מישהו יודע אם אפשר להעביר פוקימונים מפוקימון פלטינום לפוקימון לבן? אם כן איך מעבירים תודה לעוזרים!![]()
מישהו יודע אם אפשר להעביר פוקימונים מפוקימון פלטינום לפוקימון לבן? אם כן איך מעבירים תודה לעוזרים!![]()
אתה משחק במחשב נכון? אז אי אפשר שם ואם אתה בds אתה צריך פלטינום מקורי ולבן מקורי שנקנו מהחנות
הFC שלי...
ספוילר
אם כבר הוא פתח נושא על זה יש לי ב-ds מקרוי את שני המשחקים ויש לי רק Ds אחד יש אפשרות להעביר ?
לי יש פוקימון לבן לds מקורי ופוקימון נשמת נכסף לds מקורי ואני לא מצליח להעביר.
מישהו יכול לעזור לי?
תודה![]()
אפשר להעביר רק ממשחקי הדור החמישי [משחור ללבן ומלבן לשחור] זה לא קשור לקנוי או לא,יש יש Ss פרוץ והעברתי ליהלום כמה שאני רוצה,אפשר להעביר מ-sshg רק למשחקי הדור הרביעי [dppt ו-hgss]
איזה קישקוש בטח שאפשר להעביר מלב זהב לשחור ולבן.. בשביל מה יש פוקשיפטר? אי אפשר להעביר מדור שלישי לשחור ולבן.
ולגבי אלא ששואלים פה תפסיקו תפתחו נושא משלכם!
הFC שלי...
ספוילר
מתוך חוקי פורום שחור ולבן:
מתוך חוקי פורום שחור ולבן:13. אסור לשאול שאלה בנושא שלא אתם פרסמתם, חוץ במקרים מסויימים.
למשל, אם מישהו פתח נושא על "מתי פוקימון X לומד מתקפה Y?" ושם המתקפה שהוא רשם לא מובן, אפשר לשאול אותו "מה זו המתקפה הזו?" או משהו בסגנון.
עם זאת, אם מישהו פותח נושא על "איפה משיגים פוקימון X" ומישהו אחר עונה לו "בתחנת הכוח", אסור לכם לשאול "איפה זה תחנת הכוח?". רק לפותח הנושא מותר לשאול זאת.
רק ואך לפותח הנושא מותר לשאול שאלות נוספות, ולשאר המשתמשים אסור.
ננעל, תקראו חוקים!8. תגובות של "אסור לעשות...", "עברת על החוקים" וכל הצורות של זה אסורות בהחלט. תשאירו את זה למנהלים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)