Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 86 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1286
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי accelerator צפה בהודעה
    שמעו אני בwtf אחד ענק!
    אז ככה הרכבתי דק ice barrier שמתמקדת עצם בשלושת הגנרלים(בעיקר בgrunard) ובעצם בעזרת magic tringale אני כביכול יספים את הזירה בגנרלים ועוד אייס ברייארים שיביאו ביטדאון די שבור....
    עכשיו בהתחלה הייתי קצת סקפטי זאת הייתה די פאן דק כזאת אבל רק כשהתחלתי לשחק קלטתי תגדולה xd
    דבר ראשון magic tringale זה קלף אדיר!!
    הקרב הראשון של הדק שלי היה נגד סיקס סמוראי קיבלתי שליפה די טובה ולכן ניצחתי את הקרב כבר בתור השני(היו לי סולמן ובוק אוף מון הפוכים שמנעו זימון של שיאן והצפה של סיקס סמוראי ומיד לאחר מכן קיבלתי את מג'יק טרינגל בזמן וזימנתי את grunard שעזר לי להביא עוד אייס ברריארים) הנחתי שזה היה די פוקס אבל אחרי זה הגיע הקרב השני, נגד גרייבקיפרס!!!! הבנתי שהמזל שלי מתעלל בי אבל הבאתי שליפה די טובה אפילו יותר מהקודמת השמדתי לו נקרובאלי ומיד לאחר מכן בעזרת gantala הבאתי עוד grunard ושוב משם הדרך לניצחון הייתה קלה....
    כבר אז התבהר לי שהדק הזאת היא בעצם טובה מכשחשבתי אם כי מיד לאחר מכן הגיע הדואל השלישי, אתם מנחשים נגד מי? גלאדיאטור ביסט! בהתחלה קיבלתי די שליפה מתה שלחתי בעזרת טרייד אין גראנארד לבית קברות ושלפתי שתי קלפים בסיום התור היו לי שתי rockless greed הפוכים, סולמן אחד וblizzed בתור מפלצת הפוכה, בעיקר ציפיתי לכוח שליפה הוא פתח עם פאקינג 4 קלפים הפוכים ולאניסטה במצב התקפה! אבל אז הגיע הנס, שלפתי 5 קלפים בסה"כ(4 מגריד ואחד בשליפה רגילה) ניטרלתי לו וואבאקו בעזרת סולמן.
    והוא בעצם הגיע למצב כשהיד שלו ריקה ולי יש 2 magic tringale ביד! שתי גראנארד ביד! ראיהו ביד! ודאנס ביד! בסיום היו לי שתי גראנארד על המגרש בליזד, דאנס, וראיהו! הוא ברח עוד לפני שהתחלתי לתקוף!

וזהו קיצר סליחה על החפירה אבל אני די המום כאן רק חסר לי עכשיו להילחם נגד dw וסגרתי תסרייה xdd
    אהממ קצת יחס! xd
    ואת האפקט של פאלנאקס הוא יכול להפעיל כמה שבא לו כל עוד הוא עוזב את הזירה וחוזר

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תודה רבה לרן וגם למור, מור אני קראתי, זה מדהים באמת שכן, אבל לא היה לי ממש מה לכתוב. להגיד לך שאתה תותח אני הריי כבר לא צריך לא?!

אלון תקרא את השאלה שלי ואת התגובות, לגביי הפאלאנקס לא אתה רמית אלה אנשים רימו אותי!
    אבל מצד שני את הפאלאנקס הבאת באמצעות האפקט של הרביין שלי והוא שלא היית יכול להפעיל בכלל..
    אז אתה רמאי חבר! :d

ידעתי שזה חשוד... לא יכול להיות שהדרגוניטי מושלמים כל-כך.. לא חושב?

.

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    אהממ קצת יחס! xd
    מגניב! זה נראת חפיסה טובה. ניסיתי מזמן להכין ICE BARRIERS וזה היה רע. יש לי 2 שאלות: אתה שם בחפיסה הזאת את כל הקלפים המעצבנים שמונעים התקפות של רמה 4 ומעלה וכו'?
    וגם, לא היית בקטע של DESTINY BARRIERS? או שזו אותה חפיסה?
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    מגניב! זה נראת חפיסה טובה. ניסיתי מזמן להכין ICE BARRIERS וזה היה רע. יש לי 2 שאלות: אתה שם בחפיסה הזאת את כל הקלפים המעצבנים שמונעים התקפות של רמה 4 ומעלה וכו'?
    וגם, לא היית בקטע של DESTINY BARRIERS? או שזו אותה חפיסה?
    אני עדיין פשוט אני מעיץ תגנרלים יותר p: ועכשיו עשיתי לדק הזאת שדרוג ובמקום magic tringale שילבתי אותם עם דק פרוג p:

עריכה:הנה טעימה מהדק החדשה שלי(סייקיק):
    הוא ברח עוד לפני שהתור שלי הגיע! xddd וואו זאת דק עם פול פוטנציאל

5. משתמש מנוסה
    יפה מור! גם לי יש אחת, בין האהובות עלי. הכנתי אותה מזמן אז היא כזאת טובה כמו שלך. וסתם מתוך התעניינות: כמה קלפי מיזוג ( polymerization) שמת בחפיסה?

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

6. משתמש מנוסה
    כעיקרון 0 רגילים אבל שלוש של האלה בין בין סכרו לקלף רגיל(אלה שאם משמידים אותם כשהם הפוכים שולפים קלף)

7. היכל התהילה
    תמונה מדואל שלי עם ג'וליאן, השתמשתי בפאן דק של ג'וראק [טוב כל הדקים אצלי הם פאן דק XD חוץ מכמה בודדות]
    השתמשתי במלכודת והעברתי 5 דינוזאורים לבאניש, מה שהוסיף לי 2000 חיים ונתן לטיראנו שלי 5000 התקפה, גם בלי המהלך הזה המצב שלי היה מעולה, תסתכלו.
    P=

8. משתמש מנוסה
    p: הבאתי לפני כמה זמן גם הייפר סייקיק בלסטר וגם ultimater axon kicker בתור הראשון!!!!!!!!!

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יצא נחמד דניס,בחיים לא חשבתי שג'אנק יכול להיות שימושי כול כך

10. משתמש מנוסה
    xd אני במקום 6825 מכל dn! וכן זה הישג!

11. משתמש מנוסה
    xd אני במקום 6825 מכל dn! וכן זה הישג!
    יפה! אתה משחק הרבה בכחול יחסית? (יחסית לירוק)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

12. משתמש מנוסה
    רן רוצה מולי קרב?

13. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    תגיד טיגארו הג'וראק שבנית זה בעקבות הקרב נגדי? O:

מור כל הכבוד שאתה מצליח עם אייס בריאר תמיד הצלחה עם דק עם שם שנחשב לנחות זה מבורך והלוואי שיכול הייתי להבין יותר בכל מה שאמרת Xd למרות שטריאנגל נשמע לי מצבי קצת כי צריך 3 שונים אבל...
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

14. משתמש מנוסה
    מישהו קרב?

15. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    תגיד טיגארו הג'וראק שבנית זה בעקבות הקרב נגדי? O:

מור כל הכבוד שאתה מצליח עם אייס בריאר תמיד הצלחה עם דק עם שם שנחשב לנחות זה מבורך והלוואי שיכול הייתי להבין יותר בכל מה שאמרת Xd למרות שטריאנגל נשמע לי מצבי קצת כי צריך 3 שונים אבל...
    האמת שלא, בניתי לפני הטיראנו, הקרב נתן לי מוטיבציה לסיים את הדק ><''

עומר מה זאת אומרת ג'אנק?

עמוד 67 מתוך 86 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •