Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    כל פעם אני רודף אחריו והוא בורח ואני רוצה להזכיר שהוא רק רמה 30 אני חייב ללכוד אותו ואולי גם למצוא את סויקון ואנטיי עכשיו תקשיבו יש כמה מתקפות שיגרמו לו לא לברוח אחד אם אני מרדים אותו 2 אם אני משתמש באובופט אז אז עליו משהו שהוא לא יוכל לברוח מהקרב וגם יש עוד דרך שנקראת LOOK משוה כזה שמשתמשים בה זה עוזר לפוקמון לא לברוח אתם יכולים להמליץ לי על פוקמנים שמסוגלים ללמוד מתקפות כאלה או אחרים וגם מה לזרוק על ראיקו דאסק בול או אולטרה בול מה ההבדל בנהם?

2. משתמש מנוסה
    קשה לי להאמין שראית את ראיקו...אתה יכול להביא תמונת מסך של ראיקו בפוקדע שלך?

בר המלכה!

3. היכל התהילה
    קודם כל תחשמל אותו.
    תרודי את החיים שלו עד הקו האדום ואם הוא בורח לך כל הזמן תשתמש במתקפה mean lock.
    תשתמש אך ורק באולטרה בולים וזהו.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

4. משתמש מנוסה
    אוקי תודה על העצות ודאלגיה פאקליה אל תאמין אני גיליתי משהו בפלאטניום שאחרי כמה משימות שאני לא יודע אייך לציין אותם אז אפשר לתפוס כמה אגדיים שבכלל לא ידענו עליהם וסורי אבל אין לי תמונה דרך האמילטור וגם אין לי תוכנה של צילום תמונות וגם אם היה לי לא יודע אייך הייתי יודע לצלם ולעלות את זה לפורום ואני שאלתי אסטרגיה לקרב נגד ראיקו שאמרת שקשה לך להאמין לי שנלחמתי נגד ראיקו זה היהי ספאם כי נתת תשובה שגויה ולא קשורה למה ששאלתי פעם הבאה תסתכל מה שואלים אותך ואל תגיד שקשה לך להאמין אם אין לך משהו טוב להגיד אז תחסוך מילים ותקרא חוקים
    Sneaky המתקפה שאמרת איזה פוקמנים יכולים ללמוד אותם יש לך מושג?

5. היכל התהילה
    אם אתה רוצה שלח לי את השמירה שלך ואני אצלם אותה.
    או שתסתכל במדריך שלי לפנינה ויהלום יש שמה את התוכנה להורדה ואיך לצלם.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

6. משתמש מנוסה
    וואי למה אתם כאלה נאיבים מה קרה תפרגנו אני לא מתכוון לשבור את הראש בהלעת תמונה יצא לי ראיקו ברמה 30 והמוזיקה היא רגילה היא לא כמו שולשת הציפורים האגדיות למרות שהוא אגדי המוזיקה שלו כמו הפוקמון האגדי הזה שהיא נקבה ברמה 50 אני לא צריך אמונה שלך או של השני תנסו לעשות כמה משימות במשחק עד שדון תילך איתכם לאיזה שדה מחוץ למעבדה של העיר השניה תיראו משהו כזה מהיר בשדה ותתחילו לחפש בכל המשחק את שלושת הכלביים האגדיים האלה ובגללכם סטינו מהנושא ואני לא מתכוון לענות שוב על האמונה שלכם בי או לא אלה רק במשהו שקשור לפתיחת הנושא עצמו שאתם אומרים אנחנו לא מאמנים לך שיצא לך ראיקו זה נקרא ספאם תקראו חוקים שרק אתמול STM עשה אותם חדשים

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    פשוט-תשחק בלילה, תשתמש נגדו בdusk ball.

אבל קודם-תגרום לו שלא יברח ע"י המתקפה mean look (גסטלי לומד אותה וגם זובאט).
    ואז תוריד לו חיים ואז dusk ball.

8. משתמש מנוסה
    תודה לך STM סוף סוף מישהו עם תשובה הגיונית שקשורה לנושא תלמדו ממנו הוא באמת בן אדם 10

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •