Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28
  1. משתמש מנוסה
    אני לא מאמין אנשים תאמינו לי המשחק פלאטניום הוא שווה יותר ממה שחשבנו אין לכם מושג מה קרה לי בפוקס אני עשיתי מה שSTM אמר לי לעשות הגעתי לפאל פארק דברתי עם פרספור אוק גם בבית שלו הוא אמר לי שיש 3 פוקמנים אגדיים ארטיקנו זאפדוס ומולטריס ברחבי שינו הגעתי לאזור 117 בפוקס יצא לי ארטיקנו אוקי עכשיו לחלק המעניין אחרי שעברתי את הליגה וחזרתי לעיירה של פרפסור בראן דברתי עם דון היא מחוץ למעבדה היא הלכה פתאום לדשא מצד ימין דברתי איתה ואחר כך היה משהו בשדה כזה מהיר היא חזרה אחר כך לאותו מקום אחרי כמה דקות של הליכה בחיפוש פוקמנים תנחשו איזה פוקמון יצא לי ברמה 30?ראיקו הפוקמון האגדי עכשיו אני שואל את עצמי למה לא רשמו את זה בסרבי כי חפשתי בסרבי ולא היה רשום שם האם יתכן שיש עוד אגדיים כמו הכלבים האגדיים בפלאטניום ולא יעדנו על זה?הובכן הוכחה שמצאתי את ראיקו והוא בורח אחרי קרב אחד סורי על ההצפה אבל הייתי חייב לעדכן את כולכם ואל תגידו לי שזה באג או משהו זה אמיתי אחר כך שמרתי וראיתו את ראיקו בפוקדע בהחלט מעניין מה דעתכם?

2. מייסד האתר והפורום
    חבל שלא הבאת תמונת מסך ,
    ואתה לא יודע כמה קשה לקרוא את ההודעות שלך , אתה רושם הכל בלי לרדת שורה ולעשות סימני פיסוק זה ממש ממש קשה.

3. משתמש מנוסה
    אני לא מאמין!!!
    אתה משקר?
    דייי!!!!!!!11

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

4. משתמש מנוסה
    אחי אפשר לקרוא את ההודעות שלי פשוט תקרא משפט משפט אל תנעלו את הנושא הזה אני באתי לפה בשביל לעדכן אותכם אם יצא לי ראיקו בשדה אין סיבה שלא יצא לי גם אנטיי וגם סויקון מי היה מאמין שיש אותם בפלאטינום איזה עולם קטן תנסו לעשות מה שאני עשיתי עם דון ותסתובבו בכל השדות במשחק עד שיצא לכם פוקמון אגדי משלושת הכלבים אפשר לדון גם בנושא הזה על מה שאתם רוצים כמו מה דעתכם על כל זה ואם יש משהו שאתם יודעים ואחרים לא יודעים על אגדיים או אל כל נושא אפשרי אז תגידו אבל הפעם שיחקו אותה במשחק פלאטניום אפילו בסרבי לא רשום את זה איזה קטע

5. היכל התהילה
    יכול להיות באמת שזה מה שקורה.
    אלא אם כן באג XD
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

6. משתמש מנוסה
    איזה באג בראש שלך?אני משחק במשחק פלטאניום בהורדה שיש בנעוץ כולל האמילטור זה לא באג אחי עובדה ששמרתי אחר כך ושהפעלתי את המשחק ראיקו היה אצלי בפוקדע פשוט לא ידענו שיש עוד אגדיים במשחק מהדורות הקודמים ועכשיו יצא לי אחד בפוקס זה נס משמיים סוף סוף גילנו אייך אפשר להשיג אותם בפוקדע

7. היכל התהילה
    מזל טוב.
    כנראה אתה הראשון שגילה XD
    Go ♥

לשעבר:
    ואולי גם בעתיד =]

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אם ככה, כנס לפוקדע שלך ותלך לבערך למספר 240 וראיקו אמור להופיע.
    צלם את זה ותראה לנו את התמונה.
    בנוסף תוכל לראות איפה הוא נמצא.

אגב בפעם הבאה תכתוב כותרת נורמלית.
    ובכלל תכתוב עם רווח של שורה בין משפט למשפט ועם נקודות ופסיקים.

9. משתמש מנוסה
    חח טוב סליחה אני יודע שאני כותב קצת לא ברור אבל זה בגלל שהתרגשתי מראיקו בכל זאת אחי אף אחד ניראה לי חוץ מיפנים ואמרקאים לא עלו על זה שאפשר ללכוד עוד אגדיים בפלאטניום העשה כל מאמץ בשביל לצלם את זה למרות שזה קשה כי זה בתוך האימלטור של DS

10. היכל התהילה
    אז מה?
    יעש לי תוכנת צילום פשוט מצוינת שאני משתמש בה במדריך שלי.
    Go ♥

לשעבר:
    ואולי גם בעתיד =]

11. משתמש מנוסה
    שמתי לב שיש לך תוכנה כי ראיתי את התמונות שלך במדריך אבל זה לא אומר שכל אחד יודע להשתמש בתוכנה שלך אני זז לישון עכשיו שיהיה לכם לילה טוב ובבקשה מנהלים לא לנעול את הנושא הזה תיראו כמה מגיבים מההפתעה הזאת אנסה להשיג תמונה של הפוקדע שלי אבל אני לא מבטיח כלום שיהיה לכם חג שמח ולילה טוב ולא לנעול את הנושא אני מתחנן לא כל יום יצא לי משהו לעדכן אותכם בו

12. משתמש מנוסה
    אולי זה הולך ככה:
    פוקימון התחלתי = אגדי
    פיפלופ= ראיקו
    צ'ימצ'אר= סויקון
    טורטויג= אנטי

עם מי אתה התחלת?

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by אופיר13@Oct 13 2008, 02:20 AM
    אולי זה הולך ככה:
    פוקימון התחלתי = אגדי
    פיפלופ= ראיקו
    צ'ימצ'אר= סויקון
    טורטויג= אנטי

עם מי אתה התחלת?
    אי אפשר לישון אצלי בבית יאלה אחי הקטן לא מפסיק לבכות ודרך אגב אחי אתה לא יכול לפרגן קצת?תחשוב על זה למה שהם יעשו את זה אותו דבר כמו באדום אש וירוק עלה זה יהיה פסימי לחלוטין אם כבר עשו משהו חדש עשו גם את שלושת הכלביים האגדיים גם את שלושת הציפורים האגדיות וגם את שלושת הרגים וכל זה בפלאטינום את הרגים אני לא יודע בדיוק אייך ללכוד אבל מה שבטוח זה לא כמו שאתה אמרת ואני מאמין שיש את שלושת הכלביים גם בפלטאניום פשוט צריך סבלנות מה שאתה אמרת תקף רק לאדום אש וירוק עלה

14. משתמש מנוסה
    חזק אני ינסה את זה בDS ואז אני יגיד לך אם זה באג או לא..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

15. משתמש מנוסה
    איזה חזק זה אם יש גם את סויקון אנטיי וראיקו במשחק...

בר המלכה&#33;

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •