מישהו רוצה דואל?
טוב אני משחק עם ביילד שלא נראלי שוחק משוחק או ישוחק אי פעם בDN מישהו מכיר תקלף the tyrant neptune?
אוקיי חברים, יש לי בתקופה האחרונה בעיות חמורות באינטרנט!!!
אני לא יוכל להיות מחובר באופן סדיר בזמן הקרוב, אז אני פחות או יותר מעביר את האחריות כאן למור. בלי לפגוע באף אחד מור מבין במשחק היוגי-הו בדיוק כמוני אם לא יותר...
אז מן הראויי שהוא יקח כאן את הפיקוד.
אז לכולכם:
תשמעו, אנחנו רוצים להחזיר את פורום יוגי-הו!!!
זאת מטרה להוכיח שיש כאן ילדים שיכולים להשקיע ומגיע לנו הפורום...
אז דניס, עומר, רון, מור וכל השאר...
אני מצפה ממכם למדריכים נוספים כשאחזור, לכתוב, להביא אוליי, לחשוב על דברים חשובים.
הכנתי מחדש מדריך מפורט למשחק הזה.. אני יפרסם אותו כשהאינטרנט יחזור לקדמותו!
עומר: כך איתך עוד מישהו שמבין בסדרה תכתבו בפורום אנימה.. מדריך דמויות לעונת "דו-קרב המפלצות" או ל-GX.. תספרו קצת על העלילה תביאו אתרים טובים לצפייה ישירה של פרקים או להורדה.
תרים שם את הפורום ביוגי-הו מה שנקרא.. כי אתה מבין! ואתה יודע! ואתה יכול!
מור כך כאן פיקוד תקבל עזרה מדניס בעריכה של דברים.
פתחו טורנירים! אל תזניחו את זה עכשיו חברה'
אנחנו נצליח
אני אתחבר עד כמה שאוכל.. יש לי ים ניתוקים ואני נלחם במודם בשביל 10 דקות אינטרנט!
מחיא ליסתם סתם עכשיו ברצינות
ננסה לארגון, נרים מדריכים אבל אני לא יכול לקחת תאחריות עליי בזמן הקרוב, היום בצהריים נודע לי שסבתא שלי התחלקה ושברה תאגן היא עכשיו בבית חולים והסיכויים שהיא אי פעם תצליח ללכת באמת קלושים, אני אהיה עסוק רוב הזמן בלדאוג לה והכל ולעזור קצת להורים עם הלחץ אז אני מבקש מכולכם שתעזרו לי עם כל הפרוייקט הזה אל תדאגו עוד נצליח
שלא תטעה לרגע אפילו!!!!
אתה בסה"כ האחראי כי אני סומך עליך... כאילו אני מניח שתיהיה בפורום איזה שעה ליום בסה"כ. פשוט אם התייעצו איתך תענה, ואני גם אתחבר מידי פעם!
אני ממש נלחם באינטרנט שלי פשוט שיעבוד... לא יודע מה נסגר איתו פתאום התקשרתי לבזק כמה פעמים והם פשוט לא מצליחים לסדר לי את זה ליותר מ-20 דקות מסכנות!
בקיצור אני וכולם כאן נעזור ונתרום לא הפלתי עליך הכל לידיים.. פשוט יש לך אישור כאן לערוך דברים (עם עזרת דניס)
ולגביי מדריכים פשוט מידי פעם תכתוב אחד ותשאל ילדים עם יכולים לקחת אחריות על הכנת אחד!
נ.ב.
מצטער לשמוע על סבתא שלך, נקווה שהיא תצא מזה במצב הטוב ביותר.. מחזיק לך אצבעות אחי!
והיה לי לוסט קונקשיין אבל יש לך חבילה טובה, אני צריך לעבוד על המהלכים שלי אם החדשה...
גם אני לא אוכל בדיוק לעזור מחר אני טס ללונדון ואני אהיה שמה 10 ימים [9 לילות].
אבל בכול זאת אני אנסה
ותזכירו לי מתי זה הפך להיות נו''ד של יוגי הו [כי מדברים פה על דברים שלא קשורים רק לדואלינג נטוורק].
ולצערי ולצער הרבה פה זה לא קורה
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
שלום D:
פתחתי חשבון רק בשביל הנושא הזה Xd
בקצור אני רוצה להתחיל לשחק אבל יש לי כמה שאלות קודם:
כדי לקנות קלפים טובים יותר צריך לשלם כסף אמיתי או שיש מרקטפלייס?
מה הרמה הממוצעת פה של הרוב כאילו מבחינת קלפים
ושאלה אחרונה למישהו יש אולי אתר עדיף באנגלית שיש שם את כל העלילות של העונות האחרונות בקיצור כי לא ראיתי יוגיהו אולי בערך מאז שנגמרו העוונת הראשונות עם הפאזל המצרי הזה.
תודה מראש D:
נערך לאחרונה על ידי bluWAFFLE, 09-03-2011 בשעה 04:25 PM
בקשר לחפיסה היא סבבה.. הייתי מציעה לך ללכת על המנגון של Blue eys exsdia שזה מנגנון שליפה שפועל גם על אקסודיה וגם על דרקון כחול העיניים!
ששניהם מפלצות אכזריות!
וללכת על קלפי קסם של שליפה מהירה.. וזהו לגביי מלכודות לא שמים הרבה בדק הזאת.. זה מתרכז בשליפה מהירה אז שמים רק את מה שנחוץ!
שמים שמים את הקלפים של אקסודיה, שלושה כחולי עיניים, שלושה ביצים של כחולי עיניים ומפלצות עם הגנה גבוהה שאפשר לזמן רגיל בלי להקריב. חפש טיונרים אם הגנה גבוה כדי שתוכל גם לזמן כמה סינכרואים נחמדים.
ואז כל השאר אלו קצת קסמים שקשורים בשליפת דרקונים והרוב זה שליפה כללית. שים גם מיזוג עתידי כדי לזמן את הדרקון האולטימטיבי כחול העיניים!
ואיזה 4-5 קלפי מלכודת. שיהיה 40-41 קלפים סה"כ.
הייתי עוזר לך יותר אם שמות של קלפים אבל יש לי כל שנייה ניתוקים באינטרנט.. אז ככה שכל שנייה יהיה לי לוסט קנקשיין!
ולגביי השאלה השנייה:
זה rate כלומר יחס של ניקוד לפי נצחונות והפסדים!
זה יורד רק בצורה אחת, עם מישהו לוחץ לך A.S.S שזה אומר ששיחקת לא ספורטיבי (רק הרמאים לוחצים על זה)
מעלים את הרייט ע"י לחימה בחלונות הכחולים! אלה החלונות של החזקים שכבר הקרבות הם על ניקוד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)