מישהו רוצה דואל?
עוד לא ניסיתי את הקריסטל ביסט [=
מישהו רוצה דואל?
עוד לא ניסיתי את הקריסטל ביסט [=
דניס,אני אנסה איתך את הדרגוניטי ואתה תנסה איתי את הקריסטל ביסט שלך,מה דעתך?
יאללה פתחתי חדר עכשיו תזמין
אתה בטוח שזה בירוק?
איך קוראים לך שם..?
דארקנס אנג'ל כמו תמיד
אלון אני מקווה שהפנמת מאוד את מה שאמרתי ותבין שאני לא הולך להילחם נגדך בזמן הקרוב אני רק חושב מה היה קורה אם היינו משחקים בכחול בכלל אל תדאג אני לא יספר לאף אחד
מישהו רוצה לשחק
באלי בטוב עומר אני עדיין בכמה בחינות של דק חדשה רוצה?
אני רוצה לבחון את דק חדש שלי אז שנינו נבחן את הדקים החדשים
בירוק או בכחול?
טוב אם שנינו בוחנים דק חדש כל אחד אז בירוק הכינוי זה mor100200 אני אפתח
למור...
אני ממש ממש מצטער שהתנהגתי כמו אידיוט. אני פשוט שיחקתי עם החפיסה הזאת הרבה זמן עם אותם קומבואים, כשפתאום אומרים לי שאני לא יכול לעשות אחד מהם בגלל בעיה בקומובו (לא ממש קומבו, פשוט מהלך נחמד...), את לא יכול לצפות שאני לא אבקש לעשות פעם אחת ריפליי, פשוט בניתי לעצמי תור שלם על איך לזמן את את הסינכרו שלי ואז בסוף אתה אומר לי שאני לא יכול לעשות את זה... ובאותו רגע היו לי לא הבה חיים ולך היו 5 מפלצות ואחת איקסיז.
אם נעזוב את זה לרגע, היו לי המון המון המון קטעים ששיחקתי ובטעות הפעלתי מלכודת לא בזמן והרסתי לעצמי אותה בכך אבל לא אמרתי כלום, ידעתי שזה בעיות שלי ואין לי מה לעשות אם זה, אז פשוט המשכתי לשחק וידעתי שכנראה הוא יהרוס לי את המלכודת בגלל שהראתי לו אותה. אז כשזה קורה לך (מראה מלכודת בטעות) אתה לא יכול לצפות מאנשים שישחקו כאילו הם לא ידעו מהי המלכודת הזאתי, זה אפילו כמעט בלתי אפשרי, כי אתה לא תמיד יכול לדעת מה הייתה עושה אם זה לא היה קורה. אבל בפעם הזאתי, אני יכלתי להישבע לך שבמצב הזה (לי יש black rose dragon ולך face down spell/trap וחמש מפלצות) אני הייתי משתמש באפקט של black rose dragon כדי להרוס לך את כל הקלפים. ואפילו שהיה לי מפלצת שהאפקט שלה אמר שכשהבלק רוס דרגון יהרג אני אוכל לזמן אותו ואז לעשות לך דירקט atk. אז אני מצטער אם אתה מחליט לא לשחק איתי בגלל שאתה חושב שאני עושה הכל בשביל לנצח, מה שממש לא נכון, כי אני נותן להמון אנשים אחרים לעשות ריפליי וכאלה... וחוץ מזה, כשאמרתי שזה בעיות שלך שאני יודע מהקלף ההפוך שלך, אני ישר הבנתי כמה אני כפוי טובה אבל אני עדיין חושב שזה בעיות שלך כי כשנתת לי לעשות ריפליי זה היה בגלל שתור שלי נהרס לא באשמתי ולא באשמתך, רק בגלל שחשבתי שהאפקט של הspell שלי הוא שונה... אני מקווה שאתה סולח לי...
אחי, מצד אחד אתה מבקש סליחה מצד שני אתה מצדיק את עצמך אני יסביר לך משהו:אולי אם לא הייתי נותן לך ריפליי אז באמת אולי רק אולי היית יכול להגיד לי בעיה שלך למרות שגם זה מגעיל אבל אחרי שנתתי לך ריפליי וכו' אין לך אפילו זכות להגיד את זה מבין? אתה לא יכול להצדיק את עצמך רק שתדע שנניח שאם היית משתתף בטורניר\קרב אמיתי הטיעון הזה לא תופס, בכלל לא! התור שלך כן נהרס באשמתך מכיוון שלא קראת תאפקטים של הקלפים שלך מספיק טוב ואיך אמרת לי? בעיה שלך אבל גם אני הגזמתי קצת אם העצבים שלי ויש לי פיוז קצר
בכל מקרה:התתנצלות התקבלה אחי ובכל זאת אני מקווה שתשחק בשביל הכיף ולא בשביל הניצחון =] זה יהפוך אותך להרבה יותר טוב
זה קטע שאולי עדיף שיהיה בה''פ רק שתדעו
קרב מישהו [חוץ ממור]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)