יש לי חפיסת גיבורי אופל (Evil Hero) לא רעה, אני יכול לעזור לך לבנות אחת של גיבורי יסודות.
מוחורתיים אני חוזר לארץ ונדבר, בסדר?
מצטער אני יכתוב יותר בשקט.. איך זה?? שלחתי לך הודעה פרטית... מפורט שם על המפלצות לגביי קסמים וכל זה.. תשים לך כבר מעכשיו "dragon ravine" ונמשיך מחר להסביר לך עליו טוב ועל שאר הקלפים.
סבבה?@#!?!!?^??$?
נ.ב.
תמלא את הטופס של כל הרשומים למשחק... זה יעזור לנו מאוד, כשנגיע ל-16 אנשים נעשה טורניר גדול!
ניב איזה קטלנית הקואקי אנטי מטה הא? חחח
שיחקתי עם הדבריס-הירו שלי[שמשום מה אף אחד לא הגיב אפילא לא כל הכבוד שסיקרתי דק] וניצחתי כמה אנשים הבוקר וכמה עם 1100 ככה, אני על 874 ו86 נצחונות
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ניב תמחוק אותי מהרשימה ותוסיף אותי בתור DarknessAngel עשיתי משתמש חדש בגלל שהקודם משהו לא בסדר איתו
התכוונתי תמחוק את השם הקודם XD
BlackWing זה חתיכת חפיסה על התור הראשון הצלחתי לזמן יצור SYN דרגה 6 ובמקרים טובים אפילו שמונה [אם יש לי את בורה+טאנר רמה 3]
אנשים, תקשיבו אני רוצה לדבר איתכם על משהו, אני רוצה קצת אחריי שנחור ללימודים.. ככה קצת ליפני ראש השנה. להרים טורניר, טורניר יותר גדול ורציני ממה שהיה כאן!!!
16 מתמודדים נתחיל עם שמינית גמר, נעבור ל-רבע, משם לחצי ואז לגמר.
בשמיני הגמר נתחלק לבתים של ארבע, מהם יעלו שתיים עם הניקוד הכי טוב.
אבל יש בעיה אחת, יש לנו כאן 11 מתמודדים בלחץ כי יש הרבה שפשוט לא משחקים במשחק (וחבל לדעתי.)
אז אם אתם מכירים, יש לכם איזה חבר שמשחק שבמשחק ומבין תביאו אותו לפה. שירשם!
ומצידי שלא יגלוש כאן שנייה 1, פשוט שימלא כאן תתופס ובזמן שיש טורניר יבוא להתעדכן מידי פעם...
אני לצערי לא מכיר הביא כאלה.. למרות שהבאתי למשחק את יונתן, ואלי ולימדתי אותם בקטנה.
אבל דור אתה יכול להביא את Ran_Y תגיד לו שהוא לא חייב לגלוש כאן, פשוט שימלא כאן את הטופס ויבוא מידי פעם לראות מה, מו, מי..
אותו דבר אלון ויונתן, תביא לפה את בר ואת סלע (סלע קוראים לו כן?)
וזהו.. אביב אם אתה מכיר מישהו אחד לפחות תביא, יהיה מגניב!
אני אשאל את אח שלי אם הוא רוצה,הוא די נוב אבל אני יכול לעזור לו
עריכה:
הוא לא רוצה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)