Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. Surgeon of Death
    פוקימון המסע של יונתן
    --------------------------------------------------------------------------
    דמויות:
    יערך בהמשך..
    טיסון
    Spoiler ספוילר

פרקים:
    פרק 1-תגובה 1
    פרק 2-תגובה 27
    פרק 1-המסע מתחיל
    נער בשם יונתן,עומד להתחיל את מסע הפוקימונים שלו.
    עולם הפוקימון הפך למסוכן מאוד,לכן אפשר להתחיל את המסע רק מגיל מבוגר.
    והסיפור מתחיל: אני קם מהמיטה במהירות,כדי שאוכל להתחיל לארוז את כל הדברים שלהם אזדקק במסע.
    לאחר מכן,אני הולך לקחת משהו לאכול.
    אני ניפרד מהמשפחה ויוצא לדרך.אני משחרר את אופני ההרים החדשות שלי מהשלשלאות שקשרו אותם.
    עולה במהירות ומתחיל ליסוע עליהן,פתאום אני רואה נערה עם שיער ארוך,צבעו חום כאדמה כהה לובשת חולצה בגווני אדמדם-כתמתם,ומכנסים בגווני דובדבן,באופן מידי אני מזהה אותה כאליס,נערה נוספת העומדת לקבל פוקימון.
    "שלום."
    אני אומר לה ותוך כדי שאני מדווש בדוושות האופנים במהירות,אליס ממשיכה ללכת ותוך כדי אומרת "שלום גם לך,אני יכולה לקבל טרמפ על האופנים?" שואלת אליס "כן" אני אומר בהנהון חיובי.
    אני מגביר את המהירות בגלל פשר הדבר שאליס הצטרפה ורואה את המעבדה בפתח "הגענו" אני אומר ואליס יורדת מהאופנים,"תודה." משיבה.
    אני מנסה לשקשק את מנעול הדלת ורואה שהדלת נעולה לא הגעתי בזמן איך המעבדה עדין נעולה? אשאל את עצמי בהפתעה
    ואוציא את הפלאפון שלי,אבדוק את השעה ואראה שזה בדיוק בזמן "מוזר" אמר אליס במבט מופתע התחלתי לשחרר שוב את השלשלאות
    אבל אז ראיתי משהו,שני אנשים די גבוהים ולבושים במדים שחורים עם הסמל R בידיהם שק מלא בפוקדורים מיד הבנתי שאלו צוות רוקט ושהם גנבו את הפוקדורים מהמעבדה.
    "אתם אבודים" אומר אחד האנשים ושלף פוקדור מהשק,הפוקדור זוהר בלבן בוהק,יוצא פוקימון דמוי דרקון בעל עניים די גדולות ומחושים צבעו כתום והוא נראה אכזרי למדי.
    אנחנו מתחילים להבהל והולכים לאחורנית עד שמגיעים לדלת ללא מוצא "תחסל אותם כבר,קרן על!" ידענו שהמתקפה קטלנית מדי בשביל להשאיר אותנו בחיים המנעול הציק לי אבל זה לא הפריע לי כי ידעתי שאני עומד להיות מחוסל מקרן על.רגע המנעול! העליתי במחשבותיי תוך כדי שקרן העל עמדה לצאת
    ניצלתי את כוח הברזל החזק שלו כדי לשבור את החלון מיד נכנסו וברחנו.
    ראינו את פרופסור אוק,בריא ושלם. "פרופסור,טוב שאתה כאן,אולי נשאר לך איזה פוקימון לתת לנו? " אמרתי בלחץ וראיתי את אנשי צוות רוקט עומדים להיכנס
    "יש את הפוקימונים שלי" אומר הפרופסור ושלף פוקדור מהכיס אני לוקח אותו בזריזות וזורק אותו לאוויר.
    הפוקדור זוהר בלבן ואז נהפך לצורת הפוקימון בלבן "עוד דרונייט?" אני אומר בכעס "לא תחכה קצת" נזפה בי אליס הסתכלתי וראיתי פוקימון עם כנפיים הרבה יותר גדולות מדרגונייט צבעו דומה ואין לו מחושים יש לו פה גדול והוא לא אחר מצ'ריזדר "מעולה!"
    אמרתי והדרגונייט הגדול כבר נכנס "תשתמש בלהביור!" אומר לו ותותח לבה חמה התחיל לצאת מפיו של צ'ריזדר,עשן ופיח עולה מהתותח ודרגונייט מופתע מזה שיש לי פוקימון ונפגע ישירות
    ומתעלף מסיבה פשוטה-הוא היה צריך מנוחה לאחר השימוש בקרן על נשרפו גם אנשי צוות רוקט ורצו מהמקום.
    לקחתי את שק הפוקדורים,"הנה,זה שייך למעבדה" נתתי אותם לפרופסור אוק ובנוסף החזרתי את צ'ריזדר "עכשיו במי אתם בוחרים? "אני בוחר בצ'רמנדר,אני רוצה שהוא יהיה צ'ריזדר חזק כמ וזה שלך" אמרתי
    "ואת אליס?" אמר הפרופסור "אהה מה?" אמרה אליס האדישה שעדין הייתה המומה מי ה שקרה כאן
    "אני אבחר בבלבאזור" אמרה אליס ופתאום נשמעה דפיקה בדלת
    המשך יבוא..
    הפיכה לדמות בסיפור:
    תוכלו להפוך לדמות בסיפור,תוסיפו את האופי שלה ועוד כמה פוקימונים (בהתאם לשלב בעלילה,אל תכתבו בפרק השלישי אלקטוויר מגמאטור בלסטויז גארצומפ\דברים כאלה)
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 08-26-2011 בשעה 07:16 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    אני מרגיש מוזר שלדמות הראשית קוראים יונתן (זה השם שלי)... חחח.

טוב לסיפור:
    אהבתי את התיאורים שלך, העלילה הייתה מעניינת והקרב היה מאוד טוב.
    אהבתי מאוד.
    ולא הבנתי איך עושים דמות, תוכל להסביר לי?

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

3. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי JimiJuri צפה בהודעה
    אני מרגיש מוזר שלדמות הראשית קוראים יונתן (זה השם שלי)... חחח.

טוב לסיפור:
    אהבתי את התיאורים שלך, העלילה הייתה מעניינת והקרב היה מאוד טוב.
    אהבתי מאוד.
    ולא הבנתי איך עושים דמות, תוכל להסביר לי?
    חח גם לי קוראים יונתן..
    תודה,ניסיתי להוציא כמה שיותר מהפרק הראשון שתמיד חושבים שהוא צפוי-הדמות הראשית לוקחת פוקימון המסע מתחיל ואולי איזה קרב קטןעם היריב..
    מה זאת אומרת איך יוצרים דמות?

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    פוקימון המסע של יונתן
    --------------------------------------------------------------------------
    דמויות:
    יעודכן בהמשך..
    פרקים:
    פרק 1-תגובה 1
    פרק 1-המסע מתחיל
    נער בשם יונתן,עומד להתחיל את מסע הפוקימונים שלו. עולם הפוקימון הפך למסוכן מאוד,לכן אפשר להתחיל את המסע רק מגיל מבוגר. והסיפור מתחיל: אני קם מהמיטה במהירות,כדי שאוכל להתחיל לארוז את כל הדברים שלהם אזדקק במסע. לאחר מכן,אני הולך לקחת משהו לאכול. אני ניפרד מהמשפחה ויוצא לדרך.אני משחרר את אופני ההרים החדשות שלי מהשלשלאות שקשרו אותם.
    עולה במהירות ומתחיל ליסוע עליהן,פתאום אני רואה נערה עם שיער ארוך,צבעו חום כאדמה כהה לובשת חולצה בגווני אדמדם-כתמתם,ומכנסים בגווני דובדבן,באופן מידי אני מזהה אותה כאליס,נערה נוספת העומדת לקבל פוקימון. "שלום."
    אני אומר לה ותוך כדי שאני מדווש בדוושות האופנים במהירות,אליס ממשיכה ללכת ותוך כדי אומרת "שלום גם לך,אני יכולה לקבל טרמפ על האופנים?" שואלת אליס "כן" אני אומר בהנהון חיובי לאחר מכן אני אגביר את המהירות עד שאני רואה את המעבדה בפתח "הגענו" אני אומר ואליס יורדת מהאופנים,"תודה." משיבה,אני מנסה לשקשק את מנעול הדלת ורואה שהיא נעול לא הגעתי בזמן איך המעבדה עדין נעולה? אחשוב ואוציא את הפלאפון שלי,אבדוק את השעה ואראה שזה בדיוק בזמן "מוזר" אמר אליס במבט מופתע התחלתי לשחרר שוב את השלשלאות אבל אז ראיתי משהו,שני אנשים די גבוהים ולבושים במדים שחורים עם הסמל R בידיהם שק מלא בפוקדורים מיד הבנתי שאלו צוות רוקט ושהם גנבו את הפוקדורים מהמעבדה. "אתם אבודים" אומר אחד האנשים ושלף פוקדור מהשק,הפוקדור זוהר בלבן בוהק,יוצא פוקימון דמוי דרקון בעל עניים די גדולות ומחושים צבעו כתום והוא נראה אכזרי למדי. אנחנו מתחילים להבהל והולכים לאחורנית עד שמגיעים לדלת ללא מוצא "תחסל אותם כבר,קרן על!" ידענו שהמתקפה קטלנית מד בשביל להשאיר אותנו בחיים המנעול הציק לי אבל זה לא הפריע לי כי ידעתי שאני עומד להיות מחוסל מקרן על.רגע המנעול! העליתי במחשבותיי תוך כדי שקרן העל עמדה לצאת ניצלתי את כוח הברזל החזק שלוכדי לשבור את החלון מיד נכנסו וברחנו.ראינו את פרופסור אוק,בריא ושלם. "פרופסור,טוב שאתה כאן,אולי נשאר לך איזה פוקימון לתת לנו? " אמרתי בלחץ וראיתי את אנשי צוות רוקט עומדים להיכנס
    "יש את הפוקימונים שלי" אומר הפרופסור ושלף פוקדור מהכיס אני לוקח אותו בזריזות וזורק אותו לאוויר. הפוקדור זוהר בלבן ואז נהפך לצורת הפוקימון בלבן "עוד דרונייט?" אני אומר בכעס "לא תחכה קצת" נזפה בי אליס הסתכלתי וראיתי פוקימון עם כנפיים הרבה יותר גדולות מדרגונייט צבעו דומה ואין לו מחושים יש לו פה גדול והוא לא אחר מצ'ריזדר "מעולה!" אמרתי והדרגונייט הגדול כבר נכנס "תשתמש בלהביור!" אומר לו ותותח לבה חמה התחיל לצאת מפיו של צ'ריזדר,עשן ופיח עולה מהתותח ודרגונייט מופתע מזה שיש לי פוקימון ונפגע ישירות ומתעלף מסיבה פשוטה-הוא היה צריך מנוחה לאחר השימוש בקרן על נשרפו גם אנשי צוות רוקט ורצו מהמקום. לקחתי את שק הפוקדורים,"הנה,זה שייך למעבדה" נתתי אותם לפרופסור אוק ובנוסף החזרתי את צ'ריזדר "עכשיו במי אתם בוחרים? "אני בוחר בצ'רמנדר,אני רוצה שהוא יהיה צ'ריזדר חזק כמ וזה שלך" אמרתי "ואת אליס?" אמר הפרופסור "אהה מה?" אמרה אליס האדישה שעדין הייתה המומה מי ה שקרה כאן "אני אבחר בבלבאזור" אמרה אליס ופתאום נשמעה דפיקה בדלת
    המשך יבוא..
    הפיכה לדמות בסיפור:

תוכלו להפוך לדמות בסיפור,תוסיפו את האופי שלה ועוד כמה פוקימונים (בהתאם לשלב בעלילה,אל תכתבו בפרק השלישי אלקטוויר מגמאטור בלסטויז גארצומפ\דברים כאלה)
    תראה מה שמודגש, לא הבנתי איך עושים את זה

איווי המלך D:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי JimiJuri צפה בהודעה
    תראה מה שמודגש, לא הבנתי איך עושים את זה
    אהה,אתה פשוט מגיב בתגובה פה עם אופי,פוקימונים (לא מוגזמים) שאתה רוצה שיהיו לדמות ושם ואלי היא תצטרף שסיפור..

6. משתמש מנוסה
    היא תהיה לתמיד או רק לפרק 1?

איווי המלך D:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. Surgeon of Death
    היא לא תהיה רק לפרק אחד אבל היא גם לאתופיע בכל הפרקים..
    חוץ מזה לא בטוח שאקבל אותה..

8. משתמש מנוסה
    אני יודע...
    תן לי לחשוב על דמות טובה ואני יעשה את זה D:

איווי המלך D:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    יש לי דמות טובה.
    המצאתי אותה בשביל סיפור שלי.
    אדם מבוגר, חכם ואסטרטג. קוראים לו שיין.
    יש לו בלבזאר, מונקי ודיטו.
    ולגבי האסטרטגיה שלו אני כנראה אצטרך להסביר לך אותה אחר כך כי היא מורכבת מדי בשביל שעה כזאת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    היי תוכל להוסיף אותי-

שם:טל
    אופי:טל היא נערה שקטה וחמת מזג,היא ממש חכמה ואהבת פוקימונים
    פוקימונים:מאדקיפ,באדו

11. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    סיפור נחמד...

שם: איתי
    אופי: איתי הוא ילד אסטרטג, יש לו ניסיון בקרבות, הוא יכול להיות נחמד אך כשצריך הוא יכול להיות גם קשוח.
    פוקימונים: ריאולו, צ'ארמנדר.
    ואם תרצה להוסיף לי פוקימונים יש לי אותם בספוילר השני נראה לי עם כרטיס מאמן, תוסיף שם את השאר...

12. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    נשמע כמו סיפור מעניין,מחכה להמשך.
    אגב,בתור אחד שכתב סיפור די פופולרי בפורום הזה,אני חייב להציע לך טיפה הצעות לשיפור:
    1.תקפיד לעשות טיפה רווחים בין כל משפט.
    2.שים לב לשגיאות כתיב.
    3.תכתוב מי אומר כל משפט,כי זה טיפה מבלבל שיש משפט ואתה לא יודע מי אמר אותו.
    4.תעשה עלילה מעניינת יותר בפרקים הבאים,כי למרות שזה רק פרק פתיחה,צריך לזכור שלא כל מסע יתחיל סתם ככה.יכול להיות שהיה לדמות הראשית עוד סיבה שהיא רוצה לצאת למסע,אבל אף אחד לא יודע מה היא,למשל.ככה תעשה עלילה יותר מעניינת.

כמו כן,גם אני רוצה להירשם לסיפור:

שם:ליאם.
    אופי:החלטי,חכם,טיפה רגיש ורב כשרונות.
    פוקימונים:מונפרנו(התחלתי;התפתח מצ'ימצאר),מדקיפ(נלכד באגם וריטי שבסינו),סרווין(נלכד בעיר פורטרי שבהואן),ראיצ'ו(התקבל כפיצ'ו בתור ביצה),אברה(התקבל בתור ביצה),לארבירטר(נלכד בהר קורונט שבסינו).
    רקע קצר:ליאם נולד בעיר סאנדג'ם.אביו היה אלוף ליגת ג'וטו.ליאם הוא בעצם סוכן חשאי מהמשטרה הבין לאומית.חבריו,צ'רן,בלה וקארה(גם הם בני 14 כמו ליאם),הם גם סוכנים.הפוקימונים שלהם הם:
    צ'רן:גרובייל(התחלתי;התפתח מטריקו),טוטודייל,טפיג,ג'ולטיאון,בולדור,סטארביה.
    בלה:לאקסיו(התחלתי;התפתח משינקס),טורצ'יק,אושאוואט,בייליף,דרגונייר,מושארנה.
    קארה:פרינפלאפ(התחלתי;התפתח מפיפלאפ),סינדקוויל,אילקטריק,באלבזור,טיילו,אקסיו.
    הערות:תוסיף אותי ואת צ'רן,בלה וקארה בסביבות פרק 10.
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

13. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי היומן המיומן צפה בהודעה
    נשמע כמו סיפור מעניין,מחכה להמשך.
    אגב,בתור אחד שכתב סיפור די פופולרי בפורום הזה,אני חייב להציע לך טיפה הצעות לשיפור:
    1.תקפיד לעשות טיפה רווחים בין כל משפט.
    2.שים לב לשגיאות כתיב.
    3.תכתוב מי אומר כל משפט,כי זה טיפה מבלבל שיש משפט ואתה לא יודע מי אמר אותו.
    4.תעשה עלילה מעניינת יותר בפרקים הבאים,כי למרות שזה רק פרק פתיחה,צריך לזכור שלא כל מסע יתחיל סתם ככה.יכול להיות שהיה לדמות הראשית עוד סיבה שהיא רוצה לצאת למסע,אבל אף אחד לא יודע מה היא,למשל.ככה תעשה עלילה יותר מעניינת.

כמו כן,גם אני רוצה להירשם לסיפור:

שם:ליאם.
    אופי:החלטי,חכם,טיפה רגיש ורב כשרונות.
    פוקימונים:מונפרנו(התחלתי;התפתח מצ'ימצאר),מדקיפ(נלכד באגם וריטי שבסינו),סרווין(נלכד בעיר פורטרי שבהואן),ראיצ'ו(התקבל כפיצ'ו בתור ביצה),אברה(התקבל בתור ביצה),לארבירטר(נלכד בהר קורונט שבסינו).
    רקע קצר:ליאם נולד בעיר סאנדג'ם.אביו היה אלוף ליגת ג'וטו.ליאם הוא בעצם סוכן חשאי מהמשטרה הבין לאומית.חבריו,צ'רן,בלה וקארה(גם הם בני 14 כמו ליאם),הם גם סוכנים.הפוקימונים שלהם הם:
    צ'רן:גרובייל(התחלתי;התפתח מטריקו),טוטודייל,טפיג,ג'ולטיאון,בולדור,סטארביה.
    בלה:לאקסיו(התחלתי;התפתח משינקס),טורצ'יק,אושאוואט,בייליף,דרגונייר,מושארנה.
    קארה:פרינפלאפ(התחלתי;התפתח מפיפלאפ),סינדקוויל,אילקטריק,באלבזור,טיילו,אקסיו.
    הערות:תוסיף אותי ואת צ'רן,בלה וקארה בסביבות פרק 10.
    בהחלט הדמויות יופיעו בסביבות פרק 10 בקשר ל4,כבר חשבתי על זה,יש עוד מטרה..
    ציטוט פורסם במקור על ידי lucario צפה בהודעה
    סיפור נחמד...

שם: איתי
    אופי: איתי הוא ילד אסטרטג, יש לו ניסיון בקרבות, הוא יכול להיות נחמד אך כשצריך הוא יכול להיות גם קשוח.
    פוקימונים: ריאולו, צ'ארמנדר.
    ואם תרצה להוסיף לי פוקימונים יש לי אותם בספוילר השני נראה לי עם כרטיס מאמן, תוסיף שם את השאר...
    דמות נחמדה,אולי תתקבל ואם תתקבל תופיע בסביבות הפרק ה3
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    היי תוכל להוסיף אותי-

שם:טל
    אופי:טל היא נערה שקטה וחמת מזג,היא ממש חכמה ואהבת פוקימונים
    פוקימונים:מאדקיפ,באדו
    לא בטוח לגביך,אני אבדוק בהמשך אם אוסיף אותך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    יש לי דמות טובה.
    המצאתי אותה בשביל סיפור שלי.
    אדם מבוגר, חכם ואסטרטג. קוראים לו שיין.
    יש לו בלבזאר, מונקי ודיטו.
    ולגבי האסטרטגיה שלו אני כנראה אצטרך להסביר לך אותה אחר כך כי היא מורכבת מדי בשביל שעה כזאת.
    תודה,הדמות התקבלה...
    אפרסם עוד מעט פרק 2. קודם כל אערוך את הדמויות..

14. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    בהחלט הדמויות יופיעו בסביבות פרק 10 בקשר ל4,כבר חשבתי על זה,יש עוד מטרה..

דמות נחמדה,אולי תתקבל ואם תתקבל תופיע בסביבות הפרק ה3

לא בטוח לגביך,אני אבדוק בהמשך אם אוסיף אותך.

תודה,הדמות התקבלה...
    אפרסם עוד מעט פרק 2. קודם כל אערוך את הדמויות..
    שלחתי לך פירוט על הדמות שלי בפרטי.
    היא די מגניבה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אחלה פרקים,יש לי רעיון לדמות שהשתמשתי בסיפור שלי.בעצם,זה הדמות הראשית,תתייחס לזה כאל סוג של קרוסאובר Xd:

שם:ג'יי אנדרסון
    אופי:שקט,חכם,אתלטי,אסטרטג מעולה שיודע להתמודד עם הרבה מצבים,מאמן קשוח.
    פוקימונים: סאלאמנס, ליבאני, מגמורטאר,קורפיש,פיופיטאר.
    הערות:תנסה להכניס אותה בתור איזה אלוף ליגה,זה באמת מה שהוא בסיפור שלי,בגלל זה הוא גם כזה חזק
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •