Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    יש לי כמה שישיות לכמה משחקים אני לא יכול לרכז את כולם בפורום אחד אז כתבתי את זה פה:
    פלטינה:
    Torterra
    Houndoom
    Starmie
    Dragonite
    Gengar
    Lucario
    יהלום:
    Empolieon
    Magmortar
    Rosrade
    Garchonp
    Honchkrow
    Heracross
    פנינה:
    Infarnape
    Starmie
    Rosrade
    Staraptor
    Garchomp
    Mismagius
    נשמת כסף:
    Typhlosion
    Lapras
    Amphros
    Dragonite
    Hitmonchan
    Mamoswine
    צריך חוות דעת...
    נערך לאחרונה על ידי ToviItay, 08-18-2011 בשעה 07:49 PM
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

שישייה I:

הייתי מוריד בדחיפות את אלטאריה - פוקימון דרקון נוראי... אם כבר אתה עושה ת'חטא הזה - לשחק פוקימון דרקון בשישייה, לפחות תקח אחד ראוי. היא מסוג הפוקימונים שאין לה מה להציע מבחינה התקפית, אבל אם הקטע שלך זה להרוג בכמה תורות עם הפריש סונג שלה וכאלה אז לך על זה.

טוקסיקרווק - גם לא משהו. למרות שאני אוהב את שילוב הסוגים שלו, הוא די פוקימון פרווה. שום סטט שלו לא משהו, אז הייתי מחליף אותו אולי בלוקאריו למשל או לוחם הארדקור אחר.

וופוריון - אני אישית לא אוהב פוקימונים עם הרבה Hp - אולי זה רק אני, וגם המובפול של כל המפותחים של איווי בכלל די דפוק. הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר כמו סטארמי\סלווקינג\סלווברו אם אתה בקטע של הרבה סוגים או אולי בסוואמפרט בשביל להוסיף עוד סוג טוב לשישייה.

סניזל וגנגר - סוג אחד שלהם הוא חולשה לאותם סוגים, אז הייתי מוציא את אחד מהם - עדיף את גנגר, כי גם הסוג השני שלו [רעל], הסוג השני של סניזל [קרח] חולשה לאותו סוג שרעל חולשה שלו ולעוד סוגים נוספים ככה שהוא עדיף. אז אם אתה הולך איתי יש לך מקום פנוי בשישייה. אולי תכניס עכשיו פוקימון אבן כלשהו?

שישייה Ii:

את רפידאש ובכלל סוג אש אני לא אוהב, אז הייתי מוותר עליו. אבל אם אתה אוהב אותו אז סבבה. אותו כנ"ל לגבי הונצ'קרוו, הרקרוס וגארצ'ומפ.

שישייה Iii:

מהנסיון שלי עם פלווטזל הוא לא משהו, וסטראפטור ובכלל סוג מעופף אני לא אוהב לשחק בשישיות, על אף שסטראפטור הוא קצת שונה מהציפורים מסוג הנורמל\פליינג הרגילות, כי הוא לומד Cc וגם הוא הרבה יותר התקפי ויש לו אינטימידייט.

שישייה Iv:

פוליראט' לא תוקף טוב, וגם לא לומד סטאב טוב מסוג לחימה, אז הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר, למרות שהשילוב סוגים הזה ייחודי ולא נפוץ. פוקימוני חשמל אני בד"כ לא אוהב, ובייחוד לא את אמפרוס שהוא הכי מתבקש במשחקים כמו Hg ו-ss, אז גם אותו הייתי מחליף, ואמבראון אם לא בונים אותו מאומן Ev הוא לא תוקף טוב, וגם אז תלוי בסט שלו, אז זה קצת חבל בעיניי. מה גם שהסוג שלו לא כזה נחוץ בצוות ומספיקה התקפה מהסוג הזה במובפול הכללי של הצוות שלך ואתה די מסודר.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה
    שישייה I:

הייתי מוריד בדחיפות את אלטאריה - פוקימון דרקון נוראי... אם כבר אתה עושה ת'חטא הזה - לשחק פוקימון דרקון בשישייה, לפחות תקח אחד ראוי. היא מסוג הפוקימונים שאין לה מה להציע מבחינה התקפית, אבל אם הקטע שלך זה להרוג בכמה תורות עם הפריש סונג שלה וכאלה אז לך על זה.

טוקסיקרווק - גם לא משהו. למרות שאני אוהב את שילוב הסוגים שלו, הוא די פוקימון פרווה. שום סטט שלו לא משהו, אז הייתי מחליף אותו אולי בלוקאריו למשל או לוחם הארדקור אחר.

וופוריון - אני אישית לא אוהב פוקימונים עם הרבה Hp - אולי זה רק אני, וגם המובפול של כל המפותחים של איווי בכלל די דפוק. הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר כמו סטארמי\סלווקינג\סלווברו אם אתה בקטע של הרבה סוגים או אולי בסוואמפרט בשביל להוסיף עוד סוג טוב לשישייה.

סניזל וגנגר - סוג אחד שלהם הוא חולשה לאותם סוגים, אז הייתי מוציא את אחד מהם - עדיף את גנגר, כי גם הסוג השני שלו [רעל], הסוג השני של סניזל [קרח] חולשה לאותו סוג שרעל חולשה שלו ולעוד סוגים נוספים ככה שהוא עדיף. אז אם אתה הולך איתי יש לך מקום פנוי בשישייה. אולי תכניס עכשיו פוקימון אבן כלשהו?

שישייה Ii:

את רפידאש ובכלל סוג אש אני לא אוהב, אז הייתי מוותר עליו. אבל אם אתה אוהב אותו אז סבבה. אותו כנ"ל לגבי הונצ'קרוו, הרקרוס וגארצ'ומפ.

שישייה Iii:

מהנסיון שלי עם פלווטזל הוא לא משהו, וסטראפטור ובכלל סוג מעופף אני לא אוהב לשחק בשישיות, על אף שסטראפטור הוא קצת שונה מהציפורים מסוג הנורמל\פליינג הרגילות, כי הוא לומד Cc וגם הוא הרבה יותר התקפי ויש לו אינטימידייט.

שישייה Iv:

פוליראט' לא תוקף טוב, וגם לא לומד סטאב טוב מסוג לחימה, אז הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר, למרות שהשילוב סוגים הזה ייחודי ולא נפוץ. פוקימוני חשמל אני בד"כ לא אוהב, ובייחוד לא את אמפרוס שהוא הכי מתבקש במשחקים כמו Hg ו-ss, אז גם אותו הייתי מחליף, ואמבראון אם לא בונים אותו מאומן Ev הוא לא תוקף טוב, וגם אז תלוי בסט שלו, אז זה קצת חבל בעיניי. מה גם שהסוג שלו לא כזה נחוץ בצוות ומספיקה התקפה מהסוג הזה במובפול הכללי של הצוות שלך ואתה די מסודר.
    אממ אוקיי תודה אני אחליף בפלטינה את ופוריאון בסטרמי אבל לקחתי טורטרה אז אני לא אוכל לקחת גרצומפ שהוא היחיד המעולה במשחק הזה אני אשאר עם טוקיסיקרואק אני אלך עם גנגר תודה.
    השישיה השנייה:לא מצאתי סוג אש אחר חוץ מרפידאש ואני מת על הונצקרו הרקרוס וגרצומפ אז אני משאיר אותם תן לי סוג אש אחד למשחק הזה טוב.
    שישיה שלישית:
    סטרפטור דיי חזק אני משאיר אותו אבל יש לך פוקימון מים במקום פלוטזל כי גם אני אישית לא אוהב אותו.
    שישיה רביעית:אני יחליף את פוליראט בלפרס וישים לה צויאס סכרף לגבי אמבראון יש לך פוקימון אחר במקומו?
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

אז בשישייה הראשונה יש לך כפל של רעליסטים.
    שישייה שנייה - פוקימון אש אחר יש את מגמורטאר, עוד פעם האנדום, מקארגו?
    שישייה שלישית - מה עם התחלתי כמו טוטודייל או סקווירטייל, או קינגדרה..?
    במקום אמבראון - לוחם כלשהו?

5. משתמש מנוסה
    אז בשישייה הראשונה יש לך כפל של רעליסטים.
    שישייה שנייה - פוקימון אש אחר יש את מגמורטאר, עוד פעם האנדום, מקארגו?
    שישייה שלישית - מה עם התחלתי כמו טוטודייל או סקווירטייל, או קינגדרה..?
    במקום אמבראון - לוחם כלשהו?
    שישיה ראשונה טעייתי שמתי לוקריו במקום טוקסיקרואק ובמקום ויבייל גנגר הסתדרתי.
    שישיה שנייה: זה יהלום\פנינה אני לא יכול להשיג כאלה פוקימונים לפני הליגה כי כל המשחקים שלי באותו כרטיס אז לא אוכל להעביר
    שישיה שלישית:גם זה פוקימונים אחרי הליגה רק.
    שישיה רביעית אולי אשים הרקרוס או היטמונצאן?
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי טוביאיתי1 צפה בהודעה
    שישיה ראשונה טעייתי שמתי לוקריו במקום טוקסיקרואק ובמקום ויבייל גנגר הסתדרתי.
    שישיה שנייה: זה יהלום\פנינה אני לא יכול להשיג כאלה פוקימונים לפני הליגה כי כל המשחקים שלי באותו כרטיס אז לא אוכל להעביר
    שישיה שלישית:גם זה פוקימונים אחרי הליגה רק.
    שישיה רביעית אולי אשים הרקרוס או היטמונצאן?
    אבל אתה פעיל בWI-FI, לא?

7. משתמש מנוסה
    כע אני יודע אבל אני צריך שיביאו לי כי כל המשחקים שלי באותו כרטיס חוץ מלבן שלי.
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

נו, מה הבעיה עם זה? את הכל אפשר להשיג. לי אישית יש בטח כמעט כל פוקימון שאתה מחפש.

9. משתמש מנוסה
    אני צריך אם כבר מגמר עם מגמריזר הייתי מחליף מפלטינה אבל זה אותו כרטיס
    לגבי טוטודייל וסקווירטל הייתי מחליף מלב זהב\נשמת כסף אבל זה גם באותו כרטיס
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

נו, אז על מה אנחנו מדברים עכשיו? Wi-fi כאילו????? תעשה טריידים לכל משחק עם אחרים.

11. משתמש מנוסה
    נו, אז על מה אנחנו מדברים עכשיו? Wi-fi כאילו????? תעשה טריידים לכל משחק עם אחרים.
    כע יש לי גם את הGTS במשחקים האלה.... תודה על העזרה שלך בקשר לשישיות
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

בכיף אחי. Gts זה יותר מעצבן. דרך הפורום [ולמשל דרכי] אתה יכול לקבל פוקימונים בהרבה פחות זמן המתנה וגם להזמין אותם אפילו עם טבע והתקפות מרבייה כלשהן. אלה דברים שאני מתעסק איתם הרבה למשל אם אתה מעוניין להשיג כל מיני פוקימונים.

13. משתמש מנוסה
    אין לי כל כך הרבה מה להציע במשחקים האלה חוץ מסוויקון זוהר... בgts צודק זה קצת מעצבן כי הם מבקשים דברים לא הגיוניים כמו דאוקסיס רמה 9 ומטה
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי טוביאיתי1 צפה בהודעה
    אין לי כל כך הרבה מה להציע במשחקים האלה חוץ מסוויקון זוהר... בgts צודק זה קצת מעצבן כי הם מבקשים דברים לא הגיוניים כמו דאוקסיס רמה 9 ומטה
    אני אולי מסכים לעשות לך ג'סטה ותעזור לי בהזדמנות כשיהיה לך משהו לתת לי. דבר איתי מסודר בה"פ או במסנג'ר ותגיד מי אתה מחפש + טבע אם זה מעניין אותך + התקפות מרבייה, אבל אנלא מבטיח שאוכל לתת כאלה.

15. משתמש מנוסה
    תודה אבל כל הדברים השווים שלי בלבן.
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •