פורסם במקור על ידי Imperia דווקא ה3 חודשים באן של שקד טובים יחסית, עוזרים לי לעקוף אותו חח. שמת לב שיש משתמשים רשומים בלי 10000+ הודעות ומשתמשים וותיקים עם פחות מ-1000 זה לא מוזר?
פורסם במקור על ידי Primo שמת לב שיש משתמשים רשומים בלי 10000+ הודעות ומשתמשים וותיקים עם פחות מ-1000 זה לא מוזר? תראה, 1000 מתי שהפורום נפתח זה היה גבוה חח.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Imperia סבבה, איתך?. בסדר, משועמם.. למה לאחרונה אתה לא מגיב..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man בסדר, משועמם.. למה לאחרונה אתה לא מגיב..? אתמול הגבתי קרוב אם לא יותר מ100 חח, והיום כל תגובה שנייה עכשיו שלי.
היי כולם
פורסם במקור על ידי Imperia אתמול הגבתי קרוב אם לא יותר מ100 חח, והיום כל תגובה שנייה עכשיו שלי. אתמול הגבתי יותר ממאה ומשהו כמו 200.. בנו"ד הקודם עשיתי 450 ומשהו הודעות D:
שלום שיקאמארו, מה קורה?.
פורסם במקור על ידי Imperia תראה, 1000 מתי שהפורום נפתח זה היה גבוה חח. פעם זה פעם ועכשיו זה עכשיו וזה מה שמשנה
היי רונאל, מה קורה?
הכל טוב, אצלכם?
פורסם במקור על ידי Imperia שלום שיקאמארו, מה קורה?. קוראים לו רונאל..
פורסם במקור על ידי Druddigon man אתמול הגבתי יותר ממאה ומשהו כמו 200.. בנו"ד הקודם עשיתי 450 ומשהו הודעות D: זה לא שיא עדיין אבל יפה, אתמול בשעתיים עשיתי 100, אם הייתי עושה קצת יותר בשעה במשך כל יום אז הייתי עוקף את השיא של ניר חח.
המשחק, שישאב אותכם לתוכו. בקרוב בפורום חת"ם.
פורסם במקור על ידי Shikamaru הכל טוב, אצלכם? בסדר.. אתה מקדיש לי נכון..?
פורסם במקור על ידי Shikamaru הכל טוב, אצלכם? בסדר, יש חדש?.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום