איך אני יכול להעלות מג'יקרפ רמות ב pk indigo עם יש לו רק את המתקפה ספלאש וזה לא מוריד?
איך אני יכול להעלות מג'יקרפ רמות ב pk indigo עם יש לו רק את המתקפה ספלאש וזה לא מוריד?
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8
pk locator, תחפש את מג'יקרפ בחדרים, לא במפות, בטח יהיה לך ברמות 30 בערך, וכשהוא רמה 15, הוא לומד tackle.
יש כמה אפשרויות, אפשר לשים לו xp share שיגרום לכך שעל כל פוקימון שתביס הפוקימון עם החפץ יקבל חצי מהxp של הניצחון אפילו אם הוא לא היה בקרב.
אתה יכול לשים אותו ראשון בשישיה ואז כל פעם שמופיע פוקימון להחליף לפוקימון אחר חזק, אתה אפילו לא צריך שהוא יתקוף וככה הוא גם יתחלק בניסיון. אתה יכול לתת לו להילחם נגד משהו אחר שלא תוקף עד שיגמרו לו המתקפות והוא יוכל להשתמש במתקפה שיש כשנגמרות המתקפות. אתה יכול גם לשים אותו ראשון וגם לשים לו xp share, זה מאוד יעיל.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד - אין פה חלוקת נקודות, מי שעילף ממקבל את מלוא הנקודות.
ראר קנדי זה סתם עולה כסף פשוט תתפוס אותו ברמה 30 כי חמישים זה קשה לתפיסה ו30 פחות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)