ביי דניס.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Imperia גם עכשיו אני לא רוצה, אני כבר מעדיף לחזור לדיבורים חח. כמה זמן היית מנהל שם.?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man כמה זמן היית מנהל שם.? בדיבורים?, התחלתי ממש בימים האלה בשנה שעברה לנהל את דיבורים ופרשתי בנובמבר, זאת אומרת 3 חודשים (הייתי גם 5 ימים מנהל שוב אבל בגלל בעיית אינטרנט לא הייתי פעיל).
אה חח... וואי, כמה דברים היית לפי החתימה Xd עוד לא הבנתצי את הקטע של קבוצת אש ואלה..
מענין אם עד סוף החופש אני אקדיש.
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה חח... וואי, כמה דברים היית לפי החתימה Xd עוד לא הבנתצי את הקטע של קבוצת אש ואלה.. פעם, לפני הדרגות הרגילות של עכשיו, היו דרגות רגילות על שם דמויות מפוקימון, מקס, מיסטי, ברוק, מיי ואש הם הזמן של רשום, דון הזמן של מתקדמים וותיקים אין.
היי כולם
פורסם במקור על ידי Imperia פעם, לפני הדרגות הרגילות של עכשיו, היו דרגות רגילות על שם דמויות מפוקימון, מקס, מיסטי, ברוק, מיי ואש הם הזמן של רשום, דון הזמן של מתקדמים וותיקים אין. אה... וקבוצת מקס לדוגמא..? יונתן, להגיב במ"ת מוסיף למונה
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה... וקבוצת מקס לדוגמא..? יונתן, להגיב במ"ת מוסיף למונה כן, זאת הייתה קבוצה הראשונה.
אני יודע אבל בכל זאת. 157 להקדשה
פורסם במקור על ידי Imperia כן, זאת הייתה קבוצה הראשונה. אה.. עכשיו אני מבין..
כל-כך משעמם לי. בא לי פיצה
פורסם במקור על ידי scizor-x אני יודע אבל בכל זאת. 157 להקדשה מרתון! מרתון! מרתון! XD
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה.. עכשיו אני מבין.. בשנה האחרונה הספקתי להיות הרבה דברים חח (ממשתמש בווינר להיות מנהל, אחר כך משתמש רגיל למשגיח חח), הדבר היחידי שלא הספקתי זה להיות פקח חח.
לי יש עוד 67 בהודעות!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום