חחחחח נראלי יש לי הכי הרבה חפיסות אני בdn
ישלי בסביבות 48-50 ככה(רציני)
רובן אבל לפאן לא?[מור]
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לי יש כמה דקים אבל הרוב דקים די דומים:
Blackwing
Blackwing Nova
Nova Deck
Vylon
Drgunity
Water Dragon *בשלבי בנייה*
ו-XYZ Blust
לי יש:
באטרימן
קלודיאן
קריסטל ביסט
אקס סאבר
ווינגד קאריבו 10
אקסודיה
לייטסוורן
אקסודיה לייטסוורן [שילוב]
סייבר דרגון
סייבר בלרינה [במשתמש של אחותי, הכנתי לה פעם אבל היא לא משחקת בו..]
דרגוניטי
ונום
אוג'מה
קואלה
פעם היה לי עוד שמחקתי, כמו בייבי דרגון, בלאקווינג, קוסם אפל ועוד מלא...
איזה כיף! הקומבו שבגללו בניתי את ההאמסטר-סוורן עבד עכשיו אחלה. הdw מביא לי 3 מפלצות בתור, אבל אין בעיה. האמסטר סוחט התקפה, ראיקו מגיע ושורד את התור, הופך בתורי הורס וזורק וולף שמזומן, מקריב לסלטיה שהורסת לו כל השדה וזורק עוד וולף! בתור סלסטיה ו2 וולפים מוריד לו 6500 בתור ם: כשהביא לי בהאנטד את הבוס, היה לי הונסט לגבות, הלומינה שבאה מסגאן זרקה לי גארדנה בשביל להחזיר משהו... הדברים פעלו
דארקטייגר- היה כיף לשחק עם הג'וראק, אבל שמע היית צריך להביא ליד מאסקד דרגון במקום סתם מפלצת עם 0 התקפה במצב התקפה ם0 הייתי תוקף אותו כמה פעמים, בסוף היית מביא איזה טונר ועושה אפילו בלק רוס תור הבא. או אפילו תדרקון שכשנהרס בקרב הוא הורס מה שתקף אותו. אבל היה מגניב שהבאת ת3000 חחח רק שהיו לי כבר 2 אקסיד לנגד לו תזימון, וורנינג ואת הלאנס XD
אביב
wtf חזק אחי חזק מאוד למרות שLS יצאו לי מכל החורים(ברצינות) עשית לי חשק קטן לשחק בהם p:
חחח עוד מימים ימימה ומפורמטים קודמים אהבתי את האמסטר סוורן, בכללי את האמסטר הדק השני שלי במציאות היה רסקיו סינכרו. זה פשוט מגניב לחפש ראיקו בקלות מהדק, לשחוט עם סלסטיה[סך הכך 3 הריסות] ואולי לזרוק על הדרך וולפים מתוך מיל של 7 ם: שלא לדבר על זה שזה מריץ תדק O: אני פשוט מאוהב בהאמסטר.
אביב
כן p: למרות שאם להגיד תאמת לא חשבתי עליו פעם יותר בכיוון של LS הייתי משחק איתו בעיקר בנורדיק וכאלה יש לו הגנה סבירה ודי טובה שאם אתה מביא אותו בתור הראשון פשוט הסיכויים להביא ראייקו חזקים מאוד...
כן יש מקומות עם ביסטים כמו סייברים שמשתמשים בהאמסטר אבל הקומבו של האמסטר - סלסטיה - וולף פשוט קוסם לי ם:
אגב כבר פעם שנייה שאני עושה לך חשק אחרי הדבריס הירו, בוא ננסה שוב... אני אוהב גברים! להתחתן עם גברים זה טוב. נו עשיתי לך חשק לזה?
אה אפרופו קראקורי, הידעת שאני הראשון בארץ שדיבר עליהם, עשה עליהם כתבות, קנה ובנה אותם ואפילו גרם לאלוף הארץ עידו דאז לבנות אותם ולהתאהב בהם? Xd התאהבתי בזמנו בקראקורי אבל מתישהו עזבתי היה קשה לי עם הסגנון שלהם. אולי אפרסם כאן תשתי כתבות שלי עליהם מאז ם: אבל הם ישנות ולא עדכניות
אביב
אני משער שחלקכם יודעים כבר, אבל מאחר ואניי בטוח, אני אכתוב את זה-
מי שרוצה לדעת, הכאוס נאמבר אוטופיה ריי, נמצא במשחק, אני לא יודע מתי הוסיפו אותו,
אני רק יודע שהוא נמצא במשחק לא יותר משבוע, כי בערך לפני שבוע בדקתי והוא לא היה אז.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
וזה המצב בוא נגמר הקרב בין ה-Gusto של אלון ל-Disaster Dragon שלי!!!
פעם שנייה שאני מצליח לזמן את ה-Quasar Dragon... כל הכבוד לי
אבל בסה"כ מה שיש לי זאת חבילה חמודה ולא יותר, אם הרבה כוח, אבל נחמדה.
אלון: החפיסה שלך טובה אבל אין בה פואנטה, כאילו היא לא מפסיקה להגן על עצמה... ולא תוקפת.
ובגלל זה גם אני וגם מור השתעממנו ממשחק ארוך, אתה חייב לשדרג אותה למשהו מעט יותר אגרסיבי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)