מישהו רוצה מולי?
מישהו רוצה מולי?
טוב, דק נסיון בבקשה [אם יש לך] אם לא אז פשוט דק חלשה, לא סגור על הדק.. ולא ניסיתי אותה עדיין
זה דק די חדש גם אני פותח
ממש דוגמה מצויינת...
דאבל פוסט אסור בכל מקום... גם בנו"דים למינהם.
חוץ מיזה הוא משתמש חדש, מה אתה קופץ עליו?
בכל מקרה לדעתי זה מפגר, ואני לא מוכן לשוטיות האלה. אתם רוצים לנעול??? תנעלו. לא מזיז לי הרבה.
גם ככה כבר אין פה אף אחד ורק מידי פעם כותבים כאן "מישהו דואל?" "קרב מישהו?" ומתוך כל ה-21 רשומים יש אולי 4 שמגיבים פה, גם זה בלחץ.
וזו לא התחצפות, אני אומר את האמת. תסתכל בעצמך אם אתה לא מאמין לי.
משתמש חדש שעשה מלא עיברות הוא הקפיץ,הוא עשה דאבל [יותר מפעם אחת] אז הוא חדש שאמור לדעת את החוקים כבר.
וזה באמת לא התחצפות זו הבעת דעה מוצדקת.
ואני מעדיף להשאיר את הנושא הזה למרות שאתה צודק שרק מעטים פה קובעים קרבות.
אני מתכנן לעשות מדריך על שיטת הדירוג ב DN. הבנתי את ההרקע התיאורטי, עכשיו אני צריך לעשות ניסויים. מישהו מוכן לשחק איתי בשחקן חדש שפתחתי? קוראים לו test4 והסיסמא היא 1234. כל מה שצריך זה ללחוץ admit defete בהתחלה, ככה כמה פעמים.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
לי אין בעיה אני פותח [אני אהיה הרגיל שלי ואתה תהיה הטסט טוב?]
לא, זה הרעיון, אני צריך שני שחקנים נייטרילים בהתחלה. אחר כך אני יכול להפסיד לך כמה פעמים.
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
לא הבנתי אתה פתחת 2 שחקנים חדשים אחד אתה תפעיל אחד אני שנינו נלחם בכחול ואתה\אני נעשה כמה פעמים Ad?
ואחרי זה נלחם ברגיל?אתה עם הרן-y ואני עם דרקנסאנג'ל?
לא, יש שני שחקנים test3 ו test4. תיכנס בתור test3 (הסיסמא 1234). ואז אני אעשה כמה AD.
אחר כך אם בא לך, תיכנס בתור השחקן האמיתי שלך, ונעשה את זה שוב.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אוקיי אני פותח [בכחול נכון?]
ואו מה הולך עם ה DN מאז ששינו את כל המשחק ל hellowon נדפק המשחק אני נכנס לכתובת פוף מסך שחור ולא מגיב עוד הייתי אצל סבתא שלי שישי שבת פעל מצויין עם הרקע החדש וכל הדברים החדשים מה צריך לעשות?
נסה לנתק ולחבר את הראוטר או להיכנס ולחכות 20 דקות ולראות מה קורה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)