לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים מה לעשות אבל אם הטקטיקה הנכונה אפשר להביס כול אחד
אתה דווקה כן.. ניצחת אותי כמה פעמים אם לייטסוורמ, ושלא תבין אחי אני לא מבקש שלא תחליפו דק בחיים אני פשוט מבקש שתלמדו את החפיסה שאתם בונים במקום להגיד: בניתי אחת אני עושה טסט.
ואז אם הפסדת הפסדת לי או למישהו פעם פעמיים.. אז זהו אתה וגם השאר פה לא תורחים ממש לשפר, פשוט מחליפים... וזה חבל מאוד.
אז מה שמרגיז אותי בכול הקטע הזה.. שאתם מצפים בטסט לנצח מישהו עם חבילה מוכנה כבר. זה לא ייקרה גם אם תבנה אנטי מטה דק. קודם כל לומדים איך להשתמש פיקס, משפרים ובונים עד שהכל ברמה גבוה!
אלי מה איתך אחי... מתי אתה רוצה שאני יעבוד איתך על החבילה?!!?!?!
אתה משהו מיוחד אתה.. כל חפיסה יותר סוסה מהשנייה, אתה בונה עם קלפים שאתה אוהב.. ובכל זאת משתעמם תוך כמה ימים! XDDD
אבל גם לך יש את ההיתרון הזה שאתה מכיר הרבה יותר מאיתנו.. כאילו אני גם מבין ויש פה אנשים שמבינים אבל אני חותם לך שאני לא מבין ברמה שלך!
יש הרבה דברים על קלפים שאני לא מכיר והכל... אז מה שנקרא פשוט יש לך את זה.
אפשר כל הזמן להגיד שאני חופר... אבל אתמול לא חפרתי, אתה סתם התעצבנת מהר אחרי שהיו לי שיחות הרבה פחות מענינות והרבה יותר ארוכות אם אחרים שלא אמרו שאני חופר... היחידים שאמרו לי שאני חופר זה אתה וניב, אתה סתם הגזמת וניב כנראה היה במצב רוח לא טוב או שהוא הבין שאני צודק (וויכוח כלשהו)
לגמרי מקבל את מה שאתה אומר ואני מסכים, אני לא אחפור לך יותר אני רשמית (עד להודעה חדשה) מנתק ממך קשר עד שתרגע...
נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 08-24-2011 בשעה 05:53 PM
שלום לכולם התחלתי לשחק ביוגיהו הזה ממש עכשיו וכשאני לוחץ על בניית חפיסה המסך מחשיך וכזה זה נתקע מה עושים?
עריכה:
ואחרי כמה שניות רושם לי שההתחברות כשלה
נסה מחר בבוקר [בין 8-14] לי זה תמיד פועל בבוקר
אחלה תודה רבה אני יבנה לי תחפיסה וננצח קצת כמו במציאות...
(ד"א אתה משחק במצאיות יש לך קלפים)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)