Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1286
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    סתכל סתכל תגובות קודמת XDDD התייחסתי חחחח ותגיד מה עם הקרב גמר מתי אתה רוצה אותו למרות שיש בעיה, יש לך עדיין תעותק של הדרגוניטי שנרשמת איתם? משמע בלי טרידנט וכל החרא XD
    אם.. לא אין, אבל זה מאוד פשוט להחזיר הוצאתי פשוט את ה- דרקון פיות עתיק. והוצאתי דרגוניטי סינכרו הכחול אחד.. והכנסתי במקומם שתי טרידנט.

את הבלייד לא שניתי. וזהו.

.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    אז מה אתה אומר אג'נט P: תגיד כאוס נטו בזה אני מבין אחו***** טוב נו זה יותר טווילג'ט אבל עדיין XD
    דק טובה למרות שקשה לי לשפוט עדיין לפי הביילד אני צריך לראות אותך מריץ אותה 2 מאסק אוף דראקס טיפה מיותר אתה לא חושב? P: יענו הוא יכול לעזור לך להביא ליד פריזונס וסולמן אבל הוא בד"כ לדק שבנויות על זה ובינינו אם אתה מגיע למצב שליריב יש מפלצת כלשהי שתוקפת וההפרשת בין ההגנה להתקפה יורד מהLP שלך
    תחשוב שמכול הקלפים שיש לך היית שולף אותו חחחח
    טוב אם הבנתי נכון זה בערך מה שאתה עושה:
    מביא קארד טרופר לזירה
    שולח שלוש
    בהנחה שביניהם יצאו ראיקו\ויילר\סייבר דראגון אתה מזמן מהיד כאוס סרוקר
    אם הקלף השלישי היה בולב אז בכלל הסתדרת XD
    דיוקאצ'י כח שליפה
    מאסק אוף דראקנס, אם אתה בממצב לא משהו מביא לך טראפים ליד(וורנינג, ג'אדג'מנט פריזון)
    גורז-אני צריך להסביר באמת? XD קלף מציל
    כאיוס:גם אין צורך ממש להסביר אחלה קלף
    עכשיו הבעיה:טו מאטץ' טראפ, דאסט טורנדו תעביר לסייד ופשוט תחליף עם MST מדי פעם(MST עדיף כי הוא עוד מעט יוצא לשלוש)
    שים DAD(דארק ארמד דרגון)
    פוליש!
    פלאג זומבי חובה גם
    דארק הול יעזור
    וזהו אני חושב אבל דק די טובה עשית לי חשק לבנות אחת של כאוס

עריכה:עכשיו ראיתי תביילד הקודם, עדיף לך תדק שאתה משחק עכשיו, יותר פשוטה והכל טווילג'ט(שילוב שלב כאוס\דארק ולייט סתם מסבך וקשה סמוך עליי)
    עריכה 2:צריך גם גייל ו-וואן פור וואן
    תודה רבה.. יש לי גם סייד שהכנתי, שמתי בוא את טרגודיה, דרק ארמד, אם זה יעזור לך אני יוסיף חבוב.
    לא שמתי לב שהגבת בכלל.. סליחה XP
    הצורה שבניתי אותה מצריכה ביצים כי צריך פה בשליפה לעיתים מזל. (לא תמיד.. לעיתים)

ציטוט פורסם במקור על ידי BlazikenX צפה בהודעה
    הינה פינקתי XD:
    דבר ראשון זה נראה מעולה! יש באלאנס לא רע של 17\23 בין המפלצות לקסמים ומלכודות, אני אולי הייתי מוסיף מיזוג עתידני וסייבר אנד דרגון (אבל זה רק אני, אני מאוד אוהב את הקלף הזה) אני לא מבין מה טוב כל כך הספרן הזה...
    אבל בסך הכל, יהיה די כיף להילחם נגד, היא לא מפוצצת במלכודות מציקות, יש, אבל אין הרבה מהן...
    תודה רבה אחי, אבל זאת דק שצריכה לרוץ מהר.. הסייבר אנד והפיוצ'ן יעקב, וחוץ מיזה אני צריך את הסייבר גם למהלכים אחרים וסינכרון!

.

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מה אתה נורמאלי??? אלה לא מציקות??? אם אלה לא אז מה כן?!?!?!

אין יחס לחפיסה?!?!? אין בעיה... עכשיו לך תחעשה איתך טסטים לחפיסות חזקות!

אנשים!!!
    רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה!

אני רוצה שתשתתפו, בעיקר רן, בר, טיגררו, וכל החדשים... קדימה חברים הבטחה שלי, אני לא ישתתף, כי יש לי כאן יתרון של זה שאני משחק הרבה זמן. ואני רוצה שיהיה טורניר הוגן.
    זו גם הזדמנות מצויינת להראות לכל החדשים איך הולכים פה טורנירים.. אז קדימה להירשם
    למה לא כתבת גם אותי ? :-( אני לא חדש... אני לא מצליח למצוא את הטורניר עצמו... (לא ממש חיפשתי ביסודיות...) וגם... פתחתי חפיסה חדשה (לא אכפת לי ניב !!!) של צמחים... זה ממש מגניב וטוב אבל לא ממש יצא לי לנסות אותה, רק מול סלע ורן...
    ונ.ב : איך לעזעזל כתבת את רן ולא אותי !!!! אני פה כפול 10 זמן ממנו. נפגעתי קשות

עריכה : מצאתי את הטורניר... תודה בכל מיקרה... (כדי לשנות את השם למשהו עם יוגי הו כי זה יכול ליהיות טורניר של כל דבר...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי alonsiro צפה בהודעה
    למה לא כתבת גם אותי ? :-( אני לא חדש... אני לא מצליח למצוא את הטורניר עצמו... (לא ממש חיפשתי ביסודיות...) וגם... פתחתי חפיסה חדשה (לא אכפת לי ניב !!!) של צמחים... זה ממש מגניב וטוב אבל לא ממש יצא לי לנסות אותה, רק מול סלע ורן...
    ונ.ב : איך לעזעזל כתבת את רן ולא אותי !!!! אני פה כפול 10 זמן ממנו. נפגעתי קשות

עריכה : מצאתי את הטורניר... תודה בכל מיקרה... (כדי לשנות את השם למשהו עם יוגי הו כי זה יכול ליהיות טורניר של כל דבר...
    מה יש לך להיפגע... כתבתי כל החדשים יבכיין?!?! אתה חדש!?!?!? חוץ מיזה אתה רוצה תרשם XDD

.

5. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    מה אתה נורמאלי??? אלה לא מציקות??? אם אלה לא אז מה כן?!?!?!

אין יחס לחפיסה?!?!? אין בעיה... עכשיו לך תחעשה איתך טסטים לחפיסות חזקות!

אנשים!!!
    רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה!

אני רוצה שתשתתפו, בעיקר רן, בר, טיגררו, וכל החדשים... קדימה חברים הבטחה שלי, אני לא ישתתף, כי יש לי כאן יתרון של זה שאני משחק הרבה זמן. ואני רוצה שיהיה טורניר הוגן.
    זו גם הזדמנות מצויינת להראות לכל החדשים איך הולכים פה טורנירים.. אז קדימה להירשם
    ניב יא מלך!!!!!!!!!!

תודה רבה!!!! אין מילים! אם תצטרך איזו טובה דבר איתי אני אסדר לך משהו בינלאומי

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי rondoll צפה בהודעה
    ניב יא מלך!!!!!!!!!!

תודה רבה!!!! אין מילים! אם תצטרך איזו טובה דבר איתי אני אסדר לך משהו בינלאומי
    אין שום בעיה אחי... בכיף.

אנשים שוב אני חוזר!!!
    רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה ומעניין מאוד!

רן (Ran_Y) , בר (Barfon2) , דור (King-Julian) , אלון (Alonsiro) יאללה להירשם.
    אני מתכנן לצפות בטורניר בעקביות, אז קדימה...

.

7. משתמש מנוסה

אנשים שוב אני חוזר!!!
    רון פתח טורניר נושא, כלומר טורניר שיש בוא נושא מסויים שיהפוך את הקרבות למעיינים, טורניר חפיסות בלי מלכודות. רעיון יפה ומעניין מאוד!

תוכלו לשאול שאלות באשכול או בה"פ! אני אומר גם פה: זה טוב למתחילים כי הם לומדים על החפיסות הטובות ולא מושפעעים מחפיסות שנראות טובות כי מנצחים בהם אבל יש בהם מלא מלכודות!
    וגם למתקדמים שמוצאים אתגר ונהנים בקרבות! אז קדימה להירשם! יש רק 4 מקומות ו 2 תפוסים!

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

אנשים שוב אני חוזר!!!

אני בא הנה תרשום אבל אני יכול רק בשעות הקטנות של הלילה ובין 8-12 בבוקר כל שאר השעות יש לי כל שניה לוסט קונקשן

9. משתמש מנוסה
    שם: רן

אנשים שוב אני חוזר!!!

אני ממש רוצה להירשם אבל אני ממש מתלבט בין FROGS ל FABLED. אני לא יכול להחליט, ה frogs ממש קטלניים אם יש לי קצת מזל אבל אם אין הם לא להיט. וה fabled צריכים אולי כמה שינויים...אני יכול רק לשריין לי מקום או משהו עד שאני יחליט?

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    אני ממש רוצה להירשם אבל אני ממש מתלבט בין FROGS ל FABLED. אני לא יכול להחליט, ה frogs ממש קטלניים אם יש לי קצת מזל אבל אם אין הם לא להיט. וה fabled צריכים אולי כמה שינויים...אני יכול רק לשריין לי מקום או משהו עד שאני יחליט?
    כן. אז יש לנו 4 רשומים והם: רן: Ace Ventura, Ran_y אני (רון): shuali and pizza rondoll בר barfon2 ~barmaster~ ואלון alonsiro alonsiro

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אני עובד על דק חדשה די מחורבשת אבל בסדר אתם יכולים להמליץ לי על קלפי קסם או מלכודת (לא מירור מגהמורפס או מאקס משהו שמתי אותם)

12. היכל התהילה
    2 דברים:
    1. איך אני שם קלף ציוד.? יעני איך אני מוסיף אותו לקלף, איך אני בוחר להוסיף אותו לקלף..?
    2. אם מישהו יכול לעזור לי לפתח את הדק, מישהו שטוב בבניית דקים. פניות בה"פ..

13. משתמש מנוסה
    שם: מור
    טיגארו בוא קרב איתי אני יעזור לך
    שם משתמש: BlaiziKen
    שם אמיתי: מור
    כינוי במשחק: DraGoNiK
    פעיל בתדירות: גבוהה
    חזרתי!!

14. היכל התהילה
    סבבה, אני פותח בירוק חדר שהסיסמה היא Dt
    הכינוי שלי זה Darktiger

15. משתמש מנוסה
    שם: מור
    משום מה אנילא מצליח להיכנס לזה...
    חזרתי!!

עמוד 35 מתוך 86 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •