מה גם אתה יצאת מהטורניר?
מישהו רוצה דואל?
מה גם אתה יצאת מהטורניר?
מישהו רוצה דואל?
חחח כן... אפילו שהוא לקח חפיסה תקועה... הוא תותח!
אז זה לא משנה, תאמין לי אני יודע בתכלס שהוא לקח את זה לצחוקים ולא כי מעניין אותו הטורניר.
הוא היה יכול בקלות לקחת איזה Infernity ולקרוע את כולם...
וחוץ מזה אל תתפסו ממני, אני יודע לשחק רק אם דרגוניטי. אז... אין לכם מה להתלהב.
אתה, דניס, רן, מור ועוד מלא... (אין כוח לרשום הכל, לא לבכות)
יותר טובים ממני.
ממש לא,ניב אתה ברמה שלי ואם לא אז מעל אחי אתה שחקן טוב ועומר וכל השאר אני מצטער על מה שאני הולך להגיד עכשיו אבל הרבה יותר טוב גם מאלו שציינת!
אני יודע שהוא יותר טוב ממני אבל הייתה לך שליפה גרועה,לא הכרת את הקלפים לא אשמתך,אם היית משתמש בדרגוניטי תוך 2-3 תורות הוא היה בהכנה להפסד.
צודק,אני מתפקד בינתיים עם בלאק ווינג,דרגוניטי ולייטסוורן,אין לי עוד רעיונות לדקים.
מישהו רוצה קרב?
אז מה, אז אתה תכיר עוד ותלמד עוד ניב זה לא כזה בעייתי ללמוד דק באמת שלא
ואלון מצטער על מה שאמרתי לא נתת לי לסיים וישר יצאת אז זה לא היה נשמע טוב
התכוונתי שהדק שאתה משתמש בה שמבוססת רק ל הבית קברות בחיים לא תצליח מכיוון שדק שמתבססת על משהו אחד ומפוקסת בו אף פעם לא עובדת אתה תמיד צריך גיבוי כלשהו וכן הדק שלי גם מבוססת רק על בניש אבל יש לי הרבה גיבויים
ניב היה קרב מעולה,רק שתדע שאם היית משתמש בדארק הול ואם לא עדיין הייתי מצליח לזמן את הדרקון שלי.
אבל היה קרב טוב,יפה שלמדת להשתמש בדק החדש שלך
ברור שהוא היה מנצח בעזרת חפיסה יותר טובה, sacred רק יצאו לOCG החודש והם לא בדיוק להיט או משהו חזק. אז במקום להשתמש בחפיסה חזקה בחרתי לשחק איתם. כרגע יש להם רק 8 מפלצות מתוכם 2 אקסידים, אז לבנות דק זה פשוט לתקוע את כול המפלצות בפנים.
יותר כיף לשחק במשהו לא מוכר בכלל מאשר משהו חרוש.
wtf?!!!!!!! סוף סוף סוף סוף מישהו שחוב כמוני xdd
כעיקרון בניתי דק sacred לפני שלושה ימים ככה והיא עובדת לי דווקא די נחמד היא לא כזאת תקועה יש הרבה אופציות חזקות כמו להציף תזירה בעזרת pollux או להביא xyz רמה חמש במהירות(שזה באמת הטופ של הxyz סתם חחחח) ובאמת לא נשאר לך יותר מדי חוץ מלתקוע בפנים את כל המפלצות אבל בסה"כ דק נחמדה מאוד
אני משחק עכשיו עם macro saturn דק שבעזרת מקרו וכו' עוזרת להביא את saturn מהבניש
תגידו יש לכם רעיון לדק כאוס טוב?
אני לא מצליח לחשוב על דרך ליישם אותו,אני יודע שלרוב שמים לייטסוורן אבל אני מחפש כאוס טיפה יותר מקורי
אולי תנסה משהו עם פיות, יש גם כאלה פיות שצריך בשבילם אחד fairy light ואחד dark fiend.(דומה לכאוס). אם אתה רוצה זה יכול אולי להיות שילוב מעניין. ד"א מה זה sacred deck? לא מצאתי באינטרנט..
עריכה: שכחתי להגיד: כל הכבוד עומרי! ניב שחקן מעולה! זה שניצחת אותו אומר שגם אתה מעולה (למרות שלא ראיתי אותך משחק).
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אלה מפלצות אור חדשות חפש את זה בדואלינג תמצא
תודה~
http://yugioh.wikia.com/wiki/Sacred זה בערך כל המידע שקיים עליהם
ביחד איתם גם יצאו מפלצות חושך חדשות בשם Verz אבל חוץ מאיזה אקסיד נחמד ומפלצת שיכול להיות שבעתיד יהיה לה שימוש גדול יותר הם לא משהו
מישהו רוצה קרב?
יש לי דק חדש שמזמן לא ראיתי שמישהו משתמש בו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)