Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1286
  1. משתמש מנוסה
    שם: רן
    תנסה לרשום את ה rate וה reputation של מי שאתה נלחם נגדו ומנצח ותראה אם אתה מקבל אותם נקודות. אם לא, תנסה למצוא קשר כלשהו. יהיה מעניין

2. משתמש מנוסה
    זה ממש מעצבן אותי כשאני נכנס ואני רוצה לראות כמה מחוברים זה עושה לי 0 ואחרי כמה שניות lost conection חיביתי את הראוטר ל10 דקות כלום לא עוזר מה זה יכול להיות אולי בגלל שיש לי 12 mega אינטרנט?

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    מוזר שאני מפסיד זה או 9 או 12 אבל שאני מנצח זה לא פחות מ10 14 אולי זה תלוי ביריב שנלחמת תלחם רק ב1000+ למרות שכבר אמרת שאתה נלחם בין 800 ל1000
    ה Rating קשור ל"מד כושר" שאמור להיות איזשהו דירוג של שחמטאים( Elo Rating System). זה יותר מסובך מ-4 פעולות חשבון ולא הבנתי את זה לגמרי. אבל מה שכן הבנתי שכששחקן חזק מפסיד לחלש הוא מאבד הרבה נקודות וכשהוא מנצח שחקן חזק ממנו הוא מקבל יותר נקודות. כך שבעצם כשאתה מפסיד לחלשים יקח ל rating הרבה זמן לחזור לעצמו. השיטה ב DN דומה לא זהה, יש גם קשר להפרש נק' החיים וההפרשים בין 2 הזירות (כמות המפלצות שלך לעומת של היריב). זה מה שהצלחתי למצוא ולהבין. מקווה שעזרתי.

4. משתמש מנוסה
    כן אבל אביב בכל זאת משחק דרביס הירו, הזירה שלו כשהוא מנצח אמורה להיות מפוצצת סינכרואים ופיוז'נים אז זה לא הגיוני שהוא מקבל ניקוד נמוך אולי אתה נלחם נגד כאלה שהרייט שלהם נמוך ממך

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שאלה דארק ארמנד דרגון זה שילוב טוב עם בלאק ווינג ואיך אני בונה חפיסת כאוס טובה?

6. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    אין לי מושג לגבי כאוס אבל דארק ארמד דרגון זה שילוב מאוד טוב עם בלקווינגס. הוא והאפקט שלו הצילו אותי לא פעם ולא פעמיים מהפסד בטוח.לא מזמן עשיתי Otk בעזרתו.

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי rondoll צפה בהודעה
    אין לי מושג לגבי כאוס אבל דארק ארמד דרגון זה שילוב מאוד טוב עם בלקווינגס. הוא והאפקט שלו הצילו אותי לא פעם ולא פעמיים מהפסד בטוח.לא מזמן עשיתי Otk בעזרתו.
    הוא טוב אם הוא בא בהתחלה אם לא הוא סתם פייל שתוקע לך את כל המשחק P: אבל בסה"כ כן הוא הולך מצוין

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    חברים אני צריך את עזרת המבינים כאן, אני רוצה לבנות לי עכשיו עוד חבילה רצינית חוץ מהדרגוניטי. כאילו אני לא יפסיק שחק בא, היא עדיין תיהיה "חפיסת הבית", החפיסה שתעמוד אצלי בראש, וגם החפיסה שאני הכי אוהב ומי שמעתיק מות יומת... (X-machine לא מצליח לשחק אז אני בכל זאת היחיד )
    אבל נגדכם ונגד אחרים אני תמיד משתמש בהם... הייתי רוצה לגוון נגדכם קצת, תסכימו איתי שזה יהיה נחמד.. לא?!

הייתי רוצה ללכת לכיוון קלפי Agent.. ולראות מה אפשר לעשות איתם, לא ללכת על בנייה רגילה שלהם. אלה להוסיף עוד כמה קלפים.
    Chaos Sorcerer
    Archlord Kristya
    Breaker the Magical Warrior
    Effect Vieler

כאלה קלפים.. אני צריך בעיקר את אביב ואת מור.. לא להיעלב חברים, אבל הם הכי מבינים. בכל מקרה אשמח גם למישהו אחר אם רעיון שיגיב.

.

9. משתמש מנוסה
    אה הבנתי כעיקרון הכיוון שאתה רוצה זה אג'נט כאוס אני מניח סבבה אז אני משחק דרגוניטי סתם חחחח
    עכשיו ברצינות אם הכיוון שאתה רוצה ללכת אליו הוא אג'נט כאוס, זאת דק מאוד קשה שמשלבת גם קלפי אג'נט פיירי וכל השטויות וגם קלפי דארק פיינד אפילו זומבי אני מניח
    אני לא ממש ניסיתי אי פעם תדק הזאת, עוד מעט אני יבדוק ויוסיף לך תשובה יותר מפורטת אבל עכשיו בהתחשב לבאן ליסט של ספטמבר(כשהוא יכנס לפעולה כן?)
    תבנה כעיקרון דק אג'נט ותוסיף 3 טור גייד
    סאנגן
    בלאק לאסטר סולידר(כשהוא יצא מבאן)
    כאוס סרוקר
    כאיוס
    וכל מיני, אני בנתיים לא יכולל ממש לגבש לך אסטרטגיה כי לא ממש ניסיתי אותם אבל אל תדאג עוד עשרים דקות חצי שעה אני יחזור אם תשובה =]

עריכה:גם גורז גייל וdad חשובים שכחתי לציין XD

10. משתמש מנוסה
    מוות ל agent! קלף הזירה המעצבן ביותר בתולדות היו גי הו!! טוב, נלחמתי נגד הרבה ממכם בעזרת בעזרת בלקווינגס ואפילו בניתי חפיסה למישהו (לא קיבלתי קרדיט ואפילו לא אמר לי תודה >.<)אז הנה החפיסה שלי (תתעלמו מהסינכרו הוא דורש שיפור)

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אה הבנתי כעיקרון הכיוון שאתה רוצה זה אג'נט כאוס אני מניח סבבה אז אני משחק דרגוניטי סתם חחחח
    עכשיו ברצינות אם הכיוון שאתה רוצה ללכת אליו הוא אג'נט כאוס, זאת דק מאוד קשה שמשלבת גם קלפי אג'נט פיירי וכל השטויות וגם קלפי דארק פיינד אפילו זומבי אני מניח
    אני לא ממש ניסיתי אי פעם תדק הזאת, עוד מעט אני יבדוק ויוסיף לך תשובה יותר מפורטת אבל עכשיו בהתחשב לבאן ליסט של ספטמבר(כשהוא יכנס לפעולה כן?)
    תבנה כעיקרון דק אג'נט ותוסיף 3 טור גייד
    סאנגן
    בלאק לאסטר סולידר(כשהוא יצא מבאן)
    כאוס סרוקר
    כאיוס
    וכל מיני, אני בנתיים לא יכולל ממש לגבש לך אסטרטגיה כי לא ממש ניסיתי אותם אבל אל תדאג עוד עשרים דקות חצי שעה אני יחזור אם תשובה =]

עריכה:גם גורז גייל וdad חשובים שכחתי לציין XD
    לא חייב את הכיוון הזה חוץ מיזה יש עוד כיוונים שאני חשבתי עליהם!
    אני רוצה לשמוע את כל האפשריים..

לרון החתיך:

רון החפיסה שלך דורשת שיפור.. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה. גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
    עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה!
    אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.

.

12. משתמש מנוסה
    מוות ל agent! קלף הזירה המעצבן ביותר בתולדות היו גי הו!! טוב, נלחמתי נגד הרבה ממכם בעזרת בעזרת בלקווינגס ואפילו בניתי חפיסה למישהו (לא קיבלתי קרדיט ואפילו לא אמר לי תודה >.<)אז הנה החפיסה שלי (תתעלמו מהסינכרו הוא דורש שיפור)
    וגם מהterraforming והזירה. נו, אז מה דעתכם?!?!?!

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    דק עם 44? קלפים במיין אחי? תעיף מהר תקלף זירה או לפחות תשאיר ממנו רק עותק אחד הוא סתם יקשה לך על השליפות והוא לא כזה עוזר...
    ותוציא טטרהפורמינג(או איך שלא קוראים לזה) מה שמביא תקלף זירה ליד, אתה בנית תדק כאילו העיקר שלה זה להביא תקלף זירה הזה ליד

עריכה:xddddddd כתבתי תתגובה הזאת בדיוק שניה אחרי שהגבת

14. משתמש מנוסה
    דק עם 44? קלפים במיין אחי? תעיף מהר תקלף זירה או לפחות תשאיר ממנו רק עותק אחד הוא סתם יקשה לך על השליפות והוא לא כזה עוזר...
    ותוציא טטרהפורמינג(או איך שלא קוראים לזה) מה שמביא תקלף זירה ליד, אתה בנית תדק כאילו העיקר שלה זה להביא תקלף זירה הזה ליד

עריכה:xddddddd כתבתי תתגובה הזאת בדיוק שניה אחרי שהגבת
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא אחי הקלף זירה זה במיוחד לניב! XD כי הוא יותר מידי טוב. אבל סך הכול זה סבבה נכון?

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אמרתי לך תודה!
    אם לא אמרתי אז באמת תודה אחי

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 31 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •