אני רוצה לבנות חפיסה חדשה, אני מתלבט בין מוקי מוקי לבין פיות...
אני צריך עזרה כאן... מכיוון שאביב היה בטירונות (בהצלחה Pאני פונה למור וניב בעיקר..
אני רוצה לבנות חפיסה חדשה, אני מתלבט בין מוקי מוקי לבין פיות...
אני צריך עזרה כאן... מכיוון שאביב היה בטירונות (בהצלחה Pאני פונה למור וניב בעיקר..
אווווףףף חבלל.. בהצלחה שיהיה!
אוקיי חברים אני הולך לעבוד עכשיו על החפיסה שאני מתכנן.
אגב הדרגוניטי מאוד נפגע מהחוקים החדשים, כל עניין ה-Aklys נפגע והיכולת שלו היא חשובה ומרכזית בחפיסה שלי!!!
גם הארמה לייבטן נפגע. וגם הוא חשוב, אני לא הולך לוותר עליהם. אבל בהחלט הולך להכין לי עכשיו דק סוסה לגיבויי.
חבל שהדרגוניטי כל-כך נחלשו עכשיו...
אני גם בונה עכשיו דק פיות.. אם אתה רוצה, בקש ממור, הוא בנה בלייד חייתי, אם אתה רוצה תגיד לו והוא יביא לך או שאני יביא לך אם הוא מרשה.
אני בונה דק פיות מסוג אחר!
מה החוקים החדשים?
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
לא נראלי שניב התכוון לחוקים החדשים אלא יותר לבאן ליסט החדש אני טועה?
אוליי... blackbeard! יש לי בקשה אליך. אתה הולך לטירונותוהטורנירי נושא זה שלך והייתי רוצה לפתוח טורניר נושא. אתה מרשה לי?
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ברור תפתח איזה טורניר שבא לך הכל למען הקהילה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אז מה אתה אומר אג'נט P: תגיד כאוס נטו בזה אני מבין אחו***** טוב נו זה יותר טווילג'ט אבל עדיין XD
דק טובה למרות שקשה לי לשפוט עדיין לפי הביילד אני צריך לראות אותך מריץ אותה 2 מאסק אוף דראקס טיפה מיותר אתה לא חושב? P: יענו הוא יכול לעזור לך להביא ליד פריזונס וסולמן אבל הוא בד"כ לדק שבנויות על זה ובינינו אם אתה מגיע למצב שליריב יש מפלצת כלשהי שתוקפת וההפרשת בין ההגנה להתקפה יורד מהLP שלך
תחשוב שמכול הקלפים שיש לך היית שולף אותו חחחח
טוב אם הבנתי נכון זה בערך מה שאתה עושה:
מביא קארד טרופר לזירה
שולח שלוש
בהנחה שביניהם יצאו ראיקו\ויילר\סייבר דראגון אתה מזמן מהיד כאוס סרוקר
אם הקלף השלישי היה בולב אז בכלל הסתדרת XD
דיוקאצ'י כח שליפה
מאסק אוף דראקנס, אם אתה בממצב לא משהו מביא לך טראפים ליד(וורנינג, ג'אדג'מנט פריזון)
גורז-אני צריך להסביר באמת? XD קלף מציל
כאיוס:גם אין צורך ממש להסביר אחלה קלף
עכשיו הבעיה:טו מאטץ' טראפ, דאסט טורנדו תעביר לסייד ופשוט תחליף עם MST מדי פעם(MST עדיף כי הוא עוד מעט יוצא לשלוש)
שים DAD(דארק ארמד דרגון)
פוליש!
פלאג זומבי חובה גם
דארק הול יעזור
וזהו אני חושב אבל דק די טובה עשית לי חשק לבנות אחת של כאוס
עריכה:עכשיו ראיתי תביילד הקודם, עדיף לך תדק שאתה משחק עכשיו, יותר פשוטה והכל טווילג'ט(שילוב שלב כאוס\דארק ולייט סתם מסבך וקשה סמוך עליי)
עריכה 2:צריך גם גייל ו-וואן פור וואן
שם משתמש: artist ninja
שם אמיתי: דוד
כינוי במשחק: dav5000
פעיל בתדירות: נמוכה
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
הינה פינקתי XD:
דבר ראשון זה נראה מעולה! יש באלאנס לא רע של 17\23 בין המפלצות לקסמים ומלכודות, אני אולי הייתי מוסיף מיזוג עתידני וסייבר אנד דרגון (אבל זה רק אני, אני מאוד אוהב את הקלף הזה) אני לא מבין מה טוב כל כך הספרן הזה...
אבל בסך הכל, יהיה די כיף להילחם נגד, היא לא מפוצצת במלכודות מציקות, יש, אבל אין הרבה מהן...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)