Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    זה כנראה לא התזמון הכי טוב לפתוח כזה נושא כאשר אני מתגייס בדיוק בעוד 15 יום, אבל אולי נוכל לעשות את זה עכשיו אם יהיו קצת משתתפים ורציניים ם:

- נושא הסקר: האם אתם[ואפילו להתחיל מרק 4 משתתפים רציניים שכן יכולים לעשות את זה במיידי] לעשות גם טורנירים שונים מהרגילים, ועם רעיונות מיוחדים? אפשר לכנות אותם טורנירי נושא.
    דוגמא: כל המתמודדים צריכים לבנות דק שמכיל 3 לבל איטר.
    או: כל אחד עושה את הגרסא שלו לbw.
    וכו'.
    יהיה מעניין לראות איך כל אחד בונה משהו בגרסא שלו, ולראות בסוף מי מנצח.

- הצעה 2 שארצה לבדוק: האם לדעתכם צריך לעשות מן ניקוד, לתת מן נקודת זכייה שמראה על כבוד לשחקן שזכה בטורניר ויהיה מן היכל תהילה כזה? מצד אחד אנשים אולי יהיו תחרותיים בגלל זה, מצד שני זה יפה שמי שמנצח מקבל כבוד ולא כאילו נשכח.

אם אתם בעד לפחות נושא הסקר, אוכל לארגן רעיון לתחרות ולפתוח ממש לאחר שנראה שיש אנשים רציניים שרוצים[אפילו 4 כולל אותי משמע רק 3 בשביל הטורניר נושא הראשון], ונקיים את זה תוך פחות מ15 יום ם:::
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני חושב שהרעיון עם ה-bw יכול להיות נחמד

3. משתמש מנוסה
    פשש רעיון מקורי אני בעד אבל בלי לתת הגבלות מטומטמות כאלה כמו בלי להשתמש באקסטרה דק או להכנס קלף ספיצפי 3 פעמים(במקרה של לבל איטר זה דווקא סבבה אחלה קלף שמועיל מאוד אבל נגיד קלף כמו טיטאניל או לייט אנד דרגון(אלא אם כן זה פרוג מונארך ואז זה כבר סיפור אחר)

4. משתמש מנוסה
    יש לי רעיון טורניר שאסור בו להקריב או שמותר להשתמש רק במפלצות אור וכו'

5. היכל התהילה
    דווקא אם אני נותןכ מה קלפים שצריכים להיות או קלף אחד זה יותר מעניין מהדוגמא[שיש עוד הרבה כמוה ומסוגים שונים] של הbw, כי Bw אתה רק עושה מה שאתה חושב לנכון לדק ואולי סתם מכניס דברים מקוריים להפתיע, בהגבלות אתה בונה דק שלם שצריך להסתדר עם הקלפים שאני נותן ואולי אפילו להשתמש בהם לטובתו

עריכה: לא מדובר בהגבלות של ממש כמו בלי אקסטרה אלא נגיד קלפים שצריך להשתמש[למרות שאם אנשים ממש ירצו זו אפשרות]
    אביב

6. משתמש מנוסה
    יש לי עוד מלא רעיונות למשל שבכול תור שולפים שני קלפים או שמתחילים את המשחק רק עם קלף אחד או שאסור לשנות מצב של מפלצת להציע עוד רעיונות?

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    יכול להיות נחמד.. אבל אני כמו מור, נגד הגבלות..

עוד משהו: הטורניר של ארבע אנשים זה לא טורניר, זה יכול להגיע ל-4 משחקים מקסימום!

כי חצי גמר זה עדיין מאטץ' ובגמר אין מאטץ' אף פעם.

.

8. היכל התהילה
    אוקי אענה להכל בחלקים Xd
    א.רעיונות של הגבלה וחוקים כמו שליפת 2 קלפים בכל תור הם לא טובים, רק דברים שקשורים לבניית הדק עצמו.
    ב.ההגבלות האלו הם למען יצירתיות, אני לא אומר בלי אקסטרה ובלי מלכודות אלא פשוט תיקחו כמה קלפים ותצליחו לשלב אותם בדק בצורה הכי טובה, אבל לא אמרנו שחייבים. אני אגב מעדיף את זה מאשר לבנות דק שאני לא סובל כמו Bw וגם לא אבזבז תזמן בלבחון תבנייה שלי כך שאצטרך לנחש מה עובד ומה לא. למרות שאפשר לתת דק מעניין כמו פורצ'ן ליידי שלא מכירים וזה אתגר אמיתי, מאשר Bw לדוגמא שגם לא הכי מעניין.
    ג.גמר זה תמיד מאטץ', מי אמר שלא? גמר זה מאטץ'.
    ד.לא חובה שזה יהיה נוקאאוט. אפשר כולם נגד כולם ואז ה2 בעלי הנצחונות הכי גדולים עולים. מחישוב שלי זה יוצא 7 קרבות כולל הגמר. ואם יש תיקו בין 2 מתמודדים על עלייה לגמר, אז זה מאטץ' שובר שוויון משמע 8 וכו'.
    אביב

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    רעיון מעולה.
    אני אשתתף אם יהיה.
    קפם מסוימים,סוגים מסוימים,קלפים אסורים וכו' זה יכול להיות אדיר!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    אוקי אענה להכל בחלקים Xd
    א.רעיונות של הגבלה וחוקים כמו שליפת 2 קלפים בכל תור הם לא טובים, רק דברים שקשורים לבניית הדק עצמו.
    ב.ההגבלות האלו הם למען יצירתיות, אני לא אומר בלי אקסטרה ובלי מלכודות אלא פשוט תיקחו כמה קלפים ותצליחו לשלב אותם בדק בצורה הכי טובה, אבל לא אמרנו שחייבים. אני אגב מעדיף את זה מאשר לבנות דק שאני לא סובל כמו Bw וגם לא אבזבז תזמן בלבחון תבנייה שלי כך שאצטרך לנחש מה עובד ומה לא. למרות שאפשר לתת דק מעניין כמו פורצ'ן ליידי שלא מכירים וזה אתגר אמיתי, מאשר Bw לדוגמא שגם לא הכי מעניין.
    ג.גמר זה תמיד מאטץ', מי אמר שלא? גמר זה מאטץ'.
    ד.לא חובה שזה יהיה נוקאאוט. אפשר כולם נגד כולם ואז ה2 בעלי הנצחונות הכי גדולים עולים. מחישוב שלי זה יוצא 7 קרבות כולל הגמר. ואם יש תיקו בין 2 מתמודדים על עלייה לגמר, אז זה מאטץ' שובר שוויון משמע 8 וכו'.
    גמר זה מאטץ'?!?!?!?!
    הייתי בטוח שגמר זה משחק אחד ודיי..

.

11. היכל התהילה
    מה קרה לך, מישהו קיבל יד פותחת גרועה ובגלל זה הפסיד כל הטורניר? חחחחחח

אולי אפתח מחר נושא לטורניר כזה ואקרא ל3 רשומים כולל אותי שזה יהיה כולם נגד כולם[משמע כולם יזכו לשחק נגד כולם ואז יהיה גמר ל2 עם הרקורד הכי טוב]

למרות שאין לי הכי מושג מה לעשות, מה אתם מעדיפים, לתת נגיד משימה[סתם דוגמא, סתם דוגמא] לבנות דק שיש בו 9 קלפים במיין עם השם Junk, או סתם משימת דק כמו הbw רק אחר
    אביב

12. משתמש מנוסה
    משימה משימה זה כל הקטע למרות שבד"כ משימה רגילה תהפוך למשימת דק למשל אם היית אומר את זה כבר הייתי מרכיב דק של קוויקדראו דנדי

13. היכל התהילה
    כן ברור אם משימה אז לבנות דק סביב משהו מאתגר ואולי שמצריך יצירתיות הרי כל דבר יהפוך בסופו של דבר לבניית דק Xd
    אביב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •