אולי אחר כך אם תרצה תרשום אותי ם: איזה כיף ניצחתי בעזרת ההאמסטרסוורן שלי דארק וורלד הכי מזליסט בעולם ם: הדק ממש פעל כמו שעון, הבאתי עם טור גייד סנגאן שהביא הונסט שהוכיח את עצמו בהמשך הקרב, הjd בידיים שלי בזכות ההאמסטר לא נתקעו, הרבה דברים רצו
אולי אחר כך אם תרצה תרשום אותי ם: איזה כיף ניצחתי בעזרת ההאמסטרסוורן שלי דארק וורלד הכי מזליסט בעולם ם: הדק ממש פעל כמו שעון, הבאתי עם טור גייד סנגאן שהביא הונסט שהוכיח את עצמו בהמשך הקרב, הjd בידיים שלי בזכות ההאמסטר לא נתקעו, הרבה דברים רצו
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לכל לוחמי היוגי-הו:
צום כל לכולם, גמר חתימה טובה, נצלו את החג הזה קצת לחשבון נפש, אם עצמכם, נסו לצום אם חברים טובים, זה יותר קל!
תהנו מסוכות חופש של 16 יום חברים, ואחריו מתחיל בבית הספר החיים הקשים, אז נצלו אותו להנאה כמה שאפשר
אוהב את כולכם.
לא לשכוח בסוכות טורניר, פנו זמן בבוקר או בלילה ולמי שיכול אפילו בצהריים!
נעשה טורניר גדול ומכובד, אם מגוון חפיסות, מגוון ילדים, מגוון אסטרטגיות, מגוון קלפים... יהיה מגניב, להכין את החפיסה טוב טוב![]()
נ.ב.
- עומר ומור קראו בבקשה את ההודעה הפרטית היא חשובה ותעזור לקיום הטורניר כהלכה!
- רן, אני רוצה שתקרא את ההודעה שרשמתי לך כאן: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=44072&page=62
אולי היא תעזור לך, השיטה שכתובה שם עוזרת לי עם הלוסט, ועכשיו יש לי פחות... אם לא הבנת את השיטה בוא לפרטי ואסביר לך אם תמונות.
מישהו יכול לתת לי אתר עם חפיסות נושא? רעיונות לחפיסות נושא...
תהנה
אבל לא גדאי לך באמת להסתכל עליהם כי הם סמם אומרים איזה קלפים קשורים לחפיסה... אבל יש רשימה גדולה ואתה יכול לקבל רעיונות, מקווה שעזרתי
מישהו רוצה קרב? עכשיו בוקר אז אני לא לוסט קונקשן.
עריכה: אני כן לוסט קונקשן
נערך לאחרונה על ידי Ace Ventura, 10-07-2011 בשעה 11:56 AM
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
הדואלינג עובד לי לאט עכשיו.
אולי אחר כך
חחחחח אתה אשכרה נהנה מלשבת ולבנות חפיסות אה?!?!?
סתם שאלה, לא כדי לצחוק עליך או משהו... אתה שומר את של אלה שאתה מכין? כמה כבר יש לך?
ולגביי השאלה:
לך על Koa'ki Meiru, X-Saber, Karakuri, DarkWorld, Gravekeepers, Gladiator Beast....
יש מלא, תחפש פשוט שם!
למישהו עובד טוב ה-DN??? אני חוטף מלא לוסטים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)