פורסם במקור על ידי
נדודי שינה
שישייה I:
הייתי מוריד בדחיפות את אלטאריה - פוקימון דרקון נוראי... אם כבר אתה עושה ת'חטא הזה - לשחק פוקימון דרקון בשישייה, לפחות תקח אחד ראוי. היא מסוג הפוקימונים שאין לה מה להציע מבחינה התקפית, אבל אם הקטע שלך זה להרוג בכמה תורות עם הפריש סונג שלה וכאלה אז לך על זה.
טוקסיקרווק - גם לא משהו. למרות שאני אוהב את שילוב הסוגים שלו, הוא די פוקימון פרווה. שום סטט שלו לא משהו, אז הייתי מחליף אותו אולי בלוקאריו למשל או לוחם הארדקור אחר.
וופוריון - אני אישית לא אוהב פוקימונים עם הרבה Hp - אולי זה רק אני, וגם המובפול של כל המפותחים של איווי בכלל די דפוק. הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר כמו סטארמי\סלווקינג\סלווברו אם אתה בקטע של הרבה סוגים או אולי בסוואמפרט בשביל להוסיף עוד סוג טוב לשישייה.
סניזל וגנגר - סוג אחד שלהם הוא חולשה לאותם סוגים, אז הייתי מוציא את אחד מהם - עדיף את גנגר, כי גם הסוג השני שלו [רעל], הסוג השני של סניזל [קרח] חולשה לאותו סוג שרעל חולשה שלו ולעוד סוגים נוספים ככה שהוא עדיף. אז אם אתה הולך איתי יש לך מקום פנוי בשישייה. אולי תכניס עכשיו פוקימון אבן כלשהו?
שישייה Ii:
את רפידאש ובכלל סוג אש אני לא אוהב, אז הייתי מוותר עליו. אבל אם אתה אוהב אותו אז סבבה. אותו כנ"ל לגבי הונצ'קרוו, הרקרוס וגארצ'ומפ.
שישייה Iii:
מהנסיון שלי עם פלווטזל הוא לא משהו, וסטראפטור ובכלל סוג מעופף אני לא אוהב לשחק בשישיות, על אף שסטראפטור הוא קצת שונה מהציפורים מסוג הנורמל\פליינג הרגילות, כי הוא לומד Cc וגם הוא הרבה יותר התקפי ויש לו אינטימידייט.
שישייה Iv:
פוליראט' לא תוקף טוב, וגם לא לומד סטאב טוב מסוג לחימה, אז הייתי מחליף אותו בפוקימון מים אחר, למרות שהשילוב סוגים הזה ייחודי ולא נפוץ. פוקימוני חשמל אני בד"כ לא אוהב, ובייחוד לא את אמפרוס שהוא הכי מתבקש במשחקים כמו Hg ו-ss, אז גם אותו הייתי מחליף, ואמבראון אם לא בונים אותו מאומן Ev הוא לא תוקף טוב, וגם אז תלוי בסט שלו, אז זה קצת חבל בעיניי. מה גם שהסוג שלו לא כזה נחוץ בצוות ומספיקה התקפה מהסוג הזה במובפול הכללי של הצוות שלך ואתה די מסודר.