תנסה למחוק cache. תנסה בשעות הבוקר אלה השעות הכי טובות
תנסה למחוק cache. תנסה בשעות הבוקר אלה השעות הכי טובות
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אה ימאנייק, איך המדריך שאני בונה?!?!!?! אני אומר לך יצא בן ****...
הולך ליהיות מדריך ענק, שהוא הולך לקדם אותנו המון המון המון המון לפתיחת פורום אחי, יהיה בוא פשוט הכל.
זה תרגום לספר חוקים והסברה שמקבלים בקנייה של חבילה, מצאתי עותק שלו באינטרנט, וגם מדריך של מישהו שתרגם.. אז אני עובר על המדריך ומתקן כל פיפס קטן ומסדר את זה בצורה נוחה לקוראים ובום!
יש לנו מדריך עצום ללינקייה!
אני רוצה לפתוח את הפורום בסופו של דבר, מהסיבה שאני רוצה שעומר ואתה תעלו שם לניהול!
עם אתם תעלו הפורום הזה ישגשג ולא משנה עם יעשו לכם את התרגיל, יש לי תחושה טובה משום מה..
איזה מהלך עשיתי עכששיו:
היה לי ביד את צל מוות (necroshade) קלף מיזוג (poly....) ועוד קלף המלכודת ששאי אפשר להפעיל מלכודות יותר (הטירה הזו) ולו היה דרקון ice braiier syncro זה שהאפקט שלו זה שאפשר לשלוח כמה קלפים שאני רוצה לבית הקברות ואותו מספר של קלפים להשמיד ליריב, והיה לו עוד cyber dragon והיה לו 2100 LP ולי 400 LP
והיה תורי לי לא היה כלום על הזירה ומה שלפתי את ה E הזה שאני יכול לבחור קלף גיבור מהחפיסה ליד הפעלתי ובחרתי לב פראי (wildheart) הפעלתי קלף מיזוג ושילבתי בין צל מוות ללב פראי ויצא (shaman...) זימנתי במצב התקפה עככשיו הפעלתי תאפקט אני בוחר קלף אחד בצד שלו וזורק לבית הקברות שלו ואז אני יכול לבחור מפלצת אחת מבית הקרבות שלו ולזמן אותה לצד שלי הרסתי את הדרקון וזימנתי אותו אלי הפעלתי את האפקט שלו זרקתי את הקלף מלכודת וזרקתי לו את הcyber dragon וניצחתי איזה מזל היה לי!!!
(סורי על החפירה פשוט זה היה המהלך הכי טוב שלי מאז שהתחלתי לשחק)
כבר המון המון המון זמן (יומיים שלושה...) שאני לא רואה אף אחד מחובר :-(
חיזקתי ועבדתי על החפיסה שלי ובא לי כבר להילחם עם החפיסה המחודשת נגד מישהו !!!
(החפיסה היא הלייטסוורן)
וגם שיפרתי את הגוסטו והיא כבר נהיתה יחסית חזקה וגם עשיתי כמה שינויים בחפיסת הצמחים...
נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 08-31-2011 בשעה 03:15 PM
טוב באלי קרב יש לי דק קטלנית ברמות עכשיו
למה אני יכול לשחק רק בין 8-14 זה מבאס
לחיץ
זהו ההוכחה לכך ששיפרתי את החפיסה... הוא פרש כמה שניות לפני שהספקתי לזמן את wulf השני אבל במילא יכלתי לעשות את זה... כמו שאתם רואים יש לי מלא מלא מלא מלא מפלצות חזקות, ויש לי 10 shine counters מהפיילד... סביר להניח שבתור הבא הייתי מת ממילינג... אבל לא נורא כי אין תור אחרי (מואה הא הא)
ולפאגסוס הזה היה 4800 התקפה !!!...
איזה פגאסוס? אתה מדבר אולי על הדרקון מה קשור פגסוסxd
ויפה מהלך נחמד אל תעלב או משהו לא התלהבתי ממנו יותר מדי, אין Jd כולה כמה מפלצות שאם יש מקרו קוסמוס וmst הפוכים הלכה לך כל האסטרטגיה אבל עדיין מהלך חמוד
קלטני אבל זה דרקון לא פגסוס
פשי אלון ממש דחקת אותי לפינה שם, כל הכבוד לך =]
ראית מה זה חשבת שתפסיד ובאת לוותר ובסוף ניצחת בחיים אל תוותר על ההתחלה!
עופו להגיב!!!
קדימה בשורה, סיימתי את המדריך... כל-הכבוד לי. נכין עוד כמה ואז נבוא אם זה לרותם מסודר... אני עובד עכשיו על מדריך ל-dn.
כמעט סיימתי (הכנתי מזמן, אני פשוט מתקן אותו כי אז הייתי נוב...)
הינה קישור:
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44685
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)