Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1286
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlazikenX צפה בהודעה
    היה לך לוסט קונקשיון לא?
    אני פותח אחד חדש, אותו דבר
    אבל למה לכולם אין disconect רק לי יש??!?!?

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ואני מאתגר לרוב כאלה עם 800-1000 לא תגיד 200[לא שזה אסור], ואין לי מושג איך זה קורה Xddddd
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    שם: מור
    עוד אפשר להירשם לאנשי קשר האלה שבעמוד 1 כן?
    חזרתי!!

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    ואני מאתגר לרוב כאלה עם 800-1000 לא תגיד 200[לא שזה אסור], ואין לי מושג איך זה קורה Xddddd
    גם אני XD

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlaiziKen צפה בהודעה
    עוד אפשר להירשם לאנשי קשר האלה שבעמוד 1 כן?
    מזה משחק חת"ם?!?!?
    ברור שאפשר... כמה שיותר יותר טוב!

.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מזה משחק חת"ם?!?!?
    ברור שאפשר... כמה שיותר יותר טוב!
    אתה מצליח לעשות קרב עכשיו?

7. משתמש מנוסה
    וואי איזה מהלך היה לי עכשיו נגד דארק וורלד לי היו 600 LP הזירה שלי הייתה עם שתי הפוכים לו היו גראפה, מורפינג ג'אר עוד דארק וורלד אחד(זה עם ה1900) הקלף זירה ושתי הפוכים עם 7800 LP
    לפני שהגיע תורי הוא הפעיל MST והרס לי דימושיונל פריזון, עכשיו היו לי איזה 5 קלפים ביד וידעתי שאם אני שולף קריסטיה עוד יש לי סיכוי קלוש לנצח והופ מה שלפתי? קריסטיה, עכשיו שימו לב למהלך:
    שלחתי מהיד תקלף ההוא שאם אני עושה לו דיסקרד אני מוסיף סאנטצ'י אוף סקיי ליד הוספתי והפעלתי אותו ובכך גם הרסתי לו תקלף זירה
    אחרי זה מחקתי מהגרייב תטונר אייג'נט רמה 2 וזימנתי היפריון! אחר כך זימנתי את אייג'נט יופיטר ובכך החייתי את האייג'נט טונר האחר לזירה, עשיתי להם סינכרו 4+2=6 הופ הנה בריונק בזירה
    אחר כך זה לא נגמר מה שמתי לב?, שיש לי 4 מפלצות פיירי בגרייב ז"א קריסטיה!, זימנתי קריסטיה ולזירה ואז הוא הפעיל פתאום תמלכודת שלו, טורניטל טריבוט או איך שלא אומרים(אף פעם לא ידעתי להגיד תשם XD) עכשיו זוכרים תהפוך שהיה לי?!, זה היה divine punismat! למי שלא מכיר זה קלף מלכודת שאם יש לי את סאנטצ'רי אוף סקיי בזירה, אני יכול לנגד אפקט של מפלצת כלשהי, מלכודת או קסם, הפעלתי אותו והעפתי לו תטריבוט!
    עכשיו אני מנחש שכולכם יודעים מה קרה, מחקתי שתיים מהגרייב ובזכות היכולת של היפריון השמדתי לו 2 קלפים, עוד שימוש באפקט של בריונאק כדי להחזיר לו את הקלף השלישי ליד והזירה שלו הייתה ריקה לגמרי!
    עכשיו מה יפה בטוח לא היה לו גורז כי היה לו רק קלף 1 ביד! זה שהחזרתי
    מיד לאחר מכן תקפתי עם שלושתם: 2800+2700+2300=7800 אם כי לו היו רק 7000 אז ניצחתי P:!

עריכה:שכחתי לציין שהוספתי ליד פיירי מונסטר בגלל קריסטיה אבל זה שולי כי עדיין היו לי 2 מפלצות פיירי XD

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    וואי איזה מהלך היה לי עכשיו נגד דארק וורלד לי היו 600 LP הזירה שלי הייתה עם שתי הפוכים לו היו גראפה, מורפינג ג'אר עוד דארק וורלד אחד(זה עם ה1900) הקלף זירה ושתי הפוכים עם 7800 LP
    לפני שהגיע תורי הוא הפעיל MST והרס לי דימושיונל פריזון, עכשיו היו לי איזה 5 קלפים ביד וידעתי שאם אני שולף קריסטיה עוד יש לי סיכוי קלוש לנצח והופ מה שלפתי? קריסטיה, עכשיו שימו לב למהלך:
    שלחתי מהיד תקלף ההוא שאם אני עושה לו דיסקרד אני מוסיף סאנטצ'י אוף סקיי ליד הוספתי והפעלתי אותו ובכך גם הרסתי לו תקלף זירה
    אחרי זה מחקתי מהגרייב תטונר אייג'נט רמה 2 וזימנתי היפריון! אחר כך זימנתי את אייג'נט יופיטר ובכך החייתי את האייג'נט טונר האחר לזירה, עשיתי להם סינכרו 4+2=6 הופ הנה בריונק בזירה
    אחר כך זה לא נגמר מה שמתי לב?, שיש לי 4 מפלצות פיירי בגרייב ז"א קריסטיה!, זימנתי קריסטיה ולזירה ואז הוא הפעיל פתאום תמלכודת שלו, טורניטל טריבוט או איך שלא אומרים(אף פעם לא ידעתי להגיד תשם XD) עכשיו זוכרים תהפוך שהיה לי?!, זה היה divine punismat! למי שלא מכיר זה קלף מלכודת שאם יש לי את סאנטצ'רי אוף סקיי בזירה, אני יכול לנגד אפקט של מפלצת כלשהי, מלכודת או קסם, הפעלתי אותו והעפתי לו תטריבוט!
    עכשיו אני מנחש שכולכם יודעים מה קרה, מחקתי שתיים מהגרייב ובזכות היכולת של היפריון השמדתי לו 2 קלפים, עוד שימוש באפקט של בריונאק כדי להחזיר לו את הקלף השלישי ליד והזירה שלו הייתה ריקה לגמרי!
    עכשיו מה יפה בטוח לא היה לו גורז כי היה לו רק קלף 1 ביד! זה שהחזרתי
    מיד לאחר מכן תקפתי עם שלושתם: 2800+2700+2300=7800 אם כי לו היו רק 7000 אז ניצחתי P:!

עריכה:שכחתי לציין שהוספתי ליד פיירי מונסטר בגלל קריסטיה אבל זה שולי כי עדיין היו לי 2 מפלצות פיירי XD
    יפה מהלך 'מהסידרה' XD.
    תגיד איך אתה מצליח לעשות עכשיו דו קרב למה רק לי יש כל שניה Disconect!?!?

9. משתמש מנוסה
    לא יודע פשוט קורה Xd
    אולי המחשב שלך לא חזק מספיק?

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    לא יודע פשוט קורה Xd
    אולי המחשב שלך לא חזק מספיק?
    אין מצב יש לי את המחשב נראה לי הכי חדש בשוק סידרו לי..... רק הוא עלה 5K שקל

11. משתמש מנוסה
    אה וואלה Xd זה לא חייב להיות קשור למחשב עכשיו נזכרתי כנראה שהראוטר שלך חלש יחסית או ששהאנטרנט שלך איטי בכל מקרה לפעמים למחשב לוקח זמן להתרגל למשחק גם לי זה היה במשך שבועיים(ויש לי מחשב סוס) ואחרי זה הסתדר מעצמו

12. היכל התהילה
    חחחחחחחח יפה יפה כל הכבוד
    [אגב הדבריס הירו שלי יהיה בצרות צרורות אחרי הבאן. דבריס ל1, Mst ל3[רוצח Ff], הבי והmst כמובן מורידים לי הפוכים....... ומה לא]
    אביב

13. משתמש מנוסה
    כן, זה גם דפק את פלאנט ברמות והבי ושלוש Mst זה פשוט טרור לכל דק חוץ מפרוג מונארך או Otk
    קונאמי פשוט אוהבים להתעלל =[ במיוחד בפלאנטס Xd

14. היכל התהילה
    טוב על הפלאנטים אני לא בוכה כל כך... ולמה כל הפסד יורד לי 12 נקודות??!?!!?! מנצח 3 פעמים, מקבל 3, 6, עוד קצת, והפסד אחד מוריד אותי מתחת ל1000 בכל פעם!
    אביב

15. משתמש מנוסה
    מוזר שאני מפסיד זה או 9 או 12 אבל שאני מנצח זה לא פחות מ10 14 אולי זה תלוי ביריב שנלחמת תלחם רק ב1000+ למרות שכבר אמרת שאתה נלחם בין 800 ל1000

עמוד 30 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •