ניב אל תגזים אני לא יותר טוב ממך
עומר אפשר לנסות, אבל תדע שיש ל לוסטים לאחרונה מדי פעם..
ניב אל תגזים אני לא יותר טוב ממך
עומר אפשר לנסות, אבל תדע שיש ל לוסטים לאחרונה מדי פעם..
שמע זה דק ניסיון אז אני לא יודע אם הוא טוב אם יש לוסטים אז זה יהיה מבאס כי אני לא אדע את הכוח של הדק כמו שצריך
אתה רוצה לנסות או לא?
עכשיו אני מחובר מלא זמן ואין לי עדיין לוסט..
אני פותח בירוק
ניב צודק, ואני בטוח שניצחון עם דק אחר שהמהלכים בו כבר לא אוטומטיים בשבילו הם פי אלף יותר מהנים וחשובים, ומלמדים.
אני שמח שעומר הסכים להצטרף[אחמ אני הבאתי אחמ] ושמשחק עם סקארד, זה גורם לי לפחד ם:[הבנתם? סקארד?]
בכל אופן, הרבה משתתפים, קרבות מפתיעים, בהחלט הטורניר הגדול שהיה כאן
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני יודע שאני צודק, זה רק מראה כמה שהם תופסים ממני לחינם, שאל את עמרי וגם את עומר שצפה, עשיתי שטויות בלי סוף הוא תיקן אותי מיליון פעם. אשכרה שיחק בשביל שתינו!
בקשר לטורניר, באמת הטורניר הגדול שהיה כאן, צריך עוד שתיים ואני עובד על זה.יש את Ilan שממש רוצה להצטרף ולא מצליח בגלל הלוסטים.
ויש עוד אחד שרוצה להירשם.
עדיין לא עניתם לי:
אם אני יביא ישראלי שלא רשום לפורום והוא ישחק בטורניר יפריע לכם???????
בדיוק ואם אני לא טועה זה סאקרד חחחחחחחחחח אבל אהבתי תמשחק מילים
עכשיו אני משחק דק ספינקס-ביסט-הורן-סקיל דריין
שזה משהו בסגנון הזה חחח:
בחלק של ספינקס לא נראלי יש מה לפרט
בארברוס+הורן+סקיל דריין=מפלצת של 3800 עם כוח שליפה
וורוולף+הורן=מפלצת של 2800 עם כוח שליפה
כל אלו+טנדר קינג=beatdown =]
אני לא רוצה להיות זה שילחם נגדך ונגד החפיסה הזו.
אני מנסה לחשוב על דק חדש
חחחח עומר קרב טוב אבל בינינו שליפה גרועה כמו זאת לא ראית בחיים הא?
נכון,אבל אם היית מחזיק מעמד 3-4 תורות הייתי מפסיד,אבל הבנת למה השתמשתי בדארק הול על וולף של נכון?
כעיקרון לא לא שמתי לב אחי למה שהראת לי
תסביר
וד"א 201 נצחונות!!!! xd
היה לי את Gorz ביד,ואם היית מתקיף אותי ישירות הייתי מקבל מפלצת חזקה במיוחד במקום ה-Wulf הזה
וואווו אתם לא מאמינים, ממש השתפרתי אם הדיסטר דרגון!!!
וזה תוך שני טורות חברים, וכן הוא ברח כפי שאתם רואים...
קרב ליפני זה שבתמונה:
עשיתי את ה-מהלך של הדק, זימנתי את ה-FHD והוא כנראה חיכה שאזמן אותו בשביל להרוס אותו (בתכלס' זה תענוג להרוס אותו ברגע שהוא מזומן XD)
בכל מקרה אני צפיתי את זה.. ושמתי הפוך את De-Fusion טור ליפני כן.. שהוא השמיד אותו השתמשתי בזה והבאתי לזירה את כל אלה ששמשו לי את הזימון וזה כאילו הוא לא השתמש במלכודת בכלל, סתם בזבז.
שזה: White Night Dragon, Dragunity Arma leyvaten, Red-eye meatal darkness X2, Totem Dragon.
ואם התותם הקרבתי וזימנתי את Material Dragon או איך שלא קוראים לו (זה אם ה-2400 התקפה)
חחחחחחחחחחחחחח אחי בלי להעליב זה לא מהלך נכון משמ לא דבר ראשון היה לך קלף הפוך לא היית בכלל יכול לזמן אותו דבר שני וולף היה לגיבוי בכל מקרה אתה סתם ויתרת עליו וביזבזת דארק הול
ניב:פששש יפה אחי אתה רואה אמרתי לך שבסוף תצליח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)