אני פותח בירוק
אני פותח בירוק
טוב אני בא
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
הקרב היה מעולה,רק שתדע שתיכננתי שתהרוס לי את סטארדסט בשביל שאני אשלוף את היצור בדרגה 3 בשביל לזמן את היצור אופל שמשמיד בלי שום נזק מפלצות לא אופל בקלי קלות.
פשוט שיחקת לידיים שלי,עדיין קרב מעולה.
כן, לא חשבתי עליו בכלל. הוא קלף מעצבן אבל כל כך קל לזמן מפלצות סינכרו בדרגוניטי הזאת זה די מדהים. באמת קרב יפה.
דרך אגב, כמה העתקים מותר של הקלף זירה הזה? (יש עליו הגבלות?)
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
זה כול היופי,אין עליו שום הגבלה,אבל בדק הזה יש לי אותו אחד,וזו נקודת התרופה העיקרית איתו,אבל מה הקאץ',שהוא יכול להיות מושמד גם על ידי מפלצות אופל בלבד,לדוג' אם הדרקון השמש שלך יתקיף את המכונה הדרקון יושמד ולא המכונה.
אבל לרוב אני לא משתמש בו,לרוב אני משתמש בקומבו הקטלני של סטארדסט ארצ'פילד הקטלניים.
מי רוצה קרב?
למישהו בא קרב?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
סליחה אלון, המשחק היה לי לוסט קונקשן...זה כל כך מעצבן!!
בשעות כאלה הוא כבר נתקע. מצטער.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
מישהו רוצה קרב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)