרים" היא אומרת "קוראים לי ג'ניפר,ואני צריכה ללכת" היא אומרת ואז אתה שומע אותה נכנסת למטבח וצועקת בקול הכי חזק שלה על הטבחים עד שנדמה לך שבכל הבסיס הצבאי שומעים את זה "נמאס לי מהאידיוטים שזורקים דברים אני לא המשרתת שלהם אני מתפטרת ולא אכפת לי" אתה שומע צליל של סטירה וזריקת מדים ואתה רואה את ג'ניפר לראשונה בלי בגדים של מלצרית "תודה הייתי צריכה לעשות את זה מתישהו,וואו המנהל היה כל כך מופתע!" היא אומרת לך וצוחקת.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)