תנסה להוריד קלף אסור מהדק..
פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ מישהו יודע מה לעשות?? תנסה ללחוץ על duel ואם לא, זה אומר שאין לך חפיסה להילחם איתה.
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix תנסה ללחוץ על duel ואם לא, זה אומר שאין לך חפיסה להילחם איתה. עריכהL: בסדר הסתדרתי פשוט הייתי צריך ללחוץ שוב save על החפיסות
פורסם במקור על ידי Tigraro תנסה להוריד קלף אסור מהדק.. בר זה קרה גם לאלמוג, תנסה..
פורסם במקור על ידי Tigraro בר זה קרה גם לאלמוג, תנסה.. הסתדרתי בוא קרב
פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ הסתדרתי בוא קרב אני אשמח לאחד איך קוראים לך במשחק? עריכה: מצאתי, אני פותח חדר בירוק
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix אני אשמח לאחד איך קוראים לך במשחק? barfon אבל אתה תקרע אותי חחח
פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ barfon אבל אתה תקרע אותי חחח פתחתי, תיכנס. בכלל לא בטוח... אני בא עם מרנופוניק (נו טוב, יש מצב לקריעה- מרנופוניק היא הכי טובה שלי) אבל לך תדע...
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix פתחתי, תיכנס. בכלל לא בטוח... אני בא עם מרנופוניק (נו טוב, יש מצב לקריעה- מרנופוניק היא הכי טובה שלי) אבל לך תדע... מה השם שלך?
פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ מה השם שלך? חחח צודק, שכחתי... אני king-julian ופתחתי בירוק, כתוב הכינוי שלך...
מישו רוצה קרב?
פורסם במקור על ידי duel master מישו רוצה קרב? אני השם שלי זה barfon2 אני פותח בירוק
אני מוכן
למישהו בא קרב? בכחול אבל כל השאר זה חרטה
פורסם במקור על ידי accelerator למישהו בא קרב? בכחול אבל כל השאר זה חרטה אני יעשה נגדך אחד עם הדרגוניטי שלי, אבל תעשה איתי שתיים בירוק בשביל לבדוק את החדשה?
.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום