מישהו יודע למה מ-4 אני לא יכול יותר לשחק?
אני נרשמתי אבל אני לא יודע ומצליח להילחם איך?
שלי^_^ מעצב למי שמבקש!ידוע ברשת גם כ- shayb126 / XxzoroxXפינת האכלה! :Pתאכילו את חיות והביצים!ספוילר
תאכילו תדרקונים הם רעבים!ספוילר
הפוקימונים שלי רעבים תאכילו!ספוילר
די!!!! נמאס!!! כמה פעמים קרה לכם שאתם עומדים לנצח ומישהו פורש לכם או עושה לכם A.s.s?!?!?! זה פשוט מעצבן!!!!
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש לכם מפלצת Xyz טובה שאפשר להכניס לחפיסת בלאק ווינגס?
דבר ראשון יש לך אנגלית טובה.. כי בלי אנגלית טובה או לפחות ברמה סבבה, לא תצליח לשחק. אז איך האנגלית שלך?
ידע ביוגי-הו יש לך?! ראית את הסדרה או משהו?
חחח תגיב על זה כי זה חשוב, סמוך עליי
אוקיי עכשיו שים לב:
לאחר שיש לך חבילה ואתה הולך להילחם יש לך שם שלוש כניסות.. אדומה כחולה וירוקה ושם מלא חדרים, בגלל שאתה מתחיל לך לחדר האדום (חדר המתחילים)
בחר לך שם מישהו ותתחיל לשחק. המשחק פועל בצורה ידנית, כלומר, הכל נעשה בעצמך:
הפעלת יכולות של מפלצות, תקיפה, שליחה לבית הקברות, שליפת קלפים מיזוג הכל אתה עושה.
נכון אימולטור, שאתה רוצה למזג אז אתה שם תקלף וזה עושה הכל אוטמטי, או שברגע שהורגים לך מפלצת אז אוטמטי נשלח לבית הקברות.
כאן זה לא ככה, הכל אתה עושה.. הרגו לך מפלצת? שלח אותה לבית הקברות. אתה רוצה לשלב שים את הקלף כך את שתי הקלפים לבית הקברות ואז תלך למיזוגים שלך ותוציא משם את מה שמיזגת.
מעצבן אבל מתרגלים לזה טיק טק.
עכשיו לגביי שאר הדברים האחרים, ליפני הרבה זמן הכנתי מדריך גדול למשחק יש לך קישור למטה:
~כנס לכאן לכניסה למדריך~
יש שם תמונות והכל.. זה קצת איטי בגלל שיש הרבה פירוט ותמונות, חכה פשוט שזה יטען לך את הדף ואז תקרא הכל!!! תדע הכל
אבל באמת תקרא את המדריך.. אל תיהיה עצלן מסריח.
ניב יש לך מפלצת Xyz טובה להציע לי לחפיסת באלק ווינג?
כעיקרון אני לא יודע אם הם מתאימים לbw ז"א הם מתאימים אבל אף פעם לא ניסיתי תנסה איתם Fabled אבולודו או משהו בסגנון
העיקרון של הפבלד זה כמו עיקרון של הדארק וורלד נכון של הזריקת הקלפים בשביל להפעיל את היכולות המיוחדות שלהם נכון?רק עם סיכרו מונסטר
בערך כן רק שהdw משתמשים בדיסקרד והפייבלד בסנד טו דה גרייביארד[שני זריקות מהיד שנכתבות שונה] יש מצב שההפך.
איזה כיף עוד ניצחון ואני על 900...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אביב כמה שאני שונא הירואים עשית לי חשק לשחק עם דרביס הירו P:
יש לי דק סוס של הירוס אבל בלי סיכרו,ושאלה מה הקטע של הסטייל וורם?
לדוגמא לדארק וורלד ולפבלד הקטע הוא לזרוק אותם מהיד לבית הקברות בשביל להפעיל יכולות מיוחדות.
ה-ls זורקים קלפים מראש החפיסה בשביל להפעיל יוכלות [לדוג' דרקון יום הדין]
ועוד כמה
להשתמש בעיקר בסט ובפליפ כדי להפעיל אפקטים P:
חחחחחחחחחחח אני שמח לשמוע, ואני האמת גם שנאתי אותם לגמרי! כולם כל כך אוהבים אלמנטל הירו וזה היה מחליא אותי, אבל התאהבתי באבסולוט זירו ומאז לאט לאט אני יותר מקבל אותם ונותן להם כבוד ם:
אולי אעשה גרסת סקיל דריין בלי דבריס ועם כל מיני ביטסטיקים אולי ג'מינים כדי שאוכל לשחק ב3 ספארק שהוא מלך.
והוורם בגרסא המוצלחת פשוט דק שעושה פלוסים עם שליפות וכו' ומשלב אנטי מטה ובמלא מלכודות בכדי לחסל אותך ם:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)