הסאגה הנצחית בדרך לסיומה? בספרד מדווחים שהעסקה נסגרה וכי כעת רק ממתינים להגעתו של הקשר לברצלונה על מנת שיחתום פורמאלית על החוזה. ואלדס: "הוא יצליח להסתגל אלינו בקלות, הכל ייסגר בתוך כמה שעות".
עניין של זמן. ססק
זהו רק עניין של זמן. כך מגדירים היום (שישי) בספרד את חתימתו של ססק פברגאס בברצלונה. במדינה מדווחים כי העסקה סגורה וכעת ממתינים רק לחתימתו של הקשר בקבוצה הקטאלונית בה גדל. פברגאס נמצא בדרכו לעיר, כאשר על פי מספר דיווחים, החתימה תתבצע עד יום ראשון. אם לא יהיו עוד הפתעות ותפניות בלתי צפויות, הקשר יחתום על החוזה ויסגור את אחת הסאגות המתישות בכדורגל האירופי.
במסיבת עיתונאים שנערכה היום (שישי) שיחרר השוער ויקטור ואלדס רמז יותר מעבה: "אני חושב שהיום יהיה יום גדול לברצלונה. אנחנו מנסים לצרף שחקן גדול, שחקן בית, שמכיר היטב את הקבוצה והשיטה ויסתגל אלינו בקלות. ססק שחקן קבוצתי מאוד עם איכויות ברמה הבינלאומית הגבוהה ביותר. הוא אחד הקשרים הטובים בעולם, וכבוד יהיה לנו לקבלו אלינו לברצלונה".
רמז נוסף למעבר הצפוי מגיע מאנגליה: ארסן ונגר, מנג'ר התותחנים לא כלל את פברגאס בסגל הקבוצה למשחקה מול ניוקאסל במחזור הראשון בפרמיירליג שייערך בסנט ג'יימס פארק. בנוסף לפברגאס נשאר מחוץ לסגל גם סמיר נאסרי, שצפוי לעבור בימים הקרובים למנצ'סטר סיטי.
"פברגאס לא בסגל למשחק פתיחת העונה, וגם נאסרי לא. התחושה האישית שלי אינה חשובה, מה שחשוב הוא רק המועדון וכמה הוא יצליח. לא הייתי מאוכזב מהתנהגותם של ססק וסמיר. הם היו מקצוענים לכל אורך הדרך".
הדיווחים האחרונים בכל הנוגע לעסקת פברגאס מצביעים על כך שארסנל תקבל מבארסה 35 מיליון ליש"ט עבור השחקן ו-5 מיליון ליש"ט נוספים אם יעמוד בתנאים מסויימים.
קרדיט לאתר sport5.
דעה אישית: הגיע הזמן שהסאגה הזאת תסתיים כבר, נראה בסוף העונה אם זה יביא לבארסה עוד תארים מה שבטוח זה שזה ישדרג אותם בהחלט.