מישהו רוצה דואל? בניתי טנגו זומבי מצויינת לטעמי ואני מת לנסות אותה\
עריכה:מצטער על הדאבל הייתי בטוח שהגיבו כבר
תכינו את הטפסים הללו חברים.
שם משתמש:
כינוי במשחק:
שם אמיתי:
פעיל בתדירות:
יום יבוא ויהיה טורניר גדול.. ורק ככה תוכלו להירשם!
לכל החדשים... ואלה שעוד לא רשמו..
אתם מתחילים להזניח את עניין הטופס כאן וזה לא מצחיק אותי, בסוף תקבלו מכות XDD
לא ברצינות, זה חשוב!
אז ניב אהבת תדק? חחחח ובחיי שעוד לא הספקתי להגיע למקסימום שלה בדואל הזה אם לתת ציון של 1-10 ממה שהיא יכול לעשות היא השתמשה ב5.5(אפילו לא השתמשתי בטנגו! שלא לדבר על מיזוקי ועל טרישולה) כן אני שחצן(אבל גאה Xd) סתם לא אבל באמת דק אחת הטובות שיצא לי לשחק
בתור אחד!(לא התור הראשון אבל בתור אחד הבאתי את כולם!) ובחיי שלא זימנתי מפלצות אחרי שהוא פרש הוא פרש כי הוא הפסיד(קודם לחץ אדמיט דיפט P
ושאני כותב תהודעה הזאת רק עכשיו אני שם לב שהם מסודרים לפי רמות XD 8,7,6,5,4
ועדיין אני חושב שאני יכול להוציא ממנה יותר =]
עריכה: DAD הרס =[ נזכרתי שהוא 7 חחח
מישהו רוצה קרב?
חחחחחחחחח Xd
דווקא בזאת לא היית טסטר פשוט אמרתי שנלך איתך על בטוח כי אתה לא צפוי P: (זו מחמאה)
וכן אני מניח שאני אשאר אם זו עוד הרבה זמן P:
ד"א ניב שכחתי מזה לגמרי, מה עם הקרב גמר?!
מור לך לישון זה לא עושה לך טוב בזכות יכולת של Sangan אתה מעביר זומבי מאסטר ליד?
אבל נכון הקרב היה יותר טוב מהקודם?
נלחמתי עכשיו נגד איזה לוזר זימנתי לו את נאמבר 39 פרש
חחחחחח ובאתי גם לזמן תסינכרו זומבי עם טנגו שתבין! אני ער מאחד בצהריים של אתמול Xd
אבל מה שכן בכל זאתי הבאתי דואל טוב
והדואל היה נורא קצר אז אני לא יכול ממש להגיד לך איך היית
עומר בדוגרי רימית אותו! אתה לא מבין שאתה לא יכול לזמן סירוקו בעזרת האפקט שלו אם יש לך כבר מפלצת בזירה?!
מור אתה חייב לישון אתה לא מפוקס שיווקו יכול להיות ללא הקרבה אם אין לי מפלצות הוא יכול להיות בזימון רגיל עם הקרבה הבנת?
זה כמו סייבר דרגון,אם אין לי מפלצות הוא יכול להיות ספיישל סמון וגם להיות נורמל סמון
דאון יכול להיות זימון רגיל ללא זימון אם אין לי מפלצות וליריב יש ואני יכול לזמן אותו בהקרבה
ומור יצא לך דאבל
אתה עושה ממני צחוק?! אני יודע תאפקט שלו ובגלל זה אתה לא יכול הייתה לך כבר מפלצת!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)