פורסם במקור על ידי
accelerator
שמעו אני בwtf אחד ענק!
אז ככה הרכבתי דק ice barrier שמתמקדת עצם בשלושת הגנרלים(בעיקר בgrunard) ובעצם בעזרת magic tringale אני כביכול יספים את הזירה בגנרלים ועוד אייס ברייארים שיביאו ביטדאון די שבור....
עכשיו בהתחלה הייתי קצת סקפטי זאת הייתה די פאן דק כזאת אבל רק כשהתחלתי לשחק קלטתי תגדולה xd
דבר ראשון magic tringale זה קלף אדיר!!
הקרב הראשון של הדק שלי היה נגד סיקס סמוראי קיבלתי שליפה די טובה ולכן ניצחתי את הקרב כבר בתור השני(היו לי סולמן ובוק אוף מון הפוכים שמנעו זימון של שיאן והצפה של סיקס סמוראי ומיד לאחר מכן קיבלתי את מג'יק טרינגל בזמן וזימנתי את grunard שעזר לי להביא עוד אייס ברריארים) הנחתי שזה היה די פוקס אבל אחרי זה הגיע הקרב השני, נגד גרייבקיפרס!!!! הבנתי שהמזל שלי מתעלל בי אבל הבאתי שליפה די טובה אפילו יותר מהקודמת השמדתי לו נקרובאלי ומיד לאחר מכן בעזרת gantala הבאתי עוד grunard ושוב משם הדרך לניצחון הייתה קלה....
כבר אז התבהר לי שהדק הזאת היא בעצם טובה מכשחשבתי אם כי מיד לאחר מכן הגיע הדואל השלישי, אתם מנחשים נגד מי? גלאדיאטור ביסט! בהתחלה קיבלתי די שליפה מתה שלחתי בעזרת טרייד אין גראנארד לבית קברות ושלפתי שתי קלפים בסיום התור היו לי שתי rockless greed הפוכים, סולמן אחד וblizzed בתור מפלצת הפוכה, בעיקר ציפיתי לכוח שליפה הוא פתח עם פאקינג 4 קלפים הפוכים ולאניסטה במצב התקפה! אבל אז הגיע הנס, שלפתי 5 קלפים בסה"כ(4 מגריד ואחד בשליפה רגילה) ניטרלתי לו וואבאקו בעזרת סולמן.
והוא בעצם הגיע למצב כשהיד שלו ריקה ולי יש 2 magic tringale ביד! שתי גראנארד ביד! ראיהו ביד! ודאנס ביד! בסיום היו לי שתי גראנארד על המגרש בליזד, דאנס, וראיהו! הוא ברח עוד לפני שהתחלתי לתקוף!
וזהו קיצר סליחה על החפירה אבל אני די המום כאן רק חסר לי עכשיו להילחם נגד dw וסגרתי תסרייה xdd