תשאל כל אדם אחר ותבין שאתה טועה לגמרי
בהמון קרבות אחרים בהם אני מנצח אני מזמן המון סינכרואים חזקים ומניאקים, פשוט בשתי הקרבות האלו לא נתתם לי להתקדם...
תשאל כל אדם אחר ותבין שאתה טועה לגמרי
בהמון קרבות אחרים בהם אני מנצח אני מזמן המון סינכרואים חזקים ומניאקים, פשוט בשתי הקרבות האלו לא נתתם לי להתקדם...
מצויין ניב באמת מרשים, אלון אתה חייב להבין משו כשאתה משתמש בדק כל כך הגנתית ולא דינאמית, האוייב בסופו של דבר מצליח להביא הרבה מפלצות לזירה
פשוט לא
לא נקודה. זה שלא הצלחתי לעשות הרבה בקרבות שלי איתכם כי אתם מניאקים (מניאקים=טובים) לא אומר שכל החפיסה שלי בנויה על זה, הקטע שלה זה ליהיות הגנתית ותמיד להשאיר לפחות קלף אחד על הזירה ואז לעשות סינכרואים ממש טובים... (לא כל כך -_-)
מצטער אם פגעתי בכם כשקראתי לכם מניאקים, וניב זה בסדר לא פגעת בי![]()
חחחחחחחח אני רחוק מלהיות טוב ואף אחד לא ישנה את דעתי!
אני לא מסוגל לבנות חבילה ולהכניס בא את כל האני שלי.
אני יודע לבנות חפיסות, נכון, אבל לא מאפס. אני קודם כל קורא על המנוע של כל חפיסה שאני מכין ואז מתחיל להכין!
בחיים לא הצלחתי להמציא חפיסה מ-0 ועוד שתיהיה טובה ולא תקועה!
אבל עזוב אותי... לגביי החפיסה שלך:
בדיוק כמו שמור מעליי אמר, אתה צריך לשפר אותה בשביל שלשחקנים חזקים לא יהיה את האפשרות לשחק מולך ככה!
ניב אף אחד לא יכול לבנות דק ממש מאפס כולם דבר ראשון לומדים תמנוע ותרעיון אחרי זה לבנות תדק זאת הגדולה
מישהו רוצה קרב?
ניב הצליח לחזור לך ה-dnt?
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
יצא מעולה,אם לא היית דופק לי את הזימונים המיוחדים הייתי יכול לנצח!
הקרב היה טוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)