לפעמים, הרשימה של המשתמשים שיש בצד ימין למטה, יש כאלו שהשם שלהם בצבע ירוק או זהב.
מה מיוחד בהם?
לפעמים, הרשימה של המשתמשים שיש בצד ימין למטה, יש כאלו שהשם שלהם בצבע ירוק או זהב.
מה מיוחד בהם?
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
זה אומר שהם מנהלים או משהו בסגנון הזה.
ואגב דוד,אתה חייב להילחם נגד דניס ומור במאץ' בגלל הטורניר
רק שתדע שאם פורשים באמצע קרב אמיתי ולא משנה מאיזו סיבה אתה מקבל הפסד זה אומר שבשביל מור זה 1-0 אתה צריך להשלים איתו את המאץ' ואת דניס אתה חייב להילחם פעמיים.
למה אף אחד לא מחובר כאשר אני כן....
קרב מישהו???
Atrist Ninja - תרשם בבקשה לטורניר סוכות שלנו!!! אנחנו צריכים שחקנים, זה לא טורניר לתותחים.. לכל מי שרוצה.
הקישור להרשמה בסוף ההודעה!
Red dd - תרשם בבקשה לטורניר סוכות שלנו!!! אנחנו צריכים שחקנים.
הקישור להרשמה בסוף ההודעה!
הינה הקישור:
http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=45072
ניב איך הצלחת להפעיל את זה?
[לא שיש לי בעיה פשוט זה מעניין]
זה עובד הפוך על הפוך אצלך,יש כאלה שזה עובד רק בבוקר ואצלך זה הפוך איזה Lol
רוצה מולי? אצלי הוא עובד 24\7 בלי שכר [אני מעביד אותו קשה Xd]
בירוק?
עריכה:
יש לי בעיה עכשיו אני מוריד משחק אז זה יהיה לי איטי,אז עזוב
שמעו אני בwtf אחד ענק!
אז ככה הרכבתי דק ice barrier שמתמקדת עצם בשלושת הגנרלים(בעיקר בgrunard) ובעצם בעזרת magic tringale אני כביכול יספים את הזירה בגנרלים ועוד אייס ברייארים שיביאו ביטדאון די שבור....
עכשיו בהתחלה הייתי קצת סקפטי זאת הייתה די פאן דק כזאת אבל רק כשהתחלתי לשחק קלטתי תגדולה xd
דבר ראשון magic tringale זה קלף אדיר!!
הקרב הראשון של הדק שלי היה נגד סיקס סמוראי קיבלתי שליפה די טובה ולכן ניצחתי את הקרב כבר בתור השני(היו לי סולמן ובוק אוף מון הפוכים שמנעו זימון של שיאן והצפה של סיקס סמוראי ומיד לאחר מכן קיבלתי את מג'יק טרינגל בזמן וזימנתי את grunard שעזר לי להביא עוד אייס ברריארים) הנחתי שזה היה די פוקס אבל אחרי זה הגיע הקרב השני, נגד גרייבקיפרס!!!! הבנתי שהמזל שלי מתעלל בי אבל הבאתי שליפה די טובה אפילו יותר מהקודמת השמדתי לו נקרובאלי ומיד לאחר מכן בעזרת gantala הבאתי עוד grunard ושוב משם הדרך לניצחון הייתה קלה....
כבר אז התבהר לי שהדק הזאת היא בעצם טובה מכשחשבתי אם כי מיד לאחר מכן הגיע הדואל השלישי, אתם מנחשים נגד מי? גלאדיאטור ביסט! בהתחלה קיבלתי די שליפה מתה שלחתי בעזרת טרייד אין גראנארד לבית קברות ושלפתי שתי קלפים בסיום התור היו לי שתי rockless greed הפוכים, סולמן אחד וblizzed בתור מפלצת הפוכה, בעיקר ציפיתי לכוח שליפה הוא פתח עם פאקינג 4 קלפים הפוכים ולאניסטה במצב התקפה! אבל אז הגיע הנס, שלפתי 5 קלפים בסה"כ(4 מגריד ואחד בשליפה רגילה) ניטרלתי לו וואבאקו בעזרת סולמן.
והוא בעצם הגיע למצב כשהיד שלו ריקה ולי יש 2 magic tringale ביד! שתי גראנארד ביד! ראיהו ביד! ודאנס ביד! בסיום היו לי שתי גראנארד על המגרש בליזד, דאנס, וראיהו! הוא ברח עוד לפני שהתחלתי לתקוף!
וזהו קיצר סליחה על החפירה אבל אני די המום כאן רק חסר לי עכשיו להילחם נגד dw וסגרתי תסרייה xdd
הוא לא יכול להשתמש באפקט של הזירה כל עוד היא שלך. כי כתוב you can send. רק בעל הזירה יכול להשתמש.
לגבי phalanx הסתכלתי ב wikia ושם כתוב שב OCG הוא כן יכול אבל לא כתוב כלום על TCG. שאלתי בפבליק צ'אט ואמרו לי שכן וגם לדעתי זה הגיוני כי הוא מסולק מהזירה ואז חוזר. אבל לגבי זה אני לא בטוח.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אוקיי תודה, לגביי ה-pahalanx זה הכי מעניין אותי!
גם אני הייתי עושה זאת פעם, הרבה, תשאלו כאן את כל אלה ששיחקתי מולם...
עד שהתחילו להעיר לי אנשים... ואני לא מדבר על 1-2 אלה על 10-12 אנשים...
אז הפסקתי פתאום אני רואה שהוא עושה אז זה ועוד מספר שהוא עושה את זה!
מעניין אותי לדעת אם זה חוקי. כי האפקט אומר משהו אחד אבל עושה משהו אחר...
ואני משחק בדרגוניטי מעל שנה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)