Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הולכים לקנות לי את המשחק בארץ [אני לא רוצה לציין את החנות] ורציתי לדעת אילו קלפים יש בהתחלה [החפיסה ההתחלתית] וראיתי שיש כזה דבר משהו כמו "complete Crow Hogan's story" ועוד כמה דמויות כמו לאו,לונה,פייק ג'ק ועוד רציתי לדעת אם משחקים את הדמות או שצריך לעשות את "המסע" שלו?

2. משתמש מנוסה
    אני יענה לך על השאלה השניה כי כבר סיימתי תמשחק, כעיקרון אתה מסתובב בסטורי מוד ובוחר שותף, לשם הצורך יוסיי, אתה נלחם איתו עד שהלב שלידו מגיע למקסימום ואז אתה מסיים תיום יום אחרי זה(במשחק) השותף בא אליך ואתם מתחילים אוונט, כשאתם מנצחים כעיקרון באוונט(אירוע) אז נפתח הלב שאחריו וגם אותו צריך למלאות ככה עד חמישה אוונטים, כשאתה מסיים את כל החמישה אתה מקבל קלף ובחלק מהדמויות פותח דמות חדשה לעשות איתה אוונטים וככה כעיקרון אתה גם מסיים את הסטורי של אותו הדמות

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לדוגמא אני מסיים את הסיפור של יוסיי אני מקבל קלף ואני יכול לעבור לדמות אחרת?
    ועוד שאלה אני יודע ש-Tag Force 4 מבוסס על הדארק סינגרס ושמעתי [תקנו אותי אם אני טועה] ש-Tag Force 6 הוא קשור ל-WGRF [הטורניר הזה שעונה 2 וה-WC 2011 מתבסס עליו] ועל הקרב נגד אפוריה [השילוב של ג'ייקוב,לאסטר ופרימו] אז על מה TF 5 מבוסס?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •