כמה קרבות שיכלתי לנצח והקונקשן לקח לי אותם...
עריכה: אחח... שחקן זומבי ניסה להתלהב עליי "אתה תפסיד, זה החימום שלי" וכו'. וחכו להמשך תראו איזה לוזר.
הביא לי טרישולה על תור ראשון[שילוב של פוליש למזוקי עם מאסטר שזורק באלב], נתתי לו תוורנינג, היה לי גם פיינדיש צ'יין לתקוע לו, משם הוא מנסה להתאושש.
בהמשך הקרב לי יש כבר אקסיד[[בעצם תור אחרי]] לאגיה שהוא כמו סולמן למי שמכיר, ואיתו הפוכים וטאנדר קינג. אני תוקף, יש לו 2 הפוכים. מפעיל האנטד! ידעתי שמביא טרישולה[הביא בסוף טרופר] ואמרתי... אם אני מנגד עם אקסיד, ואז חוטף מהשני מירור... מה אעשה, אין לי מפלצות ביד גם! אעדיף לבזבז שרינק\צ'ליס, להחליש תטריש ולהביסה, ולשמור על היכולת של האקסיד! לא מנגד האנטד, הוא מביא טרופר ומגיב בטורנטיאל!!!!!!!!!!!!!!1 צדקתי, והפעם ניגדתי עם האקסיד.
תור אחרי בא לתקיפת ניצחון, אני מגלה ריפר, אז הפעלתי עליו צ'ליס שפוצץ אותו וgg חחח, בניתי תג'וראק באמת טוב ומאוזן זה לא סתם!
אה ולמה הוא ממש לוזר? כי אמר על האקסיד "אני בטוח שהאפקט שלו מביא אותך לMF2 ומסיים תBF"....
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בדיוק מה שאמרתי לו, לזה הוא לא ענה.
ודניס נכון שזה לא מתקרב למה שהשקעת בירוק, אבל זה לא פייר מצידך אחריי כל מה שנתתי לבוא אליי בטענות לסגירה כהאשם כאן הוא לא אני!
אתה יודע איזה מדכא זה אחרי כמה שניסיתי שזה מתפוצץ לי בפרצוף???
ועוד לי בעיקר שאני אחריי ניתוח ואני כמו במאסר כאן בבית אסור לי להתאמץ ולהתאמן ואני כל היום על המחשב המזורגג הזה.
אבל סבבה. מבין שלא התכוונת אלי.
אבל עזוב, לא רוצה לריב איתך סתם... יהיה פשוט חבל ליצור איתך חיכוך, ועוד מיותר!
כאילו באמת... אני ינסה שוב בפסח. חופש ארוך של חודש. אם גם שם זה לא יצליח אז חבל לי על הזמן באמת!
מישהו רוצה דואל?
אני רוצה. עם ה Scraps
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אני פותח בירוק
נמאס!!!!!!!!!!!!!!!
כמה לוסט קונקשן ולאגים ועוד בבוקר שיש 1000 שחקנים ולא 5000!!!!!
אביב
Evil hero dark gaia פשוט שבור מידי לזמן אותו עם 4300 התקפה מי יכול על זה
אני אגיד לך מי, אוטופיה יכולה על זה O::::
אביב
גם Skill Drain מנטרל את היכולות שלו.
זו בתכלס הייתה בדיחה אפשר לתת מלא דוגמאות למרות שלפי דעתי אתה טועה כי אמור להיות קסם או משהו שאומר שאי אפשר להפעיל ק\מ[או רק היריב] להמשך התור[זה חלק מהאסטרטגיה של הדארק גאיה] משמע לא תוכל להגיב לדארק גאיה
אביב
אולי בקרוב תישאר מחובר
אביב
אבל הדק שאני משתמש זה בכלל לא דק של דארק גאיה הוא סתם מן בונוס כזה שם שהוא בא המשחק כביכול אמור להגמר שם או שאני סתם חייב לזמן אותו למקרה חרום שזה כמעט אף פעם לא קורה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)