Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

נושא: wifi connection

ציטוט פורסם במקור על ידי PokMage צפה בהודעה
    אני יודע פשוט רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר עם הקונסולה זה הכל
    ברור שתוכל. רק תצטרך להגדיר למשחק\ים שלך את החיבור במסך כשאתה נכנס לשמירה שלך יש "WI-FI CONNECTION SETTINGS" או משהו כזה. הוא יזהה את הכתובת של הראוטר שלך, ואתה תצטרך להתחבר אליה או משהו כזה דרך המשחק [אחרי שאתה מגדיר אותה במסך ההתחלה], ואז זה יישאר קבוע ככה שלא תצטרך להגדיר לו כל פעם את הרשת ופשוט תוכל להתחבר אוטומטית כשאתה נכנס לחדר או ל-GTS לדוגמא...

2. משתמש מנוסה
    הבנתי, אני חושב שזה לא כזה מסובך, רק פשוט יש לי את המודם dsl 600e הבנתי מפה שהוא כן תומך בwifi אני רק מקווה שאני אסתדר בלי בעיות

3. משתמש מנוסה
    יש לי שאלה נוספת , דברתי עם בזק ואמרו לי שאני צריך תמיכה ברשתות דהיינו מודם עם אנטנה, ככה זה צריך להיות?

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי PokMage צפה בהודעה
    יש לי שאלה נוספת , דברתי עם בזק ואמרו לי שאני צריך תמיכה ברשתות דהיינו מודם עם אנטנה, ככה זה צריך להיות?
    מתוך חוקי פורום פוקימון ברשת הWi-Fi:
    5. אם פרסמתם נושא ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותו הנושא.
    אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    אם אבל אתם חושבים שזה מקרה חריג, מותר לכם לשלוח למנהל הפורום או למי שמעליו בקשה להודעה כפולה או פתיחת נושא חדש לפני מגבלת הזמן.
    ננעל, קרא חוקים!

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •