התכוונתי ג'ארק [הדינוזאורים] ג'אנק זה ארצ'טייפ שלפעמים יוסיי אוהב להשתמש בו [ג'אנק סיכרנו,ג'נאק ווריור וכו']
התכוונתי ג'ארק [הדינוזאורים] ג'אנק זה ארצ'טייפ שלפעמים יוסיי אוהב להשתמש בו [ג'אנק סיכרנו,ג'נאק ווריור וכו']
אני יודע מה זה ג'אנק, יש לי דק כזאת שבשלבי בנייה..
וג'וראק נראלי זה דק הדינוזאורים השימושי היחיד Xd לפחות הוא פועל!
זה גם אחד היחידים שהם גם ארצ'טייפ
דואל מישהו?
אני רוצה. אם אתה רואה הודעה זו, אל תגיב פשוט תיכנס לדואלינג ותתן לי הודעה פרטית שם. אין לי כוח לרענן את העמוד כל 5 דקות. יש לי Scraps חדשים :d
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
היה קרב טוב,סקראפ זה דק מוזר,משמיד את כול המפלצות בזירה שלך,זה מצחיק,אבל סקראפ דרגון המקורי [Scrap Dragon] זה קלף שימושי בכול דק שמשתמש בסיכרונים
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
בסוף הצלחתי למצוא את הקלף שעוזר לי ליצור את יכולת הלופ האדירה שלי,אם לא הייתי שולף את הקלף הזה עדיין היינו נלחמים נראה לי.
רק שתדע תכננתי להביא לך את סקראפ דרגון אבל אז נזכרתי ביכולת האדירה של ארצ'פילד והבנתי שזה הקלף שאני צריך בשביל להביס אותך.
אבל היה קרב טוב
xddddddddddddddddddddddddddd יואו הטימטום הזה מחרפן אותי להעתיק עלאק מזה להעתיק הרכבתי סקראפ בדואלינג עוד לפני שנרשמת ומחקתי אותה כי נמאס לי מהם, מזה להעתיק אם אתה משתמש בדק כזאת אז אסור לי? פחחח הצחקתם כל אחד ומה שבאלו תראו בטורנירים בין עולמיים אפילו, רק בטופ 10\8 יש לפחות 3 דקים של אותו סגנון או ארכטייפ....
עריכה:ניב תרגיש טוב אחי מקווה שאתה בסדר עכשיו
אני רוצה לבנות דק מקלורד אמפרור טוב,איזה מקלורד כדאי לי?
ווישל,סייקל או ג'נרל,או שאולי כדאי לי משולב ואת המקלורד של אפוריה [זה עם ה-4000]
תודה רבה רבה מור, אני מאמין שמיום ליום אני ירגיש יותר טוב עכשיו!
נ.ב.
הוא פשוט אומר את זה כי מעירים לו הרבה על שהוא מעתיק מאחרים XD
הם לא מבינים שכל עוד זה מטה דק זה לא נקרה להעתיק כי יש עוד 1000 כמוך שמשתמשים באותה חפיסה
נסה לשלב את זה באופן מסויים שתמצא לנכון, קודם כל תקרא את היכולות של הקלפים שאתה הולך להשתמש בהם ותתכנן קצת, אני הכי אוהב את הג'נרל!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)