אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
דרך אגב.
אני רוצה להתייחס לדבר נוסף- דניס!
מאיפה החלטת שהוא פה כדי לעצבן? כי זו הייתה אחת הבדיחות הכי טובות ששמעתי אי פעם בפורום משוב.
נ.ב.
אני רק רוצה להזכיר לך, ושתזכר שוה, הפעם במשהו קל כדי שתוכל להבין, שתי מילים, אני מקווה שתבין אותן:
רותם+בצבא
"עכשיו ילדים, מה זה אומר?"
-"שאין לו הרבה זמן לפורום! וכשיהיה לו זמן אז הוא ישקיע והכל יתנהל אחרת!"
"נכון מאוד! עכשיו כל שאר הילדים מבינים?"
ספוילר
מותר לי לשאול, אם פרשת- למה אתה פותח את האשכול הזה?
הרי אמרת שעזבת, וזה כבר לא אמור להיות משנה- וכולם יודעים שחוק זה חוק, ומי שיעבור עליו יענש בהתאם .
זה סתם יוצר ספאם שאחרי זה מערערים עליו, אם לא הבנת שחוק זה דבר שישתנה ע"י המנהל ואי אפשר לדון על זה.
דניאל הוא פרש..נכון
אבל הוא לא פותח כל 5 שניות נושא תלונות לרותם.
1+.
זה מה שבאתי לומר, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת.
למה דניס גרוע?
הוא יכול להמשיך להיות ספאמר, בין אם הוא כן או לא, זה לא מזיז לי.
העיקר שהוא עושה את תפקידו כמנהל טוב.
בכל מקרה, לאחר שכולם הבינו שדניאל טועה, תוכל לנעול?
ספוילר
תפסיקו לתקוף על 'אם פרשת אז למה אתה פותח?' כי בסופו של דבר אם מישהו פורש יש משהו שגרם לו לפרוש ואולי עדיף לתקן את זה. במקרה הזה כל הדברים נעשו, אבל לפחות הוא אומר....
אגב, אתה בעצמך פתחת מיליון נושאים כאלה וגם אתה פרשת איזה טריליון פעם..
בקשר לתמונות עם תוכן לא מתאים,
אני, תאמין לי, מספיק נגד תמונות כאלה לא רק בגלל שאני יודע שיש פה ילדים קטנים בפורום אלא גם אם כולם פה היו בגיל 17 עדיין הייתי אוסר את התמונות האלה.
יש בפורום כמה חתימות עם תמונות כביכול לא פורנוגרפיות אבל עדיין לא צנועות מי יודע מה, אבל נגד דברים כאלה הרבה יותר קשה לעבוד כי בסופו של דבר עם ההיכירות הקצרה שלי עם הנוער החילוני מבחינתם לפרסם כאלה תמונות של בחורות בבגדי ים זה דבר שאפילו בלי מחשבה קטנה של "מה לא צנוע בזה? רואים את זה כל יום בים".
ולי בתור בן אדם דתי זה מפריע אבל לאכוף דבר כזה יישמע הזוי להרבה אנשים פה בפורום.
מה גם שאם משתמשים התלוננו על חתימה כזאת בפורום משוב, פעולות נעשו על מנת לבקש מאותו משתמש שיסיר את החתימה שלו,
ואתה יכול לשאול את עומר. (שהכינוי שלו אולי לא ימצא חן בעיניך, SexStyle)
רותם.
אתה הגבת.
דניאל למד לקח. (אני מקווה מאוד)
אפשר לנעול?
ואני חושה כמוך, באמת יישמע הזוי.
אני אולי אחד נקטינים בפורום, בן 12 וחצי, גם אני לא אוהב לעסוק ולראות בחורות בבגד יפ וכו'
אבל עדיין לא צריך לאכוף את החוק.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)