Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1286
  1. משתמש מנוסה
    היא חמודה שמע, בד"כ Bw זה סוג של דק שאמורה לרוץ מהר מאוד ולהביא סינכרואים יציבים וחזקים(כמו ארמור מאסטר) תוך שניות אבל אני לא ממש רואה איך הדק הזאת הולכת לרוץ מהר אחי באמת, עם 47 קלפים, אפילו עם מתעלמים מהזירה ומטררהפורמינג, צריך לדוגמא להעיף את מג'יק קלינדר ולהכניס דימסיונל פריזון ויש עוד מלא שינויים שחייבים לעשות בה אני כבר שם לב אבל היא ממש לא מסודרת אז קשה לי להבחים(תנסה לעשות קודם מפלצות אז קסמים ואז מלכודות ולשים אותם לפי סדר גם נגיד שיש שלוש מאחד אז שיבואו אחד אחרי השני)

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לרון החתיך:
    רון החפיסה שלך דורשת שיפור. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה...
    גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
    עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה!
    אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.
    סדר גם את החבילה בצורה יותר נוחה לעין, מזה הקשקוש בלבוש הזה, איך אני אמור לעזור לך ככה?
    חבילת הבלאקווינגס מזכירה במובן מסויים בלאק-סברס... חבילה של שליפות וזימונים מהירים.
    שכאשר אתה מגיע לזירה אם סנכרואים חזקים, לדוגמא: ארמור, 2 ארמד-קינג, ועוד איזה בלאקווינג רגיל.. כבר אפשר להגיד שעשית את שלך וזה עניין של זמן.

.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    לרון החתיך:
    רון החפיסה שלך דורשת שיפור.. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה. גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
    עוד משהו זה קלף הזירה, בלאקווינגס לא מסתמכים על קלף זירה ולכן לא צריך כל-כך הרבה!
    אתה יכול לשים 2 בחבילה אבל בלי טרפורמיג בכלל. כי קלף זירה לא חשוב כאן.. סתם מוסיף כוח.
    סדר גם את החבילה בצורה יותר נוחה לעין, מזה הקשקוש בלבוש הזה, איך אני אמור לעזור לך ככה?

מה שהתכוונתי אליו ירק בפחות עדינות ויתר קטילה XDDDD
    טוב נו אבל ניב צודק, ובגדול, גם אל תיעלב רון אבל ככה צריכה להיות ביקורת דק תחרותית היא לתהיה

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    מה שהתכוונתי אליו ירק בפחות עדינות ויתר קטילה XDDDD
    טוב נו אבל ניב צודק, ובגדול, גם אל תיעלב רון אבל ככה צריכה להיות ביקורת דק תחרותית היא לתהיה
    כן אני אחד מגעיל בקטעים האלה.. בגלל זה לא לקחו אותי למשוב על משחקים בחת"ם... כי יש אחד שעוקץ (הבנאדם הנוכחי שעושה שם עכשיו)
    ויש אחד שממש אוכל אותך חיי ונהנה מיזה, שיורד ומציק ועוקץ ואחריי שסיים רוקד על הפצעים עם בגדים לבנים ונעליי עקב שפיציות!!! (שזה אני)

.

5. משתמש מנוסה
    כן אני אחד מגעיל בקטעים האלה.. בגלל זה לא לקחו אותי למשוב על משחקים בחת"ם... כי יש אחד שעוקץ (הבנאדם הנוכחי שעושה שם עכשיו)
    ויש אחד שממש אוכל אותך חיי ונהנה מיזה, שיורד ומציק ועוקץ ואחריי שסיים רוקד על הפצעים עם בגדים לבנים ונעליי עקב שפיציות!!! (שזה אני)
    טוב נו ואני עוד בניתי על לשלוח לך תביילד של האיג'נט שלי בפרטי כדי שתקבל רעיונות אבל עכשיו XD
    סתם אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לך

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב נו ואני עוד בניתי על לשלוח לך תביילד של האיג'נט שלי בפרטי כדי שתקבל רעיונות אבל עכשיו XD
    סתם אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לך
    אפשרי אחי... איפה אביב לעזזל, אני יודע שאתה יכול לעזור לי מלא.. אבל בוא נודה בזה, הבנאדם יודע יותר טוב מיוגי על קלפים.
    הוא מכיר ים של חפיסות וסגנונות.

.

7. משתמש מנוסה
    אפשרי אחי... איפה אביב לעזזל, אני יודע שאתה יכול לעזור לי מלא.. אבל בוא נודה בזה, הבנאדם יודע יותר טוב מיוגי על קלפים.
    הוא מכיר ים של חפיסות וסגנונות.
    חחחח לא אמרתי שלא הוא ענק אבל סמוך עליי שאני יודע מספיק בשביל לעזור לך לבנות דק מצוינת בכל מקרה לשלוח או לא?

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    חחחח לא אמרתי שלא הוא ענק אבל סמוך עליי שאני יודע מספיק בשביל לעזור לך לבנות דק מצוינת בכל מקרה לשלוח או לא?
    ברור.. שלח בבקשה, אתה יכול ללמד אותי להכין חבילה חזקה מאוד.. גם סביר להניח שאני יקח את הסגנון שלך כי אני ואתה באותו ראש.

.

9. משתמש מנוסה
    ניב שמע אני גמור מעייפות אני ישלח לך כנראה מחר טוב? אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ מסריח Xd אבל בקושי היה לי כוח להתחבר ולכתוב תתגובה הזאת בגלל ששכחתי מזה לגמרי

10. משתמש מנוסה
    שם: רן
    מישהו רוצה דו קרב? אף פעם לא שיחקתי נגדכם ועוד כמה זמן אני אתחיל לבכות!

11. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    לרון החתיך:
    רון החפיסה שלך דורשת שיפור. אין בסיס, הבסיס היחיד שיש לך הוא השם של החבילה, בלאקווינגס ובוא נגיד בעדינות שצריך יותר מזה...
    גבש לך קלפים, יש לך שם קלפים שאתה לא צריך בכלל, ולעומת זאת קלפים ממש נחוצים שיש לך פעם 1.
    חבילת הבלאקווינגס מזכירה במובן מסויים בלאק-סברס... חבילה של שליפות וזימונים מהירים.
    שכאשר אתה מגיע לזירה אם סנכרואים חזקים, לדוגמא: ארמור, 2 ארמד-קינג, ועוד איזה בלאקווינג רגיל.. כבר אפשר להגיד שעשית את שלך וזה עניין של זמן.
    תודה רבה ל ניב המלך!כמו שאמרתי הזירה זה במיוחד בשבילך כדי להרוס לך את שלך אני אפטר מכל מיני קלפים ואוסיף כמה אחרים. אני אשאיר כל מיני קלפים שהאפקט שלהם זה זימון מיוחד. אני לא חושב שאפרסם חפיסה משופרת אלא אם יבקשו...וקלפי מלכודות כמו דימנשיונל פריסון הם לקפים שאני שונא שנאת מוות. לדעתי צריך לתת לחפיסות שלך ושל יריבך להראות את האפקטים שלהם ולהוכיח עד כמה הם שוות ולא כל פעם שמישהו תוקף להפעיל דימנשיונל פריסון ובטח שלא יהיו לך 3 בחפיסה (אהמ אהמ מור XD הכל בצחוק מור )

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי rondoll צפה בהודעה
    תודה רבה ל ניב המלך!כמו שאמרתי הזירה זה במיוחד בשבילך כדי להרוס לך את שלך אני אפטר מכל מיני קלפים ואוסיף כמה אחרים. אני אשאיר כל מיני קלפים שהאפקט שלהם זה זימון מיוחד. אני לא חושב שאפרסם חפיסה משופרת אלא אם יבקשו...וקלפי מלכודות כמו דימנשיונל פריסון הם לקפים שאני שונא שנאת מוות. לדעתי צריך לתת לחפיסות שלך ושל יריבך להראות את האפקטים שלהם ולהוכיח עד כמה הם שוות ולא כל פעם שמישהו תוקף להפעיל דימנשיונל פריסון ובטח שלא יהיו לך 3 בחפיסה (אהמ אהמ מור XD הכל בצחוק מור )
    במקום לדאוג מהזירה שלי, אם אתה הולך אל חבילת בלאקווינג חזקה, אם מנגנון של זימון מהיר. אתה יכול תוך טור או שתיים לתת לי בראש, כי הריי אם יש לך 3 מפלצות בזירה, ועוד סיינכרו 1 מה אני כבר יכול לעשות?
    אני יכול.. אבל יהיה כאן קשה מאוד.

למור השקס:

תודה רבה רבה על הדק.. אבל זאת חפיסת אג'נט נטו, זה יכול להיות בשבילי אחלה בסיס!
    אבל אמרתי שאני רוצה לשלב את זה עם כמה קלפים אפלים חמודים. ולתת לזה את הגוון האפל, להביא חפיסה שסוגרת עליך מכל הכיוונים.
    לעבוד איתה כמו שעבדתי על דרגוניטי עד שאני מגיע איתה לשלמות בעבודה... אני יעצור אם הדרגוניטי לאיזה שבוע וחצי.
    וזהו ואז יהיו לי 2 סוסות ועוד אחת לפאן (שזה fables)

.

13. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    מצטער ניב אבל לא אוכל לעזור, כיוון ש....... מחר טירונות ם:::[הכי לא בחיוך שאפשר].

שמחתי לראות שיש כאן קהילת יוגיהו, תמשיכו לשחק ולהנות, אני נוסע לי לחודש עם הפסקות של סופי שבוע שבהם די אמות... הדבריס הירו ייפגע רצח בבאן, נראה מה יהיה איתו...

נדבר
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

14. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    Fable היא אחלה חפיסה אם אתה יודע להשתמש בה. לAce Ventura יש חפיסה והוא ניצח אותי הרבה פעמים איתה. אתם מוזמנים להזמין אותו לקרב איתה

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    במקום לדאוג מהזירה שלי, אם אתה הולך אל חבילת בלאקווינג חזקה, אם מנגנון של זימון מהיר. אתה יכול תוך טור או שתיים לתת לי בראש, כי הריי אם יש לך 3 מפלצות בזירה, ועוד סיינכרו 1 מה אני כבר יכול לעשות?
    אני יכול.. אבל יהיה כאן קשה מאוד.

למור השקס:
    תודה רבה רבה על הדק.. אבל זאת חפיסת אג'נט נטו, זה יכול להיות בשבילי אחלה בסיס!
    אבל אמרתי שאני רוצה לשלב את זה עם כמה קלפים אפלים חמודים. ולתת לזה את הגוון האפל, להביא חפיסה שסוגרת עליך מכל הכיוונים.
    לעבוד איתה כמו שעבדתי על דרגוניטי עד שאני מגיע איתה לשלמות בעבודה... אני יעצור אם הדרגוניטי לאיזה שבוע וחצי.
    וזהו ואז יהיו לי 2 סוסות ועוד אחת לפאן (שזה fables)
    חחח זה מה שאמרתי לך שהתכוונת בהתחלה, דק מסוג אג'נט כאוס

עמוד 32 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •