פוקימון המסע של יונתן
--------------------------------------------------------------------------
דמויות:
יערך בהמשך..
טיסון
ספוילר
פרקים:
פרק 1-תגובה 1
פרק 2-תגובה 27
פרק 1-המסע מתחיל
נער בשם יונתן,עומד להתחיל את מסע הפוקימונים שלו.
עולם הפוקימון הפך למסוכן מאוד,לכן אפשר להתחיל את המסע רק מגיל מבוגר.
והסיפור מתחיל: אני קם מהמיטה במהירות,כדי שאוכל להתחיל לארוז את כל הדברים שלהם אזדקק במסע.
לאחר מכן,אני הולך לקחת משהו לאכול.
אני ניפרד מהמשפחה ויוצא לדרך.אני משחרר את אופני ההרים החדשות שלי מהשלשלאות שקשרו אותם.
עולה במהירות ומתחיל ליסוע עליהן,פתאום אני רואה נערה עם שיער ארוך,צבעו חום כאדמה כהה לובשת חולצה בגווני אדמדם-כתמתם,ומכנסים בגווני דובדבן,באופן מידי אני מזהה אותה כאליס,נערה נוספת העומדת לקבל פוקימון.
"שלום."
אני אומר לה ותוך כדי שאני מדווש בדוושות האופנים במהירות,אליס ממשיכה ללכת ותוך כדי אומרת "שלום גם לך,אני יכולה לקבל טרמפ על האופנים?" שואלת אליס "כן" אני אומר בהנהון חיובי.
אני מגביר את המהירות בגלל פשר הדבר שאליס הצטרפה ורואה את המעבדה בפתח "הגענו" אני אומר ואליס יורדת מהאופנים,"תודה." משיבה.
אני מנסה לשקשק את מנעול הדלת ורואה שהדלת נעולה לא הגעתי בזמן איך המעבדה עדין נעולה? אשאל את עצמי בהפתעה
ואוציא את הפלאפון שלי,אבדוק את השעה ואראה שזה בדיוק בזמן "מוזר" אמר אליס במבט מופתע התחלתי לשחרר שוב את השלשלאות
אבל אז ראיתי משהו,שני אנשים די גבוהים ולבושים במדים שחורים עם הסמל R בידיהם שק מלא בפוקדורים מיד הבנתי שאלו צוות רוקט ושהם גנבו את הפוקדורים מהמעבדה.
"אתם אבודים" אומר אחד האנשים ושלף פוקדור מהשק,הפוקדור זוהר בלבן בוהק,יוצא פוקימון דמוי דרקון בעל עניים די גדולות ומחושים צבעו כתום והוא נראה אכזרי למדי.
אנחנו מתחילים להבהל והולכים לאחורנית עד שמגיעים לדלת ללא מוצא "תחסל אותם כבר,קרן על!" ידענו שהמתקפה קטלנית מדי בשביל להשאיר אותנו בחיים המנעול הציק לי אבל זה לא הפריע לי כי ידעתי שאני עומד להיות מחוסל מקרן על.רגע המנעול! העליתי במחשבותיי תוך כדי שקרן העל עמדה לצאת
ניצלתי את כוח הברזל החזק שלו כדי לשבור את החלון מיד נכנסו וברחנו.
ראינו את פרופסור אוק,בריא ושלם. "פרופסור,טוב שאתה כאן,אולי נשאר לך איזה פוקימון לתת לנו? " אמרתי בלחץ וראיתי את אנשי צוות רוקט עומדים להיכנס
"יש את הפוקימונים שלי" אומר הפרופסור ושלף פוקדור מהכיס אני לוקח אותו בזריזות וזורק אותו לאוויר.
הפוקדור זוהר בלבן ואז נהפך לצורת הפוקימון בלבן "עוד דרונייט?" אני אומר בכעס "לא תחכה קצת" נזפה בי אליס הסתכלתי וראיתי פוקימון עם כנפיים הרבה יותר גדולות מדרגונייט צבעו דומה ואין לו מחושים יש לו פה גדול והוא לא אחר מצ'ריזדר "מעולה!"
אמרתי והדרגונייט הגדול כבר נכנס "תשתמש בלהביור!" אומר לו ותותח לבה חמה התחיל לצאת מפיו של צ'ריזדר,עשן ופיח עולה מהתותח ודרגונייט מופתע מזה שיש לי פוקימון ונפגע ישירות
ומתעלף מסיבה פשוטה-הוא היה צריך מנוחה לאחר השימוש בקרן על נשרפו גם אנשי צוות רוקט ורצו מהמקום.
לקחתי את שק הפוקדורים,"הנה,זה שייך למעבדה" נתתי אותם לפרופסור אוק ובנוסף החזרתי את צ'ריזדר "עכשיו במי אתם בוחרים? "אני בוחר בצ'רמנדר,אני רוצה שהוא יהיה צ'ריזדר חזק כמ וזה שלך" אמרתי
"ואת אליס?" אמר הפרופסור "אהה מה?" אמרה אליס האדישה שעדין הייתה המומה מי ה שקרה כאן
"אני אבחר בבלבאזור" אמרה אליס ופתאום נשמעה דפיקה בדלת
המשך יבוא..
הפיכה לדמות בסיפור:
תוכלו להפוך לדמות בסיפור,תוסיפו את האופי שלה ועוד כמה פוקימונים (בהתאם לשלב בעלילה,אל תכתבו בפרק השלישי אלקטוויר מגמאטור בלסטויז גארצומפ\דברים כאלה)