איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
לא, חפיסת אקסודיה צריכה להתרכז באקסודיה, וצריכה לשמש כדי לזמן את אקסודיה.
אני מבין בחפיסות אקסודיה מספיק [=
לא מומלץ כי אז רוב הסיכויים שאקסודיה לא תשומש, בשביל בלו אייז אפשר לבנות דק לבד.
אני אשפר לבד, קראתי מדריך באנגלית ואני עובד על תרגום+מלא תוספות ועכשיו אפשר להגיד שאני מומחה באקסודיה דקים XD
שימו לב כולם! כתבתי קצת מידע על xyz הנה קישור http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44778.
כולם בבקשה לכתוב תגובות. רן דור ניב מור עומר דניס בר ויש עוד הרבה אז אני לא ארשום את כולם.
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44779
מדריך לאקסודיה דק **מומלץ** XD
סתם ברצינות.. ממש השקעתי בו והוא יכול לעזור בבניית חפיסות של אקסודיה לדואלינג נטוורק
חח חחחח ממש ממש לא אחי אתה חייב בלו אייס ותקלף שמביא בלו אייס ליד כשהוא מושלח לבית קברות שלוש פעמים מכל אחד מהם בשביל לצמצם שליפה ולאפשר שימוש נוח יותר בטרייד אין, מצטער אבל הדק נחמדה + דק אקסודיה אמורה לנצח ב90% על התור הראשון לא משנה מה או מי, ואני לא רואה תדק הזאת עושה את זה היא מגיע ל70% אולי חייב להוסיף גם תקלף שבכל פעם שאתה משתמש בקסם הוא מקבל ספיל קאונטר אחד ואחרי שיש לו שלוש אתה יכול למחוק שלוש ולשלוף קלף בקיצור יש מה לשפר תקרא קארד טיפס תראה ביילדים אחרים ותראה שזה יעבוד P:
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אהה אוקיי, טיפשי מצידם Xd
חשבתי שאפשר..
תודה על התשובה
עוד שאלה:
איך משתמשים ביכולת של Big Eye באתר?
איך מסדרים את 5 הקלפים הראשונים בדק?
אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
זה מתחבר לי חמישים שנה מישהו יודע מה לעשות????????
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)